Frissült az egyik kedvenc BKK-s, forgalomkorlátozásokat tartalmazó fájlunk (az, amelyikből a 3-as metró felújítását is puskáztuk) és több érdekes dolog is kiderül belőle. Ha kíváncsi ezekre, olvasson tovább!

Clark Ádám tér

Azt már a fonódó villamossal kapcsolatos posztunkban is írtuk, hogy a 19-es és 41-es villamosok jelenleg délről csak a Clark Ádám térig közlekednek (előbbivel a hídfő északi oldalától lehet folytatni az utunkat a Bécsi út/Vörösvári út felé), azonban akkor még csak annyit tudtunk a Lánchíd alatti alagút felújításáról, hogy valamikor tavasszal ér véget.

Várható befejezés: március 14-i hét.

Széll Kálmán tér

A fél főváros várja már a budai csomópont elkészültét, nem csoda, hogy a mi szemünk is felcsillant, amikor megláttuk, hogy pontosan meddig kell várnunk. A májussal eddig is tisztában voltunk, most viszont kiderült, hogy a

Várható befejezés: május 9-i hét.

Kerékpársáv a Városligetben

Nem titkoltan a legjobban várt projektünk a Városligetbe telepített kerékpársávokat felölelő (látványtervestől itt írtunk róla korábban). Sok más felújításhoz hasonlóan ez is a március 14-i héten kezdődik és nem is kell, hogy sokáig fájjon a parkba behajtó autósok feje, ugyanis a 

Várható befejezés: május 2-i hét.

Népszínház utca

Számunkra ez új infó, de az utca Teleki téri szakaszán is végeznek majd felújításokat: a PDF szerint útfelújításra és villamosperon-építésre lehet számítani, ami a 28-as, 37-es és 62-es villamosokat (helyettük busz jár majd) és a 217E járatot érinti.

Várható befejezés: a projekt a március 14-i héten indul és várhatóan a július 11-i héten véget is ér.

Sasadi úti csomópont

Jelentősen átalakul az "Osztyapenkó" is: a csomópont átalakítását már tavaly elkezdték, de most már (szó szerint) látni a fényt az alagút végén.

Várható befejezés: április 11-i hét.

Árpád híd margitszigeti lehajtója

Különösebb bosszúságot nem okozott ez a felújítás, de azért mindenkinek jobb lesz, ha elkészül végre és megszűnik a félpályás terelés.

Várható befejezés: június 6-i hét.

\o/