Nem is olyan régen tudósítottunk egy kanadai férfiról, aki a kutyájával házasodott össze. Most megint egy ebesküvőt mutatunk, de ezúttal mind a menyasszony, mind a vőlegény a canis lupus familiaris fajhoz tartozik. Magyarul: kutyalakodalmat tartott egy gazdag és őrült brit nő, a 32 éves Louise Harris. Több ölebe is van neki, közülük az egyiket, Lolát vette el az esemény keretében Mugly, akit korábban Nagy-Britannia legrondább kutyájának választottak.

A galériát érdemes végiglapozni, mert ez a lakodalom kutyaberkekben Vilmos és Kate, vagy az indiai milliárdosok monacói esküvőjének felel meg. Harris, akit örömanyának is tekinthetünk ebben az esetben, húszezer fontot költött a lakodalomra, ami kb. hatmillió forintot jelent.

(Ugyebár a hagyományok szerint a lagzi költségeit a menyasszony szülei szokták fizetni. A képek alapján az az érzés fogja el az embert, hogy Mugly gazdája azért nem lett volna hajlandó ekkora feneket keríteni háziállata párosodásának.)

80 személyre volt étel-ital, és nemhogy az ifjú párt öltöztették külön az alkalomra készíttetett kutyaruhákba, vőfélyeb és koszorúslánykutya is volt, akiknek szintén többszörös Swarovski-díszítés dukált. Csak a helyszín bérlete háromnegyed-millió forintba került, a virág- és egyéb díszítés pedig még többe (az örömanyához külön sminkes is érkezett), így nem csoda, hogy ez a lakodalom minden idők legdrágább brit kutyaesküvőjeként került be a hülyehírek történelemkönyvébe.