Olivia Wilde, azaz Doktor House 13-as néven futó kolléganője a legjobb nő a Maxim százas listája szerint, Leonardo DiCaprio csaja a harmadik lett. Megan Fox immár a harmadik legjobbnő-listán szorult vissza a második helyre. Igaz, nem kis teljesítmény legyőzni a svéd, albán vagy éppen az ukrán származású szépségeket.

Olivia Wilde lett az első helyezett a Maxim férfimagazin 100 legjobb nőjét összeállító listáján. A színésznő eredeti neve elsőre talán nem mond sokat, de ha Doktor House 13-as néven futó kolléganőjét említjük, szinte mindenki tudja, kiről is van szó. Wilde 2007 óta szerepel a sorozatban, és valószínűleg biszexuális karakterének is köszönhető, hogy a lista élére került. Olivia Wilde egyébként szerepelt már a Maxim listáján, még 2005-ben, akkor egészen a 61. helyig sikerült feltornásznia magát. Ehhez valószínűleg az segítette hozzá, hogy a Narancsvidék című sorozatban – akkor még platinaszőkén – fél percen belül megcsókolt egy férfit és egy nőt is, köztük a főszereplőt, Mischa Bartont is. Úgy tűnik, a biszexualitás tényleg jót tesz a karriernek.

Olivia Wilde az első

Most is csak második

Csak úgy, mint az FHM 100-as listáján és a Details magazin összeállításában, Megan Fox a Maxim szavazói szerint is csupán a második legjobb nő a világon. A színésznő ugyan mindent megtett a győzelemért, az Esquire magazinnak prezentálta, milyen is a szexis ébredés fekete melltartóban és bugyiban, majd még azt is bebizonyította, néha a nők is sörrel kezdik a napot. Ráadásul nemrég kifejtette, nem az a házasodós fajta – hiába van vőlegénye -, elvállalta az egyik legdögösebb karakter, Lara Croft megformálását is, azonban valószínűleg nem tett jót a népszerűségének, hogy elmondta, valójában travinak érzi magát.

Bikinis fotózással a dobogóra

A harmadik helyre 2009 bikinis teste, a Sports Illustrated magazin címlaplánya, Bar Refaeli futott be. A modell szereplésével állítólag pasija, Leonardo DiCaprio akart borsot törni exe, Gisele Bundchen orra alá. Nos, ha akkor nem sikerült, ezzel a harmadik helyezéssel talán sikerül felbosszantani a frissen házasodott szupermodellt.

Svéd, ukrán és albán hősnők

A negyedik és az ötödik helyezett akár a hősnő kategóriában is indulhatott volna, hiszen a svéd származású Malin Akerman a Watchmen című filmben nyújtott alakításával emelkedett ki, és lett negyedik. Míg Mila Kunis a Max Payne filmben ropogtatta a fegyvereket. Az ukrán származásű színésznő, aki egyébként a Reszkessetek betörők! című film főszereplőjének, Macaulay Culkinnak a barátnője, pályája kezdetén a Kifutó a semmibe című filmben Angelina Jolie fiatalabb verzióját alakította, és 2000 óta ő a szinkronhangja a Family Guy című rajzfilmsorozat egyik karakterének.

A hatodik helyezett az albán származású Eliza Dushku lett, aki pályáját még gyerekszínészként kezdte, és olyan sztárokkal szerepelt együtt, mint Leonardo DiCaprio, Arnold Schwarzenegger vagy éppen Halle Berry. Azonban a hősnő kategóriába a Buffy, a vámpírvadász sorozat alapján nevezhetne, hiszen bőrnadrágban vámpírokra vadászni csakis ők szoktak.

A top 10 aljára szorult a Victoria's Secret modellje, Adriana Lima, aki nem is olyan régen a divatcég szexi fehérneműit prezentálta angyalszárnyakkal a hátán. Nyolcadik lett Rihanna, akiről a napokban bukkant fel néhány meztelen fotó, és bár korántsem biztos, hogy ő pucsít a tükör előtt, azonban az olvasóink szavazataiból kiderül, simán kinéznék az énekesnőből a meztelenkedést. Kilencedik lett Jordana Brewster, aki Vin Diesel hugicáját játssza a Halálos iram című filmben, és számunkra kissé érthetetlen módon a tizedik helyen végzett a szellemekkel suttogó Jennifer Love Hewitt.

A tavalyi Top 10 eltűnt a süllyesztőben

A Maxim magazin 2008-as listáján még olyan neveket találunk az első tíz helyezett között, mint Lindsay Lohan, Christina Aguilera, Eva Mendes vagy éppen Eva Longoria. Persze valahol érthető a váltás, hiszen Lohan már-már kórosan sovány lett, Aguileráról maximum dekoltázsa kapcsán hallunk, Mendes kiábrándítóan a 9 évesen elszenvedett csalódásairól beszél, míg Longoria karaktere a Született feleségekben teljesen lerongyolódott. Reméljük az idei nyertesek nem végzik hasonlóképpen.