Tegnap valaki a szememre vetette, hogy ebben a blogban mindig csak olyan sztorik vannak, ahol a pasik rontanak el valamit, bunkók vagy bénák, és a nők vagy szenvednek tőlük vagy nevetnek rajtuk. Természetesen nem tudtam mást válaszolni erre, mint hogy azokat a történeteket tesszük ki, amiket az olvasók beküldenek, és ha javítani szeretné az arányt, meséljen egy sajátot, amit betehetünk.

Erre az illető, Bálint, azt mesélte el, amikor egyetemista évei vége felé nagy nehezen kiimádkozott egy randit egy csajtól. Nem volt könnyű elcsavarni a hölgy fejét, ezért Bálint étterembe hívta el, ekkor állt csak kötélnek az illető. Maga a vacsora kitűnően ment, de már az elején bejelentette a hölgy, hogy utána egy buliba szeretne menni, és milyen jó lenne, ha ezek után ott folytatnák. Bálint először még meg is örült az ötletnek, természetesen taxit hívott és így száguldottak el a buli helyszínére, egy szórakozóhelyre.

Mint kiderült, céges buliról volt szó, rajta kívül szinte mindenki ismert mindenkit. A hölgyet rögtön letámadta egy kolleganő, hogy milyen szép a kezében tartott kis gerberacsokor. Erre a válasz Bálintra bökve: "most kaptam tőle, de rózsára számítottam. Kéred?" Ezek után a csaj eltűnt a barátnőivel anélkül, hogy Bálintot bárkinek is bemutatta volna, majd legközelebb csak akkor tűnt fel, amikor a karaoke-parti keretében becsiccsentve előadott valami kvázi-erotikus műsort a főnökének. Bálint itt jobbnak látta szó nélkül távozni. Férfiolvasóink, várjuk a további történeteket, hol szokták elrontani a hölgyek?