Jamie Foxx méretes farkat villantott

2009.08.17. 23:14
A negyvenkét éves Oscar-díjas színészről egy fürdőszobai tükör előtt készített meztelen fotó került elő. Foxx beismerte, hogy ő van a képen, és bár felháborodását fejezte ki a kiszivárogtatás miatt, azért büszke méretes péniszére.

A rajongók már a Miami Vice-ban megcsodálhatták Jamie Foxx fokhagymagerezd hátsóját, de igazi öröm a napokban érhette őket: a negyvenkét éves színész-zenészről egy meztelen fotó került fel az internetre - írta a Daily Mail. A sajátkezűleg, fürdőszobában készített felvételt a MediaTakeOout hozta nyilvánosságra, és a megjelenés óta már az Oscar-díjas sztár is elismerte, hogy ő szerepel a képen – a fekete sapkát leszámítva - egy szál farokban.

Az eredeti kép megtekintése csak 18 éven felüli olvasóink számára ajánlott
Az eredeti kép megtekintése csak 18 éven felüli olvasóink számára ajánlott

Felháborodását persze nem titkolta, és szóvivőjén keresztül egyből magyarázkodni kezdett: mint mondta, a fotót egy film miatt készítette magáról, ami pedig a farkát illeti, nincs miért szégyenkeznie. A fórumozók viszont egy jó reklámot sejtenek a háttérben, Foxx-ot ugyanis mostanában elhanyagolta a sajtó. Legutóbb egy talk show-nak köszönhetően került rövid ideig a figyelem középpontjába, de akkor sem munkásságáról, hanem egy esetlegesen eltitkolt gyerekről szóltak a hírek. Azt viszont épp a napokban láttuk, hogy Vanessa Hudgens vagy Ashley Greene nevét milyen gyorsan bevéste a köztudatba egy-egy adag saját készítésű, netre szivárgott aktfotó.

Foxx azért nem csak méretben tud többet felmutatni, mint a tinifilmek feltörekvő színésznőcskéi. Az Eric Bishop néven született színész-énekes annak idején a barátnője tanácsára lépett fel egy stand up comedy esten. Ez volt az első lépés a sztárság felé vezető úton, és onnantól kezdve minden lehetőséget megragadott, hogy a színpadon és a címlapokon szerepeljen. Saját tévéshowja, a The Jamie Foxx Show több tévés díjat is kapott, míg 2001-ben a mozi is felfigyelt rá, ő alakíthatta Michael Mann Muhammad Aliról szóló életrajzi filmjében a fiatal bokszoló menedzserét, Drew Bundini Brownt, amiért több díjat is kapott. 2004-ben pedig Ray Charles, a vak zenész-énekes megformálásáért neki ítélték a legjobb férfi főszereplő Oscar-díját.