A színészpalántát a juj.hu riportere faggatta a csajokról és a szexről, végül kiderült, hogy a komoly kapcsolat baromira nehéz dolog Puskás Peti számára, de egy munkahelyi dugásban benne van. Hogy a Jóban Rosszban sorozatból volt-e már áldozata, arra nem kaptunk egyértelmű választ, de a fejvörösödés sok mindent elárul.

Puskás Péter a TV2-nek azon a rendezvényén került a juj.hu kamerájának célkeresztjébe, amelyen a Jóban Rosszban sorozat 1000. részének megünnepléséről szólt – bár a mi emlékezetünkben ez az esemény Damu "Kamu" Roland vérciki műbalhéja miatt rögzült leginkább.

A riporternek a szokásos bevágódó sablonkérdések után most ideje sem maradt a lényegre térnie (csajok, szex, pia), a színészpalánta ugyanis saját maga hozta fel a témát, miszerint azért is szeret bejárni a Jóban Rosszban stúdiójába, mert gyönyörű lányok közt lehet. „Nem tudom, hogy mindenki foglalt-e, szerintem nem, de az ember ezt úgy kikerüli” – fogalmazott óvatosan Puskás, de amint tisztázódott, hogy a beszélgető fél nem a komoly kapcsolatra, hanem egy szimpla dugásra gondol, kiderült, hogy a volt megasztáros nem ellensége a munkahelyi szexnek. A komoly kapcsolat ugyanis nehéz, a szex sokkal könnyebb dolog – tudtuk meg az énekes-színésztől, akinek egyébként az internetes naplója is tartalmaz hasonló örökbecsűket.

Szóval, Puskás Péter dugott már a munkahelyén. Arra a kérdésre pedig, hogy ez a sorozaton belül történt-e, „Még az is lehet” volt először a válasz, de később ezt a kijelentését gyorsan cáfolta – nagy pirulások közepette. „Csak szöveget tanultunk, semmi rossz dolog nem történt. Nekem házasság előtt nincs szex” – próbálkozott poénnal elütni a dolgot, végezetül pedig felajánlotta, hogy Hujber Ferenchez hasonlóan ő is fogja és ledobja a kamerát valahol.