Miss World

Két nap fotózás Párizsban

2007. szeptember 8., 21:17 Módosítva: 2009.04.18 13:10
0
8 hozzászólás

A Miss World Hungary 21 döntős csapata szepember 3-án és 4-én Párizsba látogatott. A csapatépítő kirándulás célja az volt, a lányok megismerjék egymást, hiszen nagyon fontos az is, hogy csapaként tudjanak együttműködni, hiszen a 20-30-as évek zenei világát idéző nagyszábú show-ban 2 táncos produkcióban is szerepelniük kell.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ország Dórának mindene igazi

2007. szeptember 4., 16:44 Módosítva: 2009.04.18 13:10
0
29 hozzászólás

Már jóval azelőtt jelentkeztem a versenyre mint ahogy azt meghirdették volna és a nyár folyamán egy másik versenyen is részt vettem. Talán ennek is köszönhető hogy a veszprémi közép döntőre teljes nyugalomban maximális önbizalommal érkeztem.

"-Igazi a cicid" tette fel a meglepő kérdést egy kedves zsűri tag..."-és a hajad" folytatta egy másik. Kacagva bólintottam majd kecses léptekkel elejtettem a csaknem 16 tagú zsűri előtt.

Nem izgultam, nem csak mert általában is magabiztos vagyok, de ez a napom különösen jó volt. Az eredményhirdetésre 14:00kor került sor. Először öt lányt szólítottak, és ők szép sorjában elő is léptek...el is keseredtem, mert nem értettem hogy hogy öten....én azt hittem csak hárman és nem vagyok benn..de aztán eszembe jutott h emelt fővel a vereséget is....miközben ezen gondolkodtam még egy lányt szólítottak harmadik helyezettként...ekkor már végleg összekeveredtem és mire leesett hogy miről is van szó már akasztották a nyakamba a szalagot mint a mezőny első helyezettje...Boldog voltam e?...Kimondhatatlanul.Nagyon jó érzés volt nyerni. Ezután már pörögtek az események. Csörögtek a telefonok és mentünk az első közös stylist próbára...egy kis hajvágás belefér gondoltam. De mikor meghallottam, hogy kicsit át is festik először megijedtem...de a végeredmény meglepően jól sikerült. Ekkor találkozhattunk a "design csapattal" akik először méretet vettek rólunk és külön-külön mindenkivel elbeszélgettek. Részletes tájékoztatót kaptunk a verseny menetéről és az azt megelőző egy hónap eseményeiről. Valamint ekkor értesültem a párizsi kirándulásunkról aminek kimondottan örültem. Huszonegyen vagyunk és ez remek alkalom, ogy kicsit megismerjük egymást, isz van akivel még nem is találkoztunk. Szeptember 3 n reggel indul a gépünk. Mikor ezt írom vasárnap este van, ezért el is megyek aludni, és remélem az elkövetkezendő csaknem egy hónap is ugyanilyen izgalmakkal teli lesz.

Freire Szilvi kedvence a royal flush

2007. szeptember 4., 09:13 Módosítva: 2009.04.18 13:10
0
28 hozzászólás

Aug. 26 Vasárnap

Szombaton este nem mentem sehová, hogy kipihent legyek a Miss World budapesti középdöntőjén, ami délelőtt 10-kor kezdődött. Az első benyomásom a versenyről nagyon pozitív volt, hiszen plakátokkal is népszerűsítették azt, és megnéztem a tavalyi döntő képeit és nagyon színvonalasnak tűnt. Ez az érzésem a középdöntőn csak erősebb lett, a középdöntő helyszíne nem okozott csalódást és a zsűri mindent megtett, hogy a hangulat oldott legyen. Amikor megérkeztem már nagyon sok lány volt a Vapiano Étteremben, tudtam, hogy nem kevés időt fogok itt tölteni, míg engem is megnéz a 15 tagú zsűri. Szerencsére két rég nem látott ismerős arccal is találkozhattam, úgyhogy a várakozással töltött idő is nagyon jól telt.

Nagyon reménykedtem, hogy bekerülök a döntőbe és miután én is sorra kerültem már azt éreztem, hogy elég valószínű, hogy ez sikerülni is fog. Ezután hazamentem, hiszen az eredményhirdetést du. 5-re mondták és addig még sok idő volt. A megadott időpontot néhány perccel lekéstem (ezen mostantól változtatok), nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, hogy, a budapesti középdöntőn elsőként jutottam tovább. Nagyon boldog voltam és kicsit meg is illetődtem. Annak külön nagyon örültem, hogy a két gyönyörű barátnőm is tovább jutott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bernáth Zsuzsanna nagyon elégedett

2007. szeptember 3., 10:18 Módosítva: 2009.04.18 13:10
0
16 hozzászólás

2007. augusztus 25-e, szombat 10h. Eljött az a nap, amikor meg kell jelennem a debreceni Miss World Hungary Szépségverseny középdöntőjén (mint az utóbb kiderült). Önmagamnak adva ezzel még egy esélyt a szépségipar felé, mielőtt végleg a hosszú távú befektetésre, a tanulásra koncentrálnék. Erről a versenyről nem szóltam előre senkinek, csak közvetlenül előtte tudták meg a legközelibb hozzátartozóim. Az első pozitív tapasztalatom, már ahogy megérkeztem megvolt, ugyanis a versenyről szóló tájékoztatókat adó lány készséggel állt hozzám. Miután ezeket elolvastam és visszaadtam neki elindultam az öltözőnkbe. Ahol találkoztam egy pár versenytársammal, akik első benyomásra már szimpatikusak voltak nekem. “Nincsenek véletlenek” alapon az első lány, akivel már a kezdetek óta jóba lettem Betti volt (a verseny második helyezettje). 29-es számmal, a vége felé került rám a sor, közben jót beszélgettünk kint a lányokkal, amit eddig még sehol sem sikerült. Irigykedés és méregetés nélküli beszélgetések voltak ezek. Végül bementem, leültem a hosszú, zsűri tagokkal megtelt asztal elé. Kicsit megszeppenve, de várva a beszélgetést velük. Eddigi negatív tapasztalataimmal ellentétben nagyon pozitív és “emberséges”, értékekkel teli emberekkel találkoztam, akikkel jó volt beszélgetni. Az értékeimet keresték, és úgy hozták meg döntéseiket. Nagyon jó volt azt érezni, hogy egy kívül-belül értékes embert keresnek. És akkor ott mondtam is nekik, hogy nekem már ezért megérte elmenni a válogatásra, hogy ilyen pozitív emberekkel találkozhattam. Majd megszületett a döntés és őszintén szólva váratlanul ért, de nagy boldogsággal töltött el, hogy rám került a vörös szalag, első helyezett lettem. Kaptam egy gyönyörű virágcsokrot, mely (tudat alatt) a kedvenc színeimben pompázott. Elbúcsúztunk egymástól és mindenki ment haza mesélni, én is. Nagyon boldogok és büszkék rám a szüleim, a testvérem és a barátaim is. Őszintén örülnek a sikereimnek és számomra ez a legfontosabb. Megjelentünk az újságokban, interneten, amelyből az emberek is értesültek az eredményekről és volt, aki gratulált nekem. S akadt olyan is, aki felismert az utcán és odajött gratulálni, ennek szívből örültem.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bugya Dórát csak fürdőruhában látták

2007. szeptember 2., 12:33 Módosítva: 2009.04.18 13:10
0
57 hozzászólás

Sziasztok!

Bugya Dóra vagyok Kecskemétről. Nem is tudom, hogy hol kezdjem, talán ott , hogy rászántam magam arra, hogy jelentkezzek erre nagy szépségversenyre. Jelentkeztem és nemsokára jött a válasz, hogy mikor és hol lesz az elődöntő, amire bejutottam. Nagyon boldog voltam amikor olvastam, mert az első akadályon túljutottam, de tudtam, hogy ez volt a legkönnyebb.

Vártam is és nem is az elődöntő napját, nagyon sok gondolat kavargott bennem. Egész este nem tudtam aludni úgy izgultam, hogy el ne aludjak :)

Eljött a másnap reggel! Szerintem egy órán keresztül öltöztem fel és le, mert nem tudtam eldönteni, hogy mibe is mennyek. Ami végül feleslegesnek bizonyult, mert a zsűritagok nem láttak minket ruhába csak fürdőruhába. Mikor megérkeztem az elődöntő helyszínére, nagyon sok szép lányt láttam és kicsit meg is ijedtem, de bíztam magamban és a zsűriben. Egyre csak fogytak a lányok előlem és egyre idegesebb lettem, ahogy közelebb kerültem a zsűrihez. Már csak egy lány volt előttem , amikor kiszólt a zsűri, hogy szünet lesz. Itt már nagyon a végem éreztem, olyan ideges voltam.

Én következtem. Vettem egy nagy levegőt és bementem. Hirtelen elmúlt az idegességem. Nagyon aranyos volt mindenki, mosolyogtak rám, ami nagyon megnyugtatott. Bár nem számítottam arra, hogy ennyien lesznek a zsűribe, kicsit meg is lepett, mert nem tudtam , hogy kire nézzek J Összeismerkedtem pár lánnyal, megvártuk egymás és miután végeztünk együtt mentünk el sétálni, mert 5 órára kellett visszamennünk.

5 óra. Felsorakozott a zsűri és kihirdették az 5 lányt, aki bejutott. Nem voltam benne az 5be, amitől rossz kedvem lett. Miután megtudtuk az 5lány nevét, utána mondták, hogy van még 8 hely és aki bejut 2 órán belül értesítik. Újra elkezdtem reménykedni, de már nem mertem nagyon beleélni magam, hogy ne essen olyan rosszul ha mégse sikerül.

És felhívtak! Mondták, hogy sikerült és bejutottam a döntős lányok közé. Hirtelen el se hittem, hallottam, hogy mit mond, de nem hittem el, hogy tényleg sikerült. Rögtön felhívtam anyukámat és elmondtam neki a jó hírt. Nagyon örült neki. Mondtam, hogy sok programunk lesz, ezért keveset leszek majd otthon döntő napjáig. Viccesen azt mondta erre, hogy akkor keresnie kell egy fényképet rólam, hogy ne felejtsen el. Este úgy feküdtem le, hogy még mindig nem hittem el. Nagyon örültem, hogy sikerült! Bekerültem az ország 21 legszebb lánya közé … még ma se hiszem el teljesen.

Másnap megkerestem a többi lányt, aki bejutott a döntőbe és találtam köztük egy ismerős nevet, amikor megtaláltam a hozzá tartozó arcot is akkor jöttem rá, hogy máris van egy olyan lány, Betti, akit ismerek. Nagyon örültem neki, hogy ő is bejutott, mert tudtam , hogy lesz kivel beszélgetnem, amíg nem ismerjük meg egymást a többi lánnyal. Bettivel azóta is mindem nap beszélünk. Tőlem tudta meg, hogy megyünk Párizsba. Azt hitte viccelek és nem hitte el , de miután fél órát győzködtem rájött, hogy nem viccelek és elhitte.

Még soha nem jártam Párizsban, ezért nagyon várom már! Nem sok időre megyünk, de ez akkora élmény lesz számomra, amiért már megérte jelentkeznem a versenyre. Már nagyon várom, hogy elinduljuk, hogy ott legyünk, hogy sétálhassunk az utcán …mindent várok.

Bodri Krisztina Audrey Hapburn-t választotta

2007. augusztus 31., 12:49 Módosítva: 2009.04.18 13:10
0
145 hozzászólás

Augusztus 24-én elindultam otthonról a budapesti Vapiano Étterembe a Miss World Hungary elődöntőjére. Rengeteget töprengtem a versenyen, hogy induljak, ne induljak, ugyanis 2004-ben már részt vettem a Miss Universe Hungary-n, ahol 2.udvarhölgy lettem. - igaz, akkor még más kezében volt a szervezés-, és ha valaki már elér egy eredményt valahol, akkor azt csak fokozni szeretné, legalábbis én így vagyok ezzel. Végül úgy döntöttem, megpróbálom.

Ahogy a helyszínre értem, már lehetett érezni, hogy egészen profi, szervezett csapat áll a háttérben. A lányok fürdőruhában mentek a zsűri elé, akik különböző szempontokat figyelembe véve hozták meg döntésüket. Délután 5 órakor kihirdették ki az az 5 lány, aki bejutott a Miss World Hungary döntőjébe. Nagyon örültem, amikor meghallottam a nevemet…

Eltelt a hétvége, és a Binder fodrász szalonban várt minket a fodrász, sminkes, stylist, hogy mindenkinek kialakítsanak az egyéniségéhez illő stílust, mind a hajban, mind a sminkelésben egyaránt. Megtudtuk, hogy milyen ruhák lesznek a döntőn, valamint, hogy nemzetközi színvonalú rendezvényt szeretnének összehozni, ami szerintem egyedülálló lesz az országban, talán most először…

Részletesen tájékoztattak minket az előttünk álló 1 hónap programjairól, aminek első állomása Párizs lesz, ugyanis szept.3-án a divat fővárosába utazunk!:) Készül majd rólunk egy katalógus, amelyben mindenkiről 5 kép lesz, és a 6.kép mindenkinek egy kedvenc tárgya, v. valami olyan dolog, amellyel jellemezni lehet az adott versenyzőt. Én Audrey Hapburn-t választottam, mert a finomsága, a természetes eleganciája, nőiessége szerintem minden mai nő példaképe lehetne, és én is szeretem az elegáns, finom dolgokat, valamint talán nem külsőleg, hanem inkább emberi természetre jellemző belső dolgokban az olyan karakterhez tudnám hasonlítani magam, mint Audrey.

Nagyon várom már a döntőt, igyekszem magamból a maximumot kihozni!

A verseny oldala

2007. augusztus 31., 12:44 Módosítva: 2009.04.18 13:10
0

Perakovitcs Adrienn titokban indult

2007. augusztus 31., 11:15 Módosítva: 2009.04.18 13:10
1
63 hozzászólás

1998-ban személyesen találkozhattam az akkori szépségkirálynővel, Horváth Évával, még közös kép is készült rólunk.  Akkor megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha pár év múlva én is elindulnék ezen a versenyen, de eddig mindíg elvetettem az ötletet. Mivel a versenyen való részvétel korhatárhoz kötött és én idén leszek 24 éves, elhatároztam, hogy az idei megmérettetésen elindulok.

Kezdetben titokban szerettem volna tartani, csak a barátomnak mondtam el a szándékomat, de miután megtudtam, hogy bejutottam a döntőbe a családommal is megosztottam a jó hírt. Azóta felgyorsultak az események, kezdésként a Binder szalon mesterfodrászai csinálták meg a hajam, (szinezés, vágás) amely nagyon tetszett mindenkinek.

A párizsi kirándulásunkat nagyon várom, mostanában csak ez jár a fejemben. A felkészülés heteiben, egy számomra eddig ismeretlen világot fogok megtapasztalni, amely nagy izgalommal tölt el.

G. Nagy Lilla Olaszországból érkezik

2007. augusztus 31., 11:07 Módosítva: 2009.04.18 13:10
0
31 hozzászólás

Augusztus 26. Tov?bbjutottam... Én a Budapesti elődöntőn voltam,
ahol öt lány jutott tovább, köztük én is, ötödikként. Ez egyrészről jó hír,
hisz több száz lányból bekerültem az ötbe, viszont ha mar az öt döntős közül
csak az ötödik vagyok, nem sok reményre ad okot...de azt elmondhatom,
hogy egyetlen ötödik voltam :) a többi elődöntőn csak hárman jutottak tovább.
 
Augusztus 27. még az elődöntőn mondták, hogy levágják egész rövidre a hajam,
ami megmondom őszintén, kicsit elkeserített. Nem értettem, miért jó
egy szépségversenyre a rövid haj, és így már nem is nagyon tudtam örülni,
 hogy beválasztottak, mert csak arra tudtam gondolni ,
 hogy fogok kinézni öt centis hajjal. Reggel már mentem is a fodrászhoz,
elég elkeseredett fejem lehetett, ahol megtudtam, hogy csak vicceltek...
A hajam hossza megmaradt és meg a színe is.
 
Hogy miért jelentkeztem? Szerintem valahol legbelül minden lányban felmerül a kérdés, milyen lehet egyszer szépségkirálynőnek lenni, meg akkor is ha ezt meg maguknak sem valljak be. Én nem vagyok afféle minden versenyen elinduló lány, de gondoltam, egyszer én is megpróbálom. És ki tudja, talán utolsókból lesznek az elsők...

 

Hosszú lábak és nemes célok a Miss World Hungary középdöntőjében

2007. augusztus 28., 13:46 Módosítva: 2009.04.18 13:10
0

A debreceni középdöntő nyertesei
Az állatok védelme, az orosz-magyar kereskedelmi kapcsolatok kiépítése, a rosszfiúk rács mögé küldése és világbéke. Ezek a célok azok, melyeket a Miss World Hungary budapesti középdöntőjének nyertesei el szeretnének érni. Kiderült ugyanis, hogy a világversenyen nemcsak a szépség, hanem az ész is fontos. Ez legalább is a hivatalos policy.

Bővebben a Velveten!


Három lány már a Miss World Hungary döntőjében

2007. augusztus 22., 13:57 Módosítva: 2009.04.18 13:10
0
7 hozzászólás

A hétvégén Veszprémben rendezték meg a 2007. évi Miss World Hungary első regionális válogató versenyét. A helyi verseny győztese a 20 éves lesencetomaji Ország Dóra, első udvarhölgy a 19 éves Ruzsás Bettina Pápáról, a második udvarhölgy pedig a 18 éves székesfehérvári Bokor Bianka lett. A fürdőruhás bemutatkozás mellett a lányoknak számot kellett adniuk nyelvtudásukról, kommunikációs készségükről és arról, hogyan mozognak zenére a színpadon. A szakmai zsűriben megtalálható többek közt Sipos Zsolt stylist, Larion Oscar sminkes, Gerényi Kata koreográfus, Bíró Ica, aki a verseny életmód-tanácsadója, Frabato mestermágus, és Dávid Júlia kommunikációs szakember. A három győztes tagja lett a szeptember 26-i döntős csapatnak, amelynek győztese képviseli hazánkat a december 1-jén Kínában tartandó Miss World világdöntőben.

 

 

Ők már biztosan döntősök