A volt honvédelmi miniszter által összehívott családi kupaktanácson minden fél megbékélt, de részleteket nem árulnak el a Keleti lányok. Happy enddel végződött egy három éve húzódó vita. A részletek titkosak.

Három évvel ezelőtt összeveszett Keleti Györgyi és féltestvére, Andrea. A hírt, a Bors július közepén úgy érezte, ismét a közbeszéd tárgyává teszi, ezért címlapon hozta. A Keleti lányok – két házasságból, három – csúnyán összevesztek, majd dulakodni kezdtek egy újságcikk miatt, ami, akkor jelent meg a családról. Keleti Györgyi húga, Katalin, akkor kitiltotta a táncos lábú nővért a volt honvédelmi miniszter házából, majd megszakította a kapcsolatot vele.

Keleti Györgyi se próbálta rendezni a viszonyt, ő sem beszélt féltestvérével, de azzal, hogy ismét felhozta a sajtó a korábbi viszályt, a lányoknak sikerült ismét egymásnak ugraniuk. Keleti György végül úgy döntött, nem hal meg úgy, hogy lányai közt nem simítja el ez az ügyet, így a bulvársajtóval közölte - július végén -, diplomáciai úton rendezi a családi perpatvart. „Megértem én mindkettőjüket, Györgyi nagyon temperamentumos személyiség, Andrea pedig felépített egy imidzset, amit védenie kell’” – foglalta össze lányai vérmérsékletét, utalva arra, hogy mi lehet az alapvető probléma közöttük.

A Tabu TV augusztus elején meglátta Keleti Andreát az Ország Tortája sajtótájékoztatóján, és megkérdezte, milyen eredménnyel zárult a békítő kísérlet. "Abszolút rendeződött az ügyünk a féltestvéremmel, de megbeszéltük, hogy most már nem beszélünk róla soha, sehol" - mondta Keleti Andrea. Húga, Keleti Györgyi megerősítette az információt, majd hozzátette ő is, hogy megbeszélték, részleteket azonban nem árulnak el, és nem nyilatkoznak a történtekről.