A hírekkel ellentétben még egyáltalán nem biztos, hogy a Bumerángot egy Budapesten és környékén fogható frekvencián hallhatjuk viszont. Boros Lajos kifejtette, nemhogy a holnap, még a mai nap is bizonytalan. Ha a Sláger Rádiónak sikerül is megvennie a Roxy rádiót, a műsortervváltozások elfogadásához az ORTT-nek nagyjából egy hónap kell, és addig a Bumeráng sem térhet vissza.

Bochkor Gábor a Bumeráng utolsó adásában elmondta, a hírekkel ellentétben még koránt sem biztos, hogy a Sláger Rádió tényleg meg tud vásárolni egy a Budapesten és vonzáskörzetében fogható adót. Az utolsó adásból többek között kiderült, Bochkorék nem hitték, hogy még az utolsó napon se tudják, hol folytatják majd. Boros Lajos ugyanis kifejtette, nemhogy a holnap, még a mai nap is bizonytalan.

A Bumeráng, köszönhetően az ORTT döntésének ma volt utoljára hallható a Sláger Rádión. A három műsorvezető – Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János – úgy döntöttek, az utolsó adást nem nosztalgiázással töltik, hanem a további lehetőségek elemzésével. Bochkor Gábor a reggeli adást szokás szerint a napilapok elemzésével kezdte, hiszen a Blikk és a Bors is őket tette címlapra. Bár mind a két újság egyértelműen kijelentette, a slágeresek biztosan egy a Budapest és vonzáskörzetén belül fogható rádióadón folytatja, Bochkorék elmondták, ez koránt sem biztos.

„Adminisztratív okok miatt nem tudjuk biztosan, hogy mi lesz” – fogalmazott Boros Lajos. A műsorvezetők szerint kedden délután még abban egyeztek meg a vezetőséggel, szerdán reggel már elmondhatják, milyen frekvencián lesznek megtalálhatók. Azonban a bejelentést még sem tehetik meg, mivel – bár ezt nem jelentették ki – egyelőre nem sikerült új frekvenciát találni. Mivel minden ennyire bizonytalan, ezért úgy döntöttek, felhívják a hazai bulvárlapok egy-egy újságíróját, és az általuk feltett kérdésekre próbálnak meg válaszolni.

A Bors újságírójának kérdésére kifejtették, pár héttel ezelőtt még csak meg sem fordult a fejükben, hogy az utolsó napon halvány fogalmuk sem lesz arról, hogy hol folytatják vagy egyáltalán tudják-e folytatni a rádiózást. Ugyanakkor kijelentették, más rádiókkal továbbra sem tudnak érdemben tárgyalni, mivel a szerződésük a Sláger Rádióhoz köti őket. „Nemcsak a holnap, a ma is kérdéses. A bizonytalanság felemésztő. Adminisztrációs okokból az adás akár több hétre is szünetelhet” – mondta Boros Lajos, aki ezzel utalt arra az eshetőségre, ha a Sláger egy jelenleg is működő csatornára menne át.

A Bors mai számában ugyanis azt írta, ha a Sláger megvenné a Roxy rádiót, akkor se köszönthetnék a hallgatókat már holnaptól a bumerángosok, mivel a Roxy teljesen más műsortervet adott le az ORTT-nél az indulásakor. „Az ORTT-nek jóvá kell hagynia a változásokat, ami jó esetben egy hónapot vesz igénybe, Addig csak a régi, már elfogadott, részletes műsorterv alapján sugározhatnak a frekvencián” – nyilatkozta Szalai Annamária, az ORTT tagja.