Ma ugrik a majom a vízbe, azaz ma lesz a Pornó Oszkár Díjátadó Gála a tavaszi Erotika Parádén belül. Bár a végeredményt előre borítékolni nem lenne célszerű, akik látták az előző napok listáját, a röhögőgörcs mellett gondolom egyértelműnek vélik, ki lesz a nyerő – klasszisbeli különbségek vannak ugyanis a csajok között ( a „kiöregedett” pornóbigék javára ).

A Legjobb pornósztár, a Legjobb erotikus modell és a Legjobb leszbi műsor kategóriái után most jöjjön a Legjobb erotikus show, aminek listáját ugyancsak Mészáros Dóra kezdi.

Mészáros Dóra

Mészárost a Legjobb leszbi műsor díjára is jelölték, és akkor egy kicsit csodálkoztam is azon, hogy nem Rácz Lindával karöltve küzdenek meg az elismerésért. A művésznő tegnap aztán felvilágosított, hogy Maria Beluccival is közel annyi közös előadása volt. Rácz kisasszony ugyanis nem szívleli a vibrátoros játékokat a színpadon, így a keményebb fellépéseken leginkább a Mészáros-Bellucci páros látható intim helyzetekben. A Legjobb erotikus show listáján persze Mészáros szólóban szerepel, a playmate egyébként legénybúcsúkon is szívesen bemutatja tudományát.

Deborah Valentine

Balett intézetet végzett, de térdei felmondták a szolgálatot – balett-táncosi pályafutás helyett így lazább és könnyebb munkára kényszerült: sztriptíztáncos lett. Később Kovinál debütált a pornóiparban. Jelenleg szereplőként és producerként is dolgozik, neve azért nem annyira ismerős, mert filmjei java leginkább külföldön jelenik meg. Valentine kisasszony elhivatottságát jellemezze, hogy a tegnapi Erotika Parádé pornószínházában bárkit leszopott, aki kipengette a 3000 forintos belépődíjat. (Ebbe egy közel 70 éves ipse is beletartozott.)

Nikki Ryder

Ryder művésznőről is írtunk már, ő az, aki tavaly még visszavonulását fontolgatta többek között a tusfürdőt nem ismerő kolléganői miatt. A pornósra az ipar állítólag olyan hatással volt, hogy öt évvel fiatalabb férjével sincs spontán szex: "Én nem tudok fertőtlenítés nélkül csak úgy nekiesni a dolognak, úgyhogy az útszéli spontán szex a kocsiban nálunk ki van zárva” – mesélte régebben a Velvetnek. „Otthon viszont, ahol rendelkezésre áll mindenféle higiéniai eszköz, nyitottak mindenfélére. Nálunk nagyon bevált egymás fotózgatása. Ezt csak ajánlani tudom mindenkinek: ha nehezen kapcsolódnak ki a mindennapi problémákból, feltétlenül próbálják ki."

Loona Luxx

Loona Luxx-ot három kategóriában is jelölték: bezsebelheti még a Legjobb pornósztár és a Legjobb extrém show díjait is. A francia pornószínésznő legutóbb és legelőször novemberben járt Magyarországon, amikor rácsodálkozott a magyar férfiak potenciájára. Pályafutása alatt ugyanis vele még soha nem fordult elő, hogy a színpadra hívott úriembert erekcióig tudta volna izgatni.

Ön szerint ki a legjobb sztriptíztáncos?

Indira

Többek között ő az egyik pornós, akiről konkrétan nulla ismerettel rendelkezem, és még az internet sem sietett túlzottan a segítségemre. Színpadi produkció látványának hiányában a szövegelés helyett így inkább az egyik rövid filmbejátszást ajánlok, tudják, ez a Velvet minden ami szex blogja, a felvételen mindenféle szaporítószerv lesz látható.