Vagy határvonal helyett akár hiányzó láncszemet is mondhatnánk. Megint egy olyan poszt következik, amiben egy bizonyos társadalmi csoportra koncentráló randizósite-ot mutatunk be (környezetvédők, halálos betegek, stb.), meglepődve, hogy nahát, nekik is van külön...! A ma terítékre kerülő oldal neve Established Men, amit Beérkezett férfiaknak lehetne fordítani. Ők vannak az egyik oldalon, a másikon pedig a Hercegnők.

Nem túl nehéz kitalálni, sőt, a site sem rejti véka alá, hogy ez alatt a két kategória alatt egyrészt sikeres, pénzes férfiakat, azaz cukrosbácsikat, másrészt anyagi támogatásra szoruló, de gyönyörű és fiatal nőket kell érteni. Ami pedig azt jelenti, hogy az ezen a szolgáltatáson keresztül létrejövő kapcsolatokba a pasi hozza a pénzt, méghozzá sok pénzt, a csaj meg a testét, méghozzá gyönyörű testét. A felállás, úgy is fogalmazhatnánk, hogy a legősibb.

A dolog annyira nyilvánvalóan közel áll az Amerikában gyakorlatilag mindenhol bűncselekménynek számító prostitúcióhoz, hogy, csakúgy mint a börtönrandik esetében, most is rögtön felmerül, hogy esetleg megint egy átveréssel van dolgunk. A jelenségről azonban többek között az ABC is külön cikkben és az alábbi videóval tudósított. Ez utóbbiban a site tulajdonosnője kijelenti, hogy ő nem strici, csak a szerelmi kapcsolatért anyagi áldozatot hozni kész férfiakat hozza össze ilyen áldozatot elváró, mindazonáltal gyönyörű hölgyekkel. Az aktív felhasználók száma állítólag a negyedmilliós nagyságrendhez közelít.