Szombaton lesz a Budapest Pride felvonulás, és nem sokkal az esemény előtt saját pólókollekcióval jelentkezett Pusztai Olivér, a Mr. Gay World harmadik helyezettje, amint azt a múlt héten az Instagramján is bejelentette. Hozzátette egyrészt azt, hogy a legjobb az lenne, ha ezeket a pólókat nem csak a július 6-i felvonuláson hordanák minél többen, hanem egész évben, másrészt azt is, hogy a pólókból származó bevételt a Háttér Társaság segélyvonalának támogatására ajánlotta fel.

A kollekció azóta szépen kezd terjedni, nemrégiben Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben sztárja posztolt egy képet, amin az egyik Pride-pólót viseli. Amint azt az alábbi képösszeállításban mutatjuk, Kulcsár Edina és Csuti szintén fényképezkedett egy-egy olyan pólóban, ami a Pride-kollekcióból való, amelynek bevételét Pusztai Olivér teljes egészében a Háttér Társaság javára ajánlotta fel. A pólókkal elindított jótékonysági kampányt támogatja továbbá Emci is, aki egy szépséggel foglalkozó influenszer, az Instagramjába itt lehet belenézni. További részletek és fontos linkek alább, a fotók alatt találhatók.

További információk a pólókról

Az Információs és Lelkisegély Szolgálat 1996-tól működik a Háttér Társaság gondozásában. Ezen időszak alatt rengeteg embernek segítettek az operátorok, akik felkészülését egy szakembergárda biztosítja folyamatosan. Az anonim Szolgálat többek között olyan embereknek kíván segíteni, akiknek önmaguk elfogadásával, a környezetük általi hátrányos megkülönböztetéssel, a HIV/AIDS betegséggel, vagy bántalmazással kell szembesülniük, megküzdeniük. Tudnak segíteni továbbá párkapcsolati gondokkal kapcsolatban is, vagy annak, aki egy jó beszélgetésre vágyik, mert magányos.

Munkájuk szükségességét mi sem mutatja jobban, hogy minden 30. percben hívás érkezik hozzájuk, hol egy aggódó szülő, hol egy éppen önmagát felfedező tinédzser, máskor pedig egy érintett, hozzátartozó kér tanácsot.

Tevékenységük ingyenes fenntartásához nélkülözhetetlen, hogy az LMBTQ-közösség támogassa adományaival a szervezetet, hogy ők továbbra is értünk/mellettünk dolgozhassanak.

Ezt a fontosságot látta meg Pusztai Olivér is, aki LMBTQ-nagykövetként a saját eszközeit is bevetve nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy az Információs és Lelkisegély Szolgálat részére, a működésük további biztosítására 4 millió forintot gyűjt össze. A Mr. Gay World harmadik helyezettje jelenleg is tárgyalásban van cégekkel, de saját vállalkozásán keresztül is segíti a nemes ügyet. Tervei között szerepel, hogy negyedévenként teljesen megújuló kollekciójával más és más LMBTQ-szervezetet támogatna.

„Nagykövetként nagyon fontosnak tartom, hogy segítsek az LMBTQ+ szervezeteknek, amiben csak tudok, illetve növeljem a láthatóságát a csoportunknak. Azt hiszem, ezzel a kollekcióval mindkettő célt el tudjuk érni. Ami nagyon fontos, hogy a befolyó összeg 100%-a vándorol a Háttér Társasághoz, azaz nekem ebből semmilyen üzleti hasznom nincsen. Egyszerűen örülök, hogy tudok segíteni azoknak, akik ennyire sokat tesznek a közösségünkért.”

Olivér és a Pólómánia cég közös együttműködésének gyümölcse a már megvásárolható pólók, melyek teljes bevételét a Háttér Társaságnak ajánlották fel. A pólók megvásárlásával te is támogathatod az Információs és Lelkisegély Szolgálatot, de adomány formájában is megteheted ezen az elérhetőségen, ahol részletesen, több lehetőséget is találsz ha segíteni kívánsz.

„Örülnék, ha a pólókat nem csak a Pride alkalmával viselnék az emberek. Igyekeztem olyan grafikákat kiválasztani, amiket az év bármely napján, nemi identitástól függetlenül felvehetnek az emberek, és felhívhatják a figyelmet az LMBTQ közösségre, a nyitottságra és az elfogadásra. Remélem, hogy a társadalom és az LMBTQ csoport is fogékony lesz arra, hogy felelősséget vállaljanak és támogassák akár pénzzel, akár egy póló megvásárlásával azokat a szervezeteket, akik nap, mint nap keményen harcolnak, hogy jobb, mentálisan egészségesebb világban élhessünk!”

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Köllő Babett és Kulcsár Edináék is felpróbálták az új pride-kollekciót

Így a szombati felvonulás előtt pont jól jön Pusztai Olivér jótékonysági pólókollekciója, ami már terjed is a hazai hírességek körében.

61 · Jul 03, 2019 02:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments