Boros Lajos szerint hiába bizakodóak a Sláger Rádió ügyvédei, szerinte nem folytathatják ezen a frekvencián. Éppen ezért meghallgatnak minden ajánlatot, de az első helyen a Sláger rádió áll, hiszen 2010. végiéig oda köti őket a szerződésük. Így, ha a munkáltatójuk azt mondja, a neten kell rádiót vezetniük, akkor azt teszik a Bumeráng tagjai.

Boros Lajos pesszimista, és hiába bizakodnak a Sláger Rádió jogászai, ő akkor sem hiszi, hogy ezen a frekvencián tovább folytathatja a Sláger Rádió. Valószínűleg éppen ezért hallgatták meg az állásajánlatokat, mint mondja, tudniuk kell, milyen lehetőségeik vannak.

A műsorvezetővel a Sláger Rádió vasárnapi koncertjén beszélgettünk. Az összegyűlt több ezres tömegről úgy nyilatkozott: elképesztő mennyien jöttek el az eső ellenére, és bár örül a lelkesedésnek, ő biztosan nem vett volna részt, ha nem itt dolgozna. "Iszonyatosan szakad, szinte ömlik az eső, de az emberek nem mozdulnak. Azon gondolkoztam, hogy én nem vagyok rajongó típus, és nem lenne az a rádió, ami miatt itt állnék" – nyilatkozta vasárnap a Velvetnek Boros Lajos. A műsorvezető elmondta, a rádió ügyvédei jelenleg is a perre készültek, ő azonban pesszimista, és úgy tervezi, hogy november 19-én alszik egy nagyot. "Az utolsó napon, azaz 18-án egész napos rádióműsort csinálunk, a műsorvezetők ott maradnak az utánuk következő műsorban, éjfélkor pedig sírunk egyet és elbúcsúzunk" – mesélt az utolsó nap forgatókönyvéről.

Boros Lajos elmondta, minden ajánlatot meghallgatnak, amivel megkeresik őket, mivel szeretnék tudni, mire számíthatnak. "Mindenkivel tárgyaltunk, akinek ötlete vagy javaslata volt, és mindenkinek megmondtuk, a szerződésünk 2010. december 31-ig él. Mindenkit meghallgattunk, tudnunk kell, mik a lehetőségeink, milyen a felhozatal" – mondta, majd kifejtette, első helyen még a Sláger áll. "Mondhatják azt is, hogy továbbra is rendelkezési állományban tartanak minket, de ha vesznek egy budapesti frekvenciát, akkor azt vezetjük. Az interneten ugyanúgy megmarad a műsor, azt nem tudják elvenni tőlünk" – nyilatkozta Boros a kilátásokról.

Az ORTT október 29-én hozta meg a határozatot, mely szerint a jelenleg sugárzó két kereskedelmi rádió, a Sláger és a Danubius nem folytathatja ugyanazon a frekvencián. A döntés értelmében a sugárzási jogot az Advenio és az FM1 Konzurcium nyerte. A két új rádió, a Sláger helyett a Neo FM és a Danubius helyett a Klassz Rádió november 19-én kezdi meg a sugárzást.