Hajdú Péterék első randijánál a második sokkal érdekesebbre sikeredett, akkor ugyanis az énekesért küldött limuzin repítette Sarka Katát Hajdú Péter karjaiba. Edvin Marton is belekeveredett a történetbe, no meg az exek is. Hazai celebeket kérdeztünk arról, milyen volt az első találkozásuk kedvesükkel.

Az első randik szabályaira már korábban kitértünk, amit persze nem mi találtunk ki, hanem egy felmérés eredménye. Egy amerikai sajtóközlemény szerint még mindig az ideális találkozóhely az étterem, és a férfiaknak kell állniuk az első számlát. Celebjeinket arról kérdeztük, hova mentek, amikor ilyen helyzetbe kerültek, bónuszba pedig felidéztettük velük a történteket.

Tatár Csillát egy Batthyány téri kávézóba hívta meg Gönczi Gábor teázni. „Teát ittunk, és két-három órát beszélgettünk. Arra nem emlékszem, mit viselt, arra viszont igen, hogy sokat gondolkodtam a randi előtt, mit vegyek fel” – mondta Tatár, aki azt is megosztotta a Velvettel, hogy egy esküvőn találkozott későbbi férjével, akivel a lagzin telefonszámot cseréltek, majd három-négy nappal később egyezették le, hol futnak ismét össze, immáron kettesben.

Megcsalás, kirándulás

Hajdú Péteréknél kicsit bonyolultabban alakult az első randi, mert egyik fél sem volt még igazából szabad. „Kimentem Albertirsára, ott mentünk be egy étterembe. Mikor leültünk, közölték, hogy bezárnak. Át kellett mennünk máshova. Vacsoráztunk, arra nem emlékszem, mit ettünk, csak arra, hogy nagyon szexis volt Kata szerelése. Szerettem volna, ha már az első randin az enyém lesz, de ő visszautasított” – emlékezett vissza Hajdú Péter. Sarka Kata azt is fel tudta idézni, férje mit viselt az első randin, és további részletekkel gazdagította az elbeszélést. „Péter állandóan azon izgult, hogy le ne bukjon a barátnője előtt. Farmerben és rövid ujjú ingben volt. Én nem öltöztem ki nagyon, mert nem adtam sok esélyt a dolognak. Apám kérdezte is, nem zavar-e, hogy olyan idős barátnője van, mint anyám. Akkor nekem is volt barátom, de nem volt komoly a kapcsolatunk, így ez nem izgatott. Egyébként jót beszélgettünk, rendes volt. A második randink viszont sokkal különlegesebbre sikeredett az elsőnél. Értem küldött egy limuzint, amiről kiderült, Lou Bega miatt bérelte az Esti Frizbi stábja, hiszen azzal vitték reptérről a forgatásra. A randi igazából akkor kezdődött el, amikor az énekest és Edvin Martont kitettük a szállodájuk előtt” – mondta Sarka Kata, aki, mint mondta, nem gondolta volna akkor, hogy férjhez megy Mr. Frizbihez.

Sebestyén Balázs és kedves felesége már jó ideje együtt dolgozott, így az ő első randijuk nem klasszikusra sikeredett. Nem feszengetek, nem kávét kortyolgattak, hanem kirándulni mentek.   „A budai hegyekbe voltunk, ott kerestünk egy olyan részt, ahonnan szép volt a kilátás” – emlékezett vissza a műsorvezető, aki abban nem tudott megegyezni a nejével, hogy ez négy vagy öt éve történt pontosan.

Bálint Antónia emlékezete viszont kiválóan működik, hiszen részletgazdagon fel tudta idézni élete első randiját, amin nyolcadikos korában követett el. „Egy hetedikes fiút szúrtam ki magamnak, és a barátnőm barátjának mondtam, hogy szeretnék járni vele. Akkoriban ezt így mondták. Dupla randi lett belőle. A patak partján sétáltunk a barátnőmmel és a fiúkkal, majd egy nagyobb füves területen letáboroztunk. A barátnőm vadul elkezdett csókolózni, erre én annyira zavarba jöttem, hogy elkezdtem füvet rágni. A fiú kitépte a kezemből a fűszálak és szinte bekapta az egész fejem. Az első csók olyan undorító volt, hogy nem tudtam elképzelni,mit szerethetnek benne. Nagyon nyálasan csókolt a fiú, konkrétan olyan volt, mintha uszodában lettem volna.”

Kirityózás és rosszcsont szeplők

Bálint Antónia visszaemlékezésénél sokkal kellemesebbre sikeredett Alexa Diamondé, akitől egy új szót is tanulhattunk, mindenki örömére. „Kérlek szépen, nagyon kirityóztam magam.  Veszprémbe hívtam el, miután kinyomoztam a telefonszámát. A Cool Tv-be hívtak meg, ott láttam meg. A barátnőm mondta, hogy ő Müller Attila, én nem ismertem, mert egy Szeress most!-ot sem láttam, nem éltem akkor Magyarországon.” A sztriptíztáncos rózsaszín bőrkabátban, Mélyen dekoltált felsővel, farmerrel és magas sarkúval készült meghódítani Müllert, akivel másnap egymás mellett ébredtek fel. A művésznő ezt követően elutazott Thaiföldre, úgyhogy pár hétig nélkülözniük kellett egymást. Azt is megtudtuk, a műsorvezető nem bájgúnár, ezért soha nem locsol magára több deciliter parfümöt.

Bazsó Gábor Diát először a Két szerecsenbe vitte. „Villamossal mentem, a fülemben zene szólt, és a telefonomat nyomkodtam, így nem vettem észre, hogy mellettem áll és röhög rajtam. Aztán leszállás után megszólított, és együtt gyalogoltunk az Oktogontól a Nagymezőig. A randi előtt egyszer láttam öt percig, és olyan az arcmemóriám, hogy anyámnak is simán újra bemutatkozom egy hosszú hétvége után. Őt viszont megismertem, mégpedig azon az alapon, hogy szürreálisan gyönyörű szemei vannak, elképesztően rosszcsont szeplőkkel körülvéve. A ruhájára nem emlékszem, de arra igen, hogy mi volt alatta. Fiú vagyok, a legkülső réteg, ami érdekel, a hámszövet. Az ételre nem emlékszem, de megfelelt, a borból is csak annyira, hogy melegen tartott a vacsora utáni kétórás andalgás alatt, pedig  január eleje volt. Aztán vastag kabátban csókolóztunk, azóta részvéttel gondolok a szerelmes császárpingvinekre.”