A mutatványra a modellből lett énekesnő mellett Debreczeni Zita is képes. A juj.hu azt is megtudta, Dukainak már volt olyan pasija, akinek ő fizette a benzinjét és a mozijegyét, de Dukai Regina arról is beszámolt, ő nem az a típusú lány, aki hanyatt vágja magát, ha egy pasi kiteszi az asztalra a slusszkulcsát.

Sajnos nem tudtuk meg, hogy milyen az a vihogás, amiről a juj.hu Dukai Reginát faggatta, mert az énekesnő nem volt hajlandó megmutatni kivételes attrakcióját a kamerának. Egyébként szinte mindegy is, úgysem múlhatja fölül az Edvin Marton valódi nevén vinnyogva röhögő Stohl Andrást.

Együtt karácsonyoznak

A juj.hu riportere arra is rákérdezett a modellből lett énekesnőnél, nem vette-e magára volt pasija, a hooliganses Tóth Tibi múltkori nyilatkozatát, miszerint minden műsorvezető és celeb kurva. „Nem hiszem, hogy rólam beszélt. Azt gondolom, hogy ha valakivel együtt éltél több mint két és fél évig, akkor nem beszélhetünk így egymásról, mert azzal magunkat minősítjük. Műsorvezetőről beszélt, és én nem vezetek műsort” – hozta az érveket Dukai, aki azt is megemlítette, volt barátja minden volt, csak józan nem, amikor kifejtette nézeteit.

Miután már csak néhány nap van karácsonyig, az ünnep is szóba került, így tudtuk meg, hogy a három barátnő, Reginácska, Lindácska és Zitácska plusz egy fővel kiegészülve együtt tölti a karácsonyt. A terv szerint étteremben vacsoráznak, jelképes ajándékokkal lepik meg egymást, majd elmennek bulizni. A kommenthadjáratból általában Dukai Regina sem marad ki, így a juj.hu riportere erről is érdeklődött. Így derült ki, hogy az énekesnő úgy véli, az embereket legfőképp az zavarja, hogy énekléssel is foglalkozik, vagyis több területen próbálja megállni a helyét.

Nem feltétel a nagy vagyon

„Magamat tartom el, saját magam fizetem a számláimat” – indokolta sokrétű tevékenységét. Az énekesnő egyébként spórolós típusnak tartja magát, ha teheti, két hasonló minőségű dolog közül az olcsóbbat vásárolja meg, és a ruhákra sem költ sokat. Egyik kedvenc nadrágját például 2000 forintért - nem turkálóban - vette, bár nem igazán értjük, miért, amikor a fodrászán és a fehérneműjén kívül mindent szponzorai állnak.

Az anyagiaknál maradva arról is faggatták a 26 éves énekesnőt, hogy előfordult-e már vele, hogy függött egy pasitól, amire egy kibővített nemleges válasz érkezett. „Talpraesett lány vagyok, nem fogok soha senkitől függeni” – mondta Dukai, akit nem hatnak meg a külsőségek. „A fiúk többsége abban a hitben él, hogy ha kirakják az autókulcsot, akkor  minden lány ugrik. Volt már tehetősebb pasim, de volt olyan pasim, akinek én fizettem a mozijegyét vagy én tankoltam a kocsiját, szóval ez nálam igazából nem lehet probléma.”