A Danubius műsorvezetője szerint Bochkor Gábor tüntetéseket szervez, fanatizál, és forradalmat akar irányítani, csupán azért, hogy legyen állása. Pedig Jáksó László szerint a saját állása miatt inkább azokért kellene aggódni, akiket nem keres meg a konkurencia.

Jáksó László a Tabu Tv-nek adott interjújában kifejtette, szerinte nem egészséges, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor forradalmat szervez azért, hogy megmaradjon az állása. Ráadásul a Danubius műsorvezetője szerint Bochkornak nem csak a saját állásáért kellene harcolnia, hanem a háttérmunkásokéért is, hiszen őket nem keresik meg a konkurenciától. Jáksó szerint hiába vesztette el a Danubius rádió a frekvenciáját, ez a szituáció nem ad okot arra, hogy az ember a nyilvánosság előtt siránkozzon, és az nem megoldás, hogy telesírja a médiát azzal, hogy hova megy dolgozni.

„Azért kell harcolni, aminek esélye és oka van. Mi 12 évvel ezelőtt már tudtuk, hogy ezen a napon lejár a koncesszió. Egyetlen ember az, aki ezt az egészet nem akarta tudni, aki sok mindent még ezen kívül nem tud, és aki megijedt attól, hogy hová fog menni és milyen fizetést fog felvenni jövő hónapban: ez pedig Bochkor Gábor” – nyilatkozta Jáksó László.

A műsorvezető egyébként már az RTL Klubon futó a Heti Hetes műsorának korábbi adásában már azt is kifejtette, azokat az embereket – különösen a háttérmunkásokat –, akik a Klassz rádiónál vagy a Neo FM-nél dolgoznak majd, nem lenne szabad megbélyegezni a rádiók politikai hovatartozása alapján. Éppen ellenkezőleg, támogatni kéne őket, hiszen jelenleg a megélhetésükről van szó. "Azokat akik irodában dolgoznak, azokat nem fogják megkeresni vagy nem feltétlenül. Velük mi lesz?! Miért nem erről beszél a Bochkor?!" – magyarázta.