Ma nyitotta meg kapuit a tavaszi Erotika Parádé és Pornó Oszkár Gála. A díjak legfontosabb kategória jelöltjeit az elmúlt napokban már igyekeztem bemutatni, és némelyik leányzó listán való szereplését nem kis értetlenkedés fogadta. Most itt az újabb csokor, ismét garantált meglepetéssel. Legjobb leszbi műsor kategória:

Gigi és Devil Virgin

A rossz nyelvek szerint Gigi kaphatott egy sallert egy fogazós szopás miatt, azért pártolt át a lányokhoz – nyalásban viszont tehetségesnek gondolhatják a szakértők, másképp nem jelölték volna a díjra. A DJ szakmában is otthonosan mozgó lányon egyébként még Benkő Dániel is ledöbbent, hogy mellei vannak, s mivel nem hitt a szemének, le is taperolta a pornóüdvöskét. Gigiről még annyit, hogy szerinte, ha valakinek nem tetszik a "szórakozás, pornó, no drog, no pia, my life is sex”, az konkrétan bekaphatja.

Devil Virgin kiléte felől Mészáros Dóránál érdeklődtem, de sokkal okosabb nem lettem ( ő sem tudta, hogy honnan és merre ), mint amennyit első ránézésre is levágtam: egy goth lányról van szó, akit egyébként a legjobb extrém show díjára is jelöltek. Ezen a ponton aztán rájöttem, hogy honnan ismerős az arca: a Frusztráció Fetish partyk állandó fellépője. Szóval ők ketten valamikor és valahol leszbiztek. Virgin az SM’s Cafe fotói alapján szemlátomást mazohista, na de ennyire?

 

Mészáros Dóra és Maria Belucci

Őszintén szólva Mészáros Dóra mellett leginkább Rácz Linda nevére számítottam, a két sztriptíztáncos ugyanis elválaszthatatlan a színpadon. A madarak aztán csiripelni kezdték, hogy Rácz Linda neve leginkább Tomor András, az Erotika Expó szervezőjének nevével összeegyeztethetetlen mostanában, ezért már sejteni véljük, miért alakult így a végeredmény. Na nem mintha Belucci művésznővel bármiféle problémánk volna, kivéve, hogy régen hallottunk róla, és akkor sem vetkőzött.

 

Alexa Diamond és Black Diamond

Úgy tudjuk, hogy minkét lány – akik egyébként unokatestvérek – igyekszik szabadulni az erotikus szakmától – ez persze nem tartott vissza senkit attól, hogy jelöljék őket. ( Alexa Diamond egyébként, ha jól számoljuk, már harmadjára van együtt a Cool Tv műsorvezetőjével, Müller Attilával, Black Diamondot pedig a legutolsó híreink szerint Tommyboy jegyezte el. ) Aztán lehet, hogy a szakma ezzel akarja őket inspirálni arra, hogy aktivizálják magukat a sok feltörekvő amatőr között, mintsem osztóként tengessék napjaikat - ki tudja.

 

Cayenne és Boroka Balls

Cayenne neve ott virít a hat legjobbnak tartott pornószínésznő listáján is, ő a Diamond párossal szemben valóban aktív résztvevője a pornóiparnak. Mint azt már írtuk, a szőke lányt leginkább az izgatja fel, ha nem kapja meg azonnal, amit akar – hát, Balls kisasszonyt megkapta. Balls már 2007-ben bezsebelt egy Pornó Oszkárt, az év felfedezettjének kiáltották ki – akkor még csak másfél éve volt a szakmában. Sokan úgy tudják, hogy filmforgatás közben veszítette el a szüzességét, de ez nem így van. Még a felvétel előtt egy vállalkozó szellemű pornóproducer betette neki oda, ahol még a madár sem járt.