A Johnson & Johnson vállalatbirodalom 30 évesen, egyelőre tisztázatlan okokból elhunyt örökösnője decemberben húzott gyűrűt a valóságshow-celeb Tila Tequila ujjára, aki életmódszerűen szeret címlapokon lenni. Most, hogy állítólagos menyasszonya halálával házhoz jött a dráma, nem győz nyilvánosan gyászolni, természetesen a Twitteren.

Tila Tequila főállású címlaphajhász amúgy se megy a szomszédba egy kis drámáért, barátnője, Casey Johnson halálával azonban ölébe hullott a nézettség. Tequila múlt héten épp azt kamuzta, hogy béranyaként hordja mostohatestvére gyermekét, de ezt azonnal elfelejtette, amikor kedden kiderült, állítólagos menyasszonya, Casey Johnson, a milliárdos Johnson & Johnson vagyon örökösnője napok óta fekszik holtan Los Angeles-i lakásában. Tequila azóta nem győzi hangoztatni, mennyire le van sújtva. Iszonyúan.

Twitter-oldalán azóta folyamatosan kommunikálja mélységes gyászát, barátnőjéhez fűződő romantikus emlékeit, és ömlengve sajnálva magát, milyen rossz most neki. Az elhunyt menyasszony után maradt örökbefogadott kazah kislányról, a hároméves Aváról ugyanakkor egy szava sincs, ami szarvashiba, hisz a kutya és a gyerek minden műfajban legendás nézettségnövelő eszköz. Alább a "hát ennyi maradt nekem az én gyönyörű asszonykámból...!!!" című videó Tequila romantikus emlékei közül, az utcán bugyiban rohangáló Johnsonnal. Ebben legalább kutya van.

Johnsont természetesen nem csak ő gyászolja, feltűnt a színen egy angol modell, Jasmine Lenard, aki ragaszkodik hozzá, hogy az örökösnőnek drogproblémái voltak, amitől természetesen ő próbálta megmenteni, Tequila viszont csak kihasználta, és „totál beteg”. Amikor Johnsont novemberben letartóztatták, amiért betört egy excsajához és fehérneműket lopott el tőle, cserébe egy használt vibrátort hagyva az ágyon, Lenard szerint „nem volt senkije, akihez fordulhatott volna, teljesen el volt veszve. Tila akkor mászott rá, hogy ’gyerünk, mondd, hogy a barátnőd vagyok, mutassuk meg nekik!’, szóval tisztára beteg a csaj” – állítja a Sawf Newsnak.

Casey Johnsont, a Johnson & Johnson kozmetikai vállalatbirodalom 30 éves örökösnőjét kedden találták holtan Los Angeles-i otthonában. Halálának oka egyelőre tisztázatlan, bár a vizsgálatok mind a gyilkosság, mind az öngyilkosság lehetőségét kizárták. Bár az ügyben hivatalosan eljárást folytató Los Angeles-i rendőrség törvényszéki szakértői jelenleg a toxikológiai vizsgálatok eredményére várnak, ami Hollywoodban általában a drog- vagy gyógyszertúladagolás gyanúját jelenti, Johnson esetében ez a szabály - Lenard mindentudó kijelentései ellenére - akár meg is dőlhet. A helyszínelők ugyanis csak „egész elenyésző” mennyiségű gyógyszerről számoltak be a lakásban, Johnsonról viszont köztudott volt, hogy cukorbetegségben szenved, és nem egyszer került már kórházba diabeteszes kómával, ami megfelelő segítség hiányában akár halállal is végződhet.