Mivel a mínusz egyedik és nulladik napon is voltak csinos lányok a Szigeten, nem csoda, hogy a harmadik, vagyis a fesztivál első hivatalos napján is lehetett látni szép lányokat.

Először a különböző nemzetek különböző szépségeit nézhette meg, majd azt, hogy a jócsajok kalapban is jócsajok, most pedig azt, hogy a csinos lányok szerint a kevésbé nyárias idő ellenére is megéri rövidnadrágban fesztiválozni.

Ki a kedvence?

Indiai butik

Mi lehetne jobb szerkó egy fesztiválra, ha nem egy indiai hatású, de kényelmes rövidnadrág, egy hozzá illő felsővel? Igaz, most épp nem tombol a kánikula, de napközben, ha az ember egy koncerten ugrál, simán elég lehet ennyi ruha is.

elegáns

Azt hitte, a Szigetre mindenki a lehasznált gönceiben érkezik, mert azoknak már úgyis mindegy és a porban/sárban a szép ruhák csak tönkremennének? Nem mindenki gondolkodik így! A fenti képen látható lány simán bevállalta, hogy egy világos, szinte fehér rövidnadrágban fesztiválozik.

Kis fekete

Most kiderült, hogy nem csak koktélpartikra és lazább vörös szőnyeges eseményekre érdemes a klasszikus kis feketét választani. A fesztiváloknak is megvan a maga kis feketéje! Egy egyszerű fekete sort és egy kicsit extrább, szintén fekete pántos felső szuper választás a Szigetre, főleg ha sportcipővel kombinálja.

Rövid, mégis hosszú

Megtaláltuk a Sziget fesztivál legokosabb lányát, aki úgy vett fel rövidnadrágot a hűvös augusztusban, hogy mégsem fázott a lába. Ha ön is megmutatná a tetoválását, vagy egyszerűen csak azt, hogy milyen szép a lába, de fél, hogy fázni fog, vegyen fel egy rövidnadrágot és hozzá egy nagyon hosszú kardigánt! Nem csak praktikus, még csinos is!

Rövid kezeslábas

Bár a bakancs okos és praktikus választás a Szigetre, mert így sem a por, sem a sár nem árthat lábunknak, egy kezeslábasban már komplikáltabb tud lenni a fesztiválozás – gondoljon csak arra, hogy néha azért el kell menni a mosdóba. Ettől még ha csinos akar lenni, vegyen fel ön is kezeslábast! Akár rövidet is, de este azért húzzon fel egy színben passzoló kardigánt!

Ki a legcsinosabb?