horoszkóp

Jolie és Pitt még tavasszal összeházasodik, vagy nem

2008.02.13. 14:00
A család egyik barátja szerint a hollywoodi álompár pár hét múlva kimondja a boldogító igent Santa Barbara-i otthonukban. Angelina Jolie állítólag azért adta be a derekát, mert valóban ikreket vár, és még a babák születése előtt hozzá akar menni Brad Pitthez. A két celeb cáfolatára, vagy megerősítésére egyelőre várni kell.

Angelina Jolie és Brad Pitt tavasszal végre összeházasodik – ezt állítja legalább is a National Enquirer. Bár eddig a színésznő több alkalommal is nemet mondott Pittnek, amikor megkérte a kezét, a lap szerint most, hogy ikreket, vagy egyes források szerint egyenesen hármas ikreket vár, mégis hajlandó kimondani a boldogító igent. „Mivel nemsokára újra szülők lesznek, úgy érzi, elérkezett az idő” – olvasható család egyik ismerősének nyilatkozata a msnbc.com oldalon.

Tengerparti esküvő

A bennfentes a National Enquirernek beszámolt az esküvő részleteiről is. Bár a pár a konkrét helyet és az időpontot nem határozták meg, ceremóniát valószínűleg Santa Barbara-i otthonukban tartják meg a tengerparton valamikor a tavasszal, mielőtt Jolie életet adna gyermekeinek. „Egy csendes, magánjellegű esemény lesz. Csak a legközelebbi barátok és a családtagok lesznek hivatalosak. Ott lesznek Brad szülei, valamint Angelina bátyja. A legfontosabb vendégek természetesen a gyermekeik lesznek ” – tette hozzá. Jolie-nak és Pittnek összesen négy gyermeke van, vérszerinti kislányuk Shiloh, valamint három örökbe fogadott gyerek, Maddox, Zahara és Pax.

Egy újabb pletyka?

Természetesen nem ez az első eset, hogy felröppen a pletyka, miszerint a pár összeházasodik. Egy évvel ezelőtt például az a hír járta, hogy Joile megfogadta haldokló édesanyjának, hozzámegy Pitthez. Márciusban a Digitalspy azt állította, hogy a pár húsvétkor, a Dominikai Köztársaságban szeretne egybekelni. Áprilisban ezt az ismerősök megcáfolták. "A kapcsolatuk olyan gyorsan fejlődött, hogy már most olyanok, mintha régi házasok lennének" – nyilatkozta egy ismerős In Touch magazinnak. Májusban pedig maga Jolie is cáfolta a híreszteléseket. Ennek ellenére a Grazia magazin pár héttel később mégis azzal állt elő, hogy igenis lesz esküvő. "Angelina vonakodott harmadszor is férjhez menni, érthető okokból. Brad azonban nagyon kitartó volt és most Jolie beadta a derekát" – írta a magazin.

Szeretlek is, meg nem is

Mindenestre júliusban Theradreport szerint elkészítettek egy házassági szerződést, amiben az összes pénzügyi kérdést rendezik. Igaz, az iratot akkor nem írták alá. Pár héttel később ismét megromlott a két celeb között a kapcsolat, Franciaországban, a családi nyaralás alatt többször is összevesztek, majd kiderült, hogy Pitt hízókúrára küldte csontsovány kedvesét. Röviddel ezután papíron rögzítették, hogyan oldják meg a gyerekek közös nevelését arra az esetre, ha útjaik különválnának. Ősszel viszont egyre többször lehetett hallani, hogy a pár egy újabb örökbefogadáson gondolkozik. Sőt, októberben az olasz lapok azt állították, hogy úton van a Pitt-Jolie páros ötödik gyermeke. A színész decemberben pedig azt nyilatkozta, meg sem állnak hét, nyolc, vagy talán kilenc gyerekig.

Bővül a család

Január közepén a Femalefirst azt állította, hogy Pitték már a második vérszerinti gyermeken ügyködnek, a színésznő állítólag termékenységi ciklusainak megfelelően osztja be a munkáit. Alig tíz nappal később pedig több bulvároldal is elhintette, hogy Jolie – Jennifer Lopezhez hasonlóankét gyermeket hord a szíve alatt. Erre licitált rá a Life & Style, szerintük ugyanis a celeb egyenesen hármas ikreket vár, ráadásul veszélyeztetett terhes. Ehhez képest a színésznő, aki egyben az ENSZ jószolgálati nagykövete, pár nappal később Irakba utazott, ahol kiosztotta a CNN munkatársait, akik missziója helyett állapotáról kérdezgették.