Mickey Rourke elveszi az orosz modellcsaját

2009.12.09. 19:19
A színész csak pár hónapja nyúlta le az Eurovíziós énekes, Gyima Bilan barátnőjét, de máris esküvőt tervezget, igaz, csak jövő tavaszra. Az 57 éves Rourke már kétszer volt házas, és úgy érzi, kapott egy második esélyt az élettől.

Az 57 éves Mickey Rourke elvenni készül 24 éves modell barátnőjét, Elena Kulecskaját, akivel a lány szülőhazájában, Oroszországban akarnak összeházasodni – írja a Page Six, bár csak "egy ismerős" információira alapozva.

Eszerint Rourke a múlt héten tette fel a kérdést barátnőjének, és "még nem szervezték meg a szertartást, vagy tervezték el pontosan az egészet, csak annyi biztos, hogy áprilisban akarja, és már utánakérdezett, milyen egy tradicionális orosz esküvői ceremónia".

Eddig kétszer nem sikerült

A színész már két házasságon van túl: első feleségétől, Debra Feuertől nyolcévi házasság után, 1989-ben vált el, második pedig a modellnek dekoratív, filmszínésznőnek erősen közepes Carre Otis volt, akivel 1992-től 1998-ig volt együtt, bár közben, 1994-ben egyszer letartóztatták, amiért bántalmazta nejét. Feuerral a válásuk után is baráti kapcsolatban maradtak – a nő következő házasságából született tízéves kislánya Mickey bácsikaként emlegeti –, Otisszal azóta egyáltalán nem tartja a kapcsolatot.

Eurovízió suxx, Hollywood rulz

Kulecskajával még nincs fél éve, hogy megismerkedett, a pletykák szerint a lány miatta ejtette addigi pasiját, az 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál győzteseként ismertté vált Gyima Bilant. Ehhez persze az is hozzájárulhatott, hogy Bilan, akivel a modell két évig jegyben is járt -, a tavalyi Eurovíziós Dalfesztiválon kijelentette, elveszi menyasszonyát, de az esküvőre aztán csak nem akart sor kerülni. Mivel Bilanról felröppentek olyan hírek is, hogy valójában homoszexualitásának leplezésére tartja barátnőjét, akár ez is állhat az esküvő elmaradásának hátterében.

Diamonds are a girl's best friends

A lány nem járt rosszul a cserével, Rourke nemrég végigutaztatta fél Európán, szeptemberben pedig gyémántokkal borítva parádézhatott mellette a londoni Operában, mikor a színész átvette a GQ magazin "Az Év Férfija" díját. Kulecskaja mindezekért cserébe oroszul tanítja Rourke-ot a Vasember 2-ben játszott, Whiplash nevű szovjet bűnöző szerepéhez. A párt múlt héten látták Manhattanben, kutyát vásároltak Rourke Loki nevű csivavája helyett. A színész még az Oscar-díjátadó előtt vesztette el idős kutyáját, de azóta se győzi emlegetni, mennyire hiányzik neki.

A színész nemrégiben azt is mondta, úgy érzi, kapott egy második esélyt az élettől, és semmiképp sem szeretné elszalasztani. "Az életem első menete kész őrület volt, de tanultam belőle. Ha megvan benned a kellő bátorság, késztetés, és a tehetség, az első menet könnyű, viszont a második, az gyilkos tud lenni. És hányan tudnak ebből is kijönni?"