A negyvenkét éves Oscar-díjas színészről egy fürdőszobai tükör előtt készített meztelen fotó került elő. Foxx beismerte, hogy ő van a képen, és bár felháborodását fejezte ki a kiszivárogtatás miatt, azért büszke méretes péniszére.

A rajongók már a Miami Vice-ban megcsodálhatták Jamie Foxx fokhagymagerezd hátsóját, de igazi öröm a napokban érhette őket: a negyvenkét éves színész-zenészről egy meztelen fotó került fel az internetre - írta a Daily Mail. A sajátkezűleg, fürdőszobában készített felvételt a MediaTakeOout hozta nyilvánosságra, és a megjelenés óta már az Oscar-díjas sztár is elismerte, hogy ő szerepel a képen – a fekete sapkát leszámítva - egy szál farokban.

Felháborodását persze nem titkolta, és szóvivőjén keresztül egyből magyarázkodni kezdett: mint mondta, a fotót egy film miatt készítette magáról, ami pedig a farkát illeti, nincs miért szégyenkeznie. A fórumozók viszont egy jó reklámot sejtenek a háttérben, Foxx-ot ugyanis mostanában elhanyagolta a sajtó. Legutóbb egy talk show-nak köszönhetően került rövid ideig a figyelem középpontjába, de akkor sem munkásságáról, hanem egy esetlegesen eltitkolt gyerekről szóltak a hírek. Azt viszont épp a napokban láttuk, hogy Vanessa Hudgens vagy Ashley Greene nevét milyen gyorsan bevéste a köztudatba egy-egy adag saját készítésű, netre szivárgott aktfotó.

Foxx azért nem csak méretben tud többet felmutatni, mint a tinifilmek feltörekvő színésznőcskéi. Az Eric Bishop néven született színész-énekes annak idején a barátnője tanácsára lépett fel egy stand up comedy esten. Ez volt az első lépés a sztárság felé vezető úton, és onnantól kezdve minden lehetőséget megragadott, hogy a színpadon és a címlapokon szerepeljen. Saját tévéshowja, a The Jamie Foxx Show több tévés díjat is kapott, míg 2001-ben a mozi is felfigyelt rá, ő alakíthatta Michael Mann Muhammad Aliról szóló életrajzi filmjében a fiatal bokszoló menedzserét, Drew Bundini Brownt, amiért több díjat is kapott. 2004-ben pedig Ray Charles, a vak zenész-énekes megformálásáért neki ítélték a legjobb férfi főszereplő Oscar-díját.