A valóságshow-hősnő megsértődött a világra, amiért nem veszik komolyan az ő mély gyászát, pedig nem győz a Twitteren és a paparazzóknak mesélni róla. Talán mert gyászánál csak a dekoltázsa is mélyebb, és mert flörtöl a paparazzókkal, miközben minderről beszél.

A napokban elhunyt leszbikus Johnson & Johnson örökösnő, Casey Johnson menyasszonya, a címlapfüggő Tila Tequila talpig dekoltázsban fejtette ki a háza előtt ácsingózó paparazzóknak, milyen mély az ő gyásza. Twitter-oldalán pedig azt, micsoda egy szemét az egész média, amiért nem hiszik el ezt neki. De legalább fekete melltartót viselt.

Legújabb videóján Tequila egy szürke pólóban és farmershortban lép ki az ajtaján, kacér mosollyal mutatja fel a rá leső fotósoknak "Tűnés" feliratú lábtörlőjét, majd pontosan úgy viselkedik, mint akinek esze ágában sincs nyilatkozni: pózol egy sort, kacarászik velük, sőt még a kutyáját is bemutatja nekik. Néha  kicsit úgy csinál, mintha vissza akarna térni a házba, hogy tovább zokogjon magányosan, de csak többszöri próbálkozásra, láthatóan nehezen sikerült kiszakadnia az objektívek vonzásából.


Tequila rendhagyó gyászmunkáját később egy ismerőse azzal magyarázta, hogy "annyira feldúlt Casey halála miatt, hogy négy napja nem is alszik, azért viselkedik ilyen zavarodottan" - idézi a RadarOnline.com. Ő maga Twitter-oldalán szintén ezt állítja, sőt még egy esetleges terhesség hírét is meglebegteti, bár ezt azért nehéz lesz majd elhunyt menyasszonyára fognia. Azt pedig egyenesen kikéri magának, hogy ő médiakurva lenne, szerinte ezt direkt rosszindulatból terjesztik róla "a rohadék bloggerek", főleg az "az a picsafejű disznó Perez Hilton": pedig ő csak azért viselkedett így a paparazzókkal, "mert mindenkivel kedves vagyok! Igen, én ilyen vagyok a való életben mindenkivel, legyen bár pincér, portás vagy paparazzó! [...] Szóval minden blogger kapja be!!!"