Brad Pitt és Angelina Jolie szakításának legújabb fejleményei szerint a pár nem is szakított, sőt: azért jártak ügyvédnél, hogy házassági szerződést kössenek. Persze Brad Pitt frissen vásárolt legénylakásáról is kiderült, hogy nem most vette, hanem fél éve, és nem magának, hanem egy újabb családi fészeknek.

A legújabb hírek szerint, amit persze még mindig csak névtelen ismerősök szolgáltattak, Brad Pitt és Angelina Jolie egyáltalán nem szakítottak. A Life & Style magazin forrása azt mondja, a pár nem azért járt a napokban ügyvédnél, hogy egy szakítás miatt egyezkedjenek a vagyon felosztásáról, hanem hogy házassági szerződést kössenek.

Persze a forrás csak azt mondta, hogy "házassági szerződés-szerű" dologról egyeztetett a pár, ami végül is helytálló, mivel a házassági szerződést többnyire házasság szokta követni, ami azonban Jolie házasságról vallott nézetei alapján egyáltalán nem biztos, hogy bekövetkezik. Ettől még a szerződés nagyjából ugyanazokat a területeket fedi le, amit egy házassági szerződésben szokás, szakításról pedig szó sincs.

"Január elején írták alá a dokumentumot. Abban egyeztek meg, hogy megosztják a pénzüket, és a gyerekek feletti felügyeleti jogot, akik mind Angelinánál maradnának, amennyiben a pár szakít. De ez nem azt jelenti, hogy véget vetnek az ötéves kapcsolatnak. Nem beszéltek az ügyvédnek szakításról, ez szóba sem került a találkozó alkalmával" - mondta a forrás a Life & Style-nak. Egy másik nyilatkozó úgy fogalmazott, nem hiszi, hogy a pár örökre együtt maradna, de az biztos, hogy most minden rendben van közöttük. A pár egyébként 2008-ban kötött utoljára házasági szerződést a pletykalapok szerint (de már akkor sem először), szóval a szakítás után logikus volt ezt elővenni újra. A szakítás miatti gyerek-elhelyezésről tárgyalás szintén nem új fordulat, de tény, ez is rég volt utoljára. Hamarosan vagy Jolie súlya miatt kell ismét aggódnunk majd, vagy rögtön az esküvői találgatások jönnek, esetleg újabb örökbefogadás vagy terhesség.

Bár Jolie, Pitt és sajtósaik szokásukhoz híven most sem voltak hajlandóak kommentálni az elmúlt napok híreit, Jon Voight, a színésznő édesapja ismét magára vállalta a feladatot, amikor az Access Hollywoodnak leszögezte: "Hülyeség! Az egész kitaláció!".

Közben a TMZ a Daily Mail legújabb sztoriját, Brad Pitt kétszázmillió forintos szakítás utáni legénylakását cáfolta meg.

A TMZ kiderítette, Brad Pitt a házat nem most vette, hanem még augusztusban, jóval a szakításról szóló első pletykák előtt. Ráadásul a ház elég rossz állapotban volt, fel kellett újítani, ezért egyébként sem lett volna alkalmas arra, hogy Brad Pitt ide vonuljon vissza, ha valami rosszul működik közte és Jolie között. Harmadrészt azt írják, hogy a háznak három fürdője és három hálója is van, ami egyértelmű jele annak, hogy több főre tervezték, nem egy agglegénynek. Ideális például egy teljes család számára. A házról itt meg tud nézni néhány fotót.