Ki miatt fogjuk a legtöbbször megkapni, hogy mennyit fizetett nekünk, hogy ennyit írunk róla? Ön most megtippelheti, ki lesz az, akik idén a híreket generálja. Mivel az év elején vagyunk nem tudtuk nem figyelembe venni az előző évek legcelebebbjeit, de ha van ötletük írják meg nekünk.

Benkő Dániel

BBF 5474

A trash reality hazai királyának azért nincs nehéz dolga, mert Győzike után ő a második olyan figura, akit ebbe a szerepbe rakott az RTL Klub. Persze feltételezhetjük azt is, hogy ő sétált be a csatornához és könyörgött egy sort, hogy keressenek neki feleséget, de sokkal valószínűbb, hogy Benkő dzsungelben tolt maszturbálása és undorítóságai járultak ahhoz, hogy külön műsort kapjon. És bár az egykori lantosról csak tavaly júniusban kezdtek el szivárogni a hülyébbnél hülyébb hírek (maszturbálással edz, exneje szerint zsarnok, kutyája elpusztult, Adonisz akar lenni, Czanik farag belőle férfit, mindezt félmillióért, stb). Ki hinné, hogy mindössze négy hónap alatt sikerül is az RTL Klubnak kellőképp felcsigázni a kedélyeket, mivel a népek nézték Benkőt, mint korábban Győzikét, olyannyira, hogy a Story még díjjal is megadományozta a produkciót. A kérdés, hogy Benkő fent akar-e tud-e maradni ebben az amúgy egyre megkopottabb celebmezőnyben, vagy visszasüllyed hétköznapi lantozó faszharcossá?

Gesztesi Károly

MG 1290
És olyankor őrlődik

Talán disznóság a TV2 reality hősét is ide venni, hiszen az exfelesége nyilván sokkal komolyabban van ott a szeren, bár az utóbbi hónapokban siralmaival Gesztesi Károly is megpróbált liptaii magasságokba törni, már tényleg csak a meztelenül pózolás hiányzott hozzá. Ők a maguk -  kamerák által ugyan nem, de a sajtó által annál inkább követett - valóságshowjukat úgy istenigazából tavaly januárban kezdték el nyomni és úgy tűnik, az ártatlan nézeteltérésnek indult hiszti olyannyira jövedelmező volt, a végére nemcsak elválni, de boldogtalannak lenni is megérte. Gesztesi egyetlen egy esetben tudja fenttartani ezt az állapotot, mégpedig akkor, ha idén sokszor, látványosan csajozik, vagy ha mondjuk Horváth Évát elveszi feleségül. Hajdú Péternek már elindította Gesztesi a karrierjét a TV2-nél, az embereket foglalkoztatja az elhagyott férj élete, vagy legalább is úgy csinálnak, tehát lehet esélye a 2010-es legcelebebb celeb díj elnyerésére.

Hajdú Péter

08-hajdupeter

Nincs szavazás Hajdú Péter nélkül se, akinek ha mást nem, annyit sikerült tavaly villantani, hogy faképnél hagyta a TV2-ért a Story tévét, valamint újabb gyermeket nemzett. Persze a celebeknél soha nem az számít, hogy mit csináltak, így még bármi kisülhet Hajdúékból. Az emberek szemében ráadásul Hajdú a folyamatos magánügyi otrombaságaival kerül címlapra, ő valalmiért így szereti. A csajának egy külön részt szentelünk, hadd örüljön, de az ő celebségének legfőbb ismérve mégis az, hogy mindig kiakad mindenen. Elsősorban persze, ha a nejét bántják, de egyéb celebeknek is szívesen beszól, ha épp nincs miről írni. Amúgy valamit biztosan jól csinál, mert már arról is írnak, ha megy neki a vállkörzés, sőt iskolában is tanítják a stílusát, műsora promójához pedig még az sincs ellenére, ha tévéstábokkal megy edzeni, hogy leadjon pár kilót.

Horváth Edit

horvath edit

Vannak, akik még nem tudják ki is ő, hát majd megtudják. Benkő Dániel feleségjelöltje ugyanis önálló celebbé kezdi kinőni magát, valamikor ebben az évben a nő szedi fel a pasit van terítéken az RTL Klubnál. Edit asszonyban - utoljára ugye Zámbó Jimmy nejét hívták így - van kurázsi, bár egyelőre csak óvatosan beszélhetünk erről, hiszen például a Story gálára csak nem vitte el a csatorna, igaz lehet hogy csak hallotta, hogy a valódi celebek otthon maradtak, esett a hó. Önök most megtehetik, hogy bizalmat szavaznak a nagyhangú néninek, aki majdnem megette Benkő Dánielt, de inkább másik vadat fogat magának a nagytétényi csatornával.

Kiszel Tünde

bsz 06

Kiszel Tünde Hajdú Péter után a következő olyan celeb, aki szinte minden évben lehetne a legcelebebb. Továbbra se csinál a naptárain kívül mást (dehogynem, újságot is ír), de azért beszól Hajdúnak, hogy az anyját is eladná egy tévés szereplésért, meg folyton beperli valamiért. Lehet, hogy szerelmes belé, csak a Kata meg ne tudja! Kiszelnek jelenleg amúgy sincs pasija, csak rajongói, ezért ő nem azt nyomja, hanem a gyerekét, és utána nagyon megsértődik, ha valaki ezt rossznéven veszi. Amúgy ő igazán igazi celeb, olyan, aki reggel is szép, aki mókából játszik rúdtáncosdit, és olyan, akit kirúghat még a fodrásza is. Ráadásul BKV-vel jár, mert vezetni nem tud, a taxi meg biztos drága. Ha mindez elég ahhoz, hogy megnyerje a szavazást, ne habozzon!

Liptai Claudia

pl 12

Liptai Claudia a tavalyi legcelebebb celeb, tulajdonképpen erről kár is vitatkozni. Ami kérdés, hogy ennyi keszekuszaság után lehet-e még idén is ő az. Merthogy a TV2 egyetlen jól eladható sztárja mégis csak színésznőként kezdte, aztán jöttek az egyre kínosabb tévés megjelenések, végül a TV2 műsorvezetői székei. Ha a tévézés csúcsának a saját showműsort nevezzük, akkor Liptainak tulajdonképpen minden megvolt, igaz valahogy csak nem lett belőle Oprah. Mindenesetre a nyugdíjhoz még fiatal, és bár az egész idei év az ő eladásának volt szentelve, azért ebből még nem vehet szigetet a Karibon. Addig kell ütni a vasat, míg meleg és Liptaié már igencsak kezd kihűlni, hiszen szerepeket sem kap, lévén már nem is színésznő, hanem egy vetkőző, fogyó celeb, akire végre vagy nem végre, de a szerelem is rátalált. Az élete annyira szappanopera, hogy ennél komolyabban már nem is lehetne, de elképzelhető, hogy már ő is unja, hiszen még a Story gálán se tette tiszteletét. És bár tudjuk, hogy túlképzés van hazánkban jogászokból, de akkor képzeljük el milyen komoly a celebfelhozatal. Lehetséges volna, hogy Magyarországon a legnagyobb az egy főre eső celebek száma? Nehéz ilyen mezőnyben élen járni.

Molnár Anikó

07-molnaraniko

Ártatlan nézésen kívül Molnár Anikó se tud túl sok mindent, mondjuk ő valamit azért nagyon nem csinál jól, mert szinte hihetetlen, de csak nem sikerül neki A-listás celebbé válnia, már ha létezik egyáltalán ilyen kishazánkban (eláruljuk: nem). Pedig ő aztán bármit megtesz: fogyózikberakat/kivetet mellimplantátumokat, akár kamerák előtt is, akár a fenekébe is, de mégse jön össze. Néha szinte éhezik és bár dolgozna, nem kap olyan munkát, ami megfelelne az ízlésének, még az igen testhezálló pornózáshoz sem fűlik foga . A magánélete még a celebségénél is silányabb, tulajdonképpen egyedül a lúzerségben tud állandó első helyen állni, hiszen még a róla írott könyvért is csak lehúzták. Tudna olyan villantani, amivel ő lehetne az idei év legcelebebb celebje? Talán ha elhalássza Hajdú Pétert Sarkától, de ez nem túl valószínű, hogy össze fog neki jönni.

Sarka Kata

 

sarka

Mivel mi egy kis országban élünk, ahol celebjeink egy részének legalább valamilyen ízlése van, így más esélye nem volt a legceleb wannabe Hajdú Péternek, mint hogy elvegyen egy nőt és rajta keresztül további híreket kreáljon magának. Szó se róla belehúztak, Hajdú-Sarka Kata után lett is rögtön pici Hajdú, ami azért volt nagyon jó, mert lehetett nyomni az asszonyt, aki ekkor vált igazi celebbé, hiszen lefogyott, sírt, nem kellett neki a plasztika, ami aztán persze mégis kellett neki, most meg ugye épp férje TV2-es debütálásával egyidőben lett terhes. Amíg ő a Hajdúné, addig bizony minden gyerek után ledobálja a ruháit, hiába mondogatja, hogy nem, ráadásul jó ritmusban félti az ő celeb férjét az exektől, hagyja, hogy a férje intézze helyette még a rajongói levelekre válaszolást is, no meg  sirdogál, ha pasimagazinok a lába közé akarnak fényképezni, de azért nem hisszük, hogy bánna egy Playboy felkérést, persze szigorúan szülés után. Vagy előtt. Önálló véleménye egyszer volt, mikor nehezményezte, hogy arról nem írnak, hogy ő tanul, de bővebben ezt sem fejtette ki. Lehet-e legcelebebb a celeb csatolmánya? Csak szólunk: idén megint szülni fog!

Schobert Norbert - Rubint Réka

DSC1708

Vehettük volna külön őket, mint Hajdú Péteréket, de számunkra Schobert és Rubint összetartoznak, mint ló és lovasa. Hihetetlen nyilatkozataik, kinézetük és a magyar átlagegészségért tett fáradhatatlan munkásságuk mind hozzájárul ahhoz, hogy elsőszámú celebpárként úszkáljanak a bulvárlapok híreinek tengerében. Évről évre bizonyítják rátermettségüket, amivel kitünnek a többi egyhangú celeb közül. Norbi éve mégsem jött el ezidáig és mi mindezért a kereskedelmi tévéket hibáztatjuk, mert perverziónk egy őket megörökítő valóságshow, de valahogy csak nem kapjuk meg. Természetesen nem fogunk kardunkba dőlni akkor sem, ha jön helyettük valami felfrissülés 2010-re, ám ha mégis minden marad a régiben, akkor már csak ez vagy egy válás/új gyerek tarthatja őket az élvonalban. Esetleg egy alaposabb verés.