Egyre szorosabb a verseny a félredugó férjek mezőnyében Tiger Woods és Sandra Bullock hűtlenkedő férje, Jesse James közt, akinek szeretői egymás után hozakodnak elő sztorijaikkal – persze jó pénzért. A megcsalós botrányt kirobbantó Michelle „Bombshell” McGee után most két újabb nő állítja azt, hogy több alkalommal is lefeküdtek Jamesszel, aki akkor már nős volt. Ha ez nem volna elég, a férfit egy kolléganője is feljelentette szexuális zaklatás miatt. Az nem tisztázott, hogy a többszörösen megcsalt Bullock most keres-e válóperes ügyvédet vagy sem, az viszont örömteli hír lehet, hogy akkor sem jár pórul, ha szétmennek, 2005-ös esküvőjükkor ugyanis házassági szerződéssel is megpecsételték szerelmüket. Persze James volt felesége, a pornós Janine Lindemulder se bírja szó nélkül, azt állítja, ő nem lepődött meg a dolgok ilyen alakulásán, házasságuk alatt James őt is folyamatosan csalta.

Nincs vége a Sandra Bullock férjének főszereplésével játszódó, tetovált fétismodelleket felsorakoztató hűtlenségi szappanoperának, sőt újabb szereplők csatlakoztak a történethez. A sztorit múlt héten fellövő első szerető, Michelle „Bombshell” McGee után ezúttal két újabb versenyző hozta nyilvánosságra viszonyának részleteit Jesse Jamesszel, aki amellett, hogy remek szeretőnek bizonyult, nyilván pénzt is hoz a konyhára. A lassan Tiger Woods-stílusú botránnyá duzzadó szerelmi sokszög újabb tagjainak egyikét, Melissa Smith-t a Star magazin, a másik versenyzőt, Brigitte Daguerre-t a TMZ kaparta elő.

Két évig folyamatosan csalta Bullockot

A Star által exkluzív sztoriként előrántott Melissa Smith az elsőként előkerült szeretőhöz, Michelle „Bombshell” McGeehez hasonlóan sztriptíztáncosnőként dolgozik, és  ő is látványosan rajong a tetoválásokért. Míg azonban McGee csak 11 hónapon át élvezhette a méretei miatt Vanilla Gorillának becézett James állítólag kiváló szexuális teljesítményét, addig Smith két évig volt vele – állítja a lap.

Smith őszinte és önzetlen vallomásában minden apróságot felidézett: elmondta, hogy 2006-ban – egy évvel James Bullockkal kötött házassága után – ismerkedett meg a férfival az interneten, miután a motorszerelő felfedezett egy fotót a nő MySpace-oldalán, amelyen Smith a Long Beach-i West Coast Choppers [ez James cége] partiján pózol egy autó előtt. „Szép autó, a keresztapámé” – indította el a levelezést James, majd néhány üzenetváltás után felfedte a kilétét, és megadta a nőnek e-mail címét.

A nő röviddel ezután Kaliforniába utazott Jameshez, aki megígérte neki, elviszi egy-egy körre az autóival. McGeehez hasonlóan Smith-t is az irodájába hordta a hűtlen férj, és a McGee-sztoriból már jól ismert kanapén végezték autókázás helyett. Melissa Smith azt is elmondta, két évig húzódó viszonyuk alatt James gyakran kért perverz dolgokat tőle az ágyban, és – megerősítve McGee korábbi nyilatkozatát – vele is óvszer nélkül szexelt.

Bár Smith-ről még nem kerültek elő náci fotók, és WP tetoválásról sem tudunk, az ő előélete sem tiszta – derítette ki a TMZ. A 2. számú Jesse James-szerető 2009 májusában 20 napot ült, mert amellett, hogy megvert egy rendőrt, a letartóztatáskor is ellenállt. Néhány nappal ezelőtt – ugyanaznap, amikor eladta a történetét a lapoknak – a bíróság felmentette az ittas vezetés vádja alól, amit múlt hónapban emeltek ellene, miután egy szondáztatáskor a megengedettnél magasabb volt a véralkoholszintje.

A harmadikkal csak négyszer szexeltek

2008-as történetet hozott elő a magát harmadik James-szeretőnek valló Brigitte Daguerre, aki fotós, modell, butikulajdonos, és egy év alatt mindössze négyszer feküdt le Bullock férjével, a közbeeső időt viszont vad sms-ezéssel töltötték. A 41 éves pin-up girl inkább a motorokért, semmint a tetoválásokért rajong, és úgy került kapcsolatba a szoknyavadász Bullock-férjjel, hogy az 2008-ban megkereste őt, vállalná-e a West Coast Chopper egyik fotózásának stílustanácsadását. Azt nem tudjuk, hogy az első alkalom vajon itt is a kanapén végződött-e, de Daguerre a TMZ-nek azt mondta, mindössze csak négyszer feküdt le Jamesszel, viszont azóta is őriz tőle 195 sms-t. Mielőtt azt gondolhatnánk, sms-t bárki tud írni, a TMZ leszögezte, valóban James telefonszámáról érkeztek az üzenetek.

A portál kiderítette, hogy James olyannyira szexmániás volt, hogy motorszerelő cégének egyik volt alkalmazottja 2007-ben feljelentést tett ellene szexuális zaklatás vádjával, ugyanis a férfi nemcsak szavakkal, de tettekkel is molesztálta magas beosztású alkalmazottját, aki kárpótlásul 700000 dollárt követelt a cégtulajdonostól a 2006-2007 között elszenvedett sérelmekért. A nő sokatmondó e-maileket is csatolt a keresethez, például egy olyat, amiben James gyomorfájdalmainak csillapítására azt ajánlja, az ő különleges folyadékából kéne nyelnie egy kicsit. Az ügyből végül nem lett tárgyalás, a felek peren kívül megegyeztek 725000 dollárban.

Mindenki tudta, mit művel

A 40 éves motorszerelő cégének névtelenségbe burkolózó alkalmazottai a US magazine-nak nyilatkoztak főnökük viszonyairól, pontosabban arról, hogy a West Coast Choppersnél mindenki tudta, rendszeresen megcsalja Oscar-díjas feleségét, aki nemrég még könnyek között köszönte meg neki, milyen nagyszerű társ. Az alkalmazottak szerint James az interneten szokott csajozni, elűzve ezzel a neje távolléte alatt rátörő unalmat. „Bevállalós, motoros, nagymellű tetovált csajokat keresek” – ilyen, és ehhez hasonló szövegekkel hirdette magát Bullock férje, aki az alkalmazottak szerint rögtön felhívta magához a fényképes rostán áteső jelölteket.

A botrány után természetesen az exdrogos-expornós exnej, Janine Lindemulder is felbukkant, aki az In Touch magazinnak részletesen kifejtette, ő egyáltalán nincs meglepje, exférje notórius hűtlenkedő, házasságuk alatt őt is folyamatosan csalta. A volt nej arról elfejtett megemlékezni, hogy mit keresett a válókeresetükben egy olyan dokumentum, melyben Jesse James állítja, volt asszony agyba-főbe verte őt, de ezek után nem volna meglepő, ha a Tiger Woods-sztorihoz hasonlóan ez is a megcsalás miatt történt volna. Lindemulder jelenleg egy exdrogosoknak fenntartott lakóközösségben él Oregonban, és a botrány kirobbanása óta még erősebben küzd Jamesszel közös lányának felügyeleti jogáért, azt ugyanis volt férje és Bullock kapta meg korábban.

A volt feleséget is rendszeresen csalta

Lindemulder a lapnak elmondta, őt James házasságkötésük után alig két héttel csalta meg először. „Sajnálom Sandrát, mert elvakította a nagy szerelem. Egyszer azt mondta, mennyire örül, hogy végre egy olyan férfi van mellette, aki támogatja. Ehelyett mindent megtesz a háta mögött” – mondta a volt asszony, megemlítve, hogy válásuk után bevállalt egy telefonszexet Jamessel, mikor az akkor már hónapok óta Bullockkal randizgatott. Lindemulder a lapnak bevallotta, sokkolta a színésznő és volt férje esküvőjének híre, de az még jobban, amikor James két héttel Sandra Bullockkal kötött házassága után a következő szöveggel hívta föl: „El szeretnék menni hozzád Oregonba. Azt hiszem, nagy hibát követtem el.”

Csak érzelmi kárt szenved

Férje nyilvános bocsánatkérésével ellentétben Sandra Bullock nem adott ki hivatalos nyilatkozatot, még ha elköltözésével, és új filmjének, a The Blind Side promóciós körútjának hirtelen lemondásával elismerte, hogy valami nagyon nem stimmel. A közeli ismerősök szerint Bullock tartja magát, igaz, egy hétfői családi dzsemborin egy pillanatra elérzékenyült, de állítólag hamar összekapta magát. „Arról beszélt, hogy rengeteg üzenetet kap James gyerekeitől, és a következő lépést fontolgatta, nagyon szomorú volt” – érzékeltette a hétfői hangulatot egy ismerős. A hivatalos megbeszéléseken viszont tartja magát. Az x17.com szerint a 45 éves színésznő vasárnap Londonban járt, hogy egy készülő filmről egyeztessen a producerekkel, és állítólag úgy tűnt, semmi baja nincs. „Nevetgéltek, jól érezték magukat, grillcsirkét ettek és lazacot” – mondta egy névtelen jelenlévő.

Azt még nem tudni, hogy mi lesz a szövevényes történet vége, bár ha Tiger Woods-sztori nyomán haladunk, még jópár szerető feltűnése várható, míg eljutunk a szexrehabig. Arról még nem derült ki semmi, hogy válnak-e vagy sem, viszont amennyiben mégis, maximum csak az érzelmi kár lesz nagy. Az Sawf News ugyanis úgy tudja, a színésznő annyira szerencsére mégsem volt vak a szerelemtől, hogy 2005-ös esküvőjükkor ne kötött volna házassági szerződést. Eszerint váláskor mindketten visszakapják saját vagyonukat, amit az is megkönnyít, hogy Bullock és férje nem híve a közösködésnek, külön kasszán élnek, nincsenek közös üzleti vállalkozásaik és közös ingatlanjuk sem.