A színésznő meggondolta magát, és elválik az őt több nővel is megcsaló férjétől, Jesse Jamestől. Ügyvédje már előkészítette a papírokat, ám ennek James a legkevésbé sem örül. Miután Bullock még telefonon sem volt hajlandó beszélni vele, úgy határozott, otthagyja a tucsoni rehabilitációs klinikát, ahol szexfüggőségét kezeltette.

A színésznő meggondolta magát a válással kapcsolatban, és ügyvédje már előkészítette a válási papírokat, írja a Radar Online. Jesse James megpróbálta megmenteni a házasságát, önként bevonult egy klinikára, ahol a szexfüggőségét kezelték, azonban Bullock nem akar túllépni azon a problémán, hogy a férje hét nővel is megcsalta házasságuk alatt.

James azonban vasárnap, kemény négy nap után elhagyta a tucsoni intézményt, mivel Bullock egyáltalán nem akarta fogadni a hívásait, nem akar találkozni vele. „Rendbe akarja hozni a házasságát, és amikor Sandra nem fogadta a hívásait a rehab központból, ideges lett és kijelentkezett” - nyilatkozta egy, a neve elhallgatását kérő forrás, aki szerint James később még vissza akar menni, de egyelőre nem lehet tudni, mit tervez.

A Radar Online szerint azonban könnyen lehetséges, hogy Jesse James csupán a pénz miatt szeretné rendezni a helyzetét. Ugyanis a házassági szerződésük szerint egy fillér sem jár a férfinek, amennyiben házasságuk alatt megcsalja Sandra Bullockot. „Ha elválik Jesse-től, és bebizonyítja, hogy megcsalta őt – ami nem lesz nehéz, Sandrának nem kell fizetnie semmit” - nyilatkozta egy a családhoz közel álló forrás.

Egy másik neve elhallgatását kérő ismerős a lapnak elmondta, lehet, hogy James a pénzre utazik, de Bullock nem foglalkozik most az anyagiakkal. „Jelenleg Sandra nem gondol a pénzre. Anyagilag védve van” - utalt az aprólékosan megfogalmazott házassági szerződésre. „Jelenleg csak megpróbálja feldolgozni a helyzetet” - tette hozzá.

Sandra Bullock házasságának megromlásáról közvetlenül az Oscar-díjátadó után – ahol beszédében még könnyes szemmel köszönt meg mindent imádott férjének - jelentek meg az első hírek. Azóta már hét szerető bukkant fel Jesse James múltjából, ebből kettő biztosan állítja, Jamestől nem áll messze a neonáci szemlélet – egyikük mindezt képekkel is bizonyította. A férfi az ötödik szerető kibukása után vonult be az azóta már otthagyott rehabilitációs klinikára.