horoszkóp

Bencsik Tamara is elénekelte a bikicsunájt

2010.05.07. 15:45
Király Viktor, Bencsik Tamara és Szecsődi Károly is énekli Szarka László slágerét, ami miatt sokaknak van dallamtapadása. Király szerint azonban nem lesz kitartó Szarka rajongótábora, mert ahhoz valódi, maradandó produktum kell.

Szarka Bikicsunáj László produkciója mint kiderült, nemcsak a facebookozók közt aratott osztatlan sikert, hanem a korábbi Megasztárosok közt is. A Tabu TV riportere arra kereste a választ, hogy Király Viktor, a felismerhetetlen Szecsődi Károly, Lakatos Krisztián és Bencsik Tamara mit tud felidézni az előválogató első részéből.

Ezek egy idő után le fognak kopni

"Bikicsunáj! Az volt a legjobb" – így summázott Szecsődi, hozzá képest viszont Király Viktor igazi szószátyár volt. Az énekes, miután András Kállait méltatta, elmondta, hogy jelen volt az előválogatón, de amik végül adásba kerültek, számára is ismeretlenek voltak. „Vicces volt a bikicsunáj. Az lehet hogy összejött neki hatezer rajongó a Facebookon, de ezek nem maradandó rajongók. Ezek egy idő után le fognak - csúnyán mondva - kopni, mert nem hiszem, hogy fog tudni valami olyasmit produkálni, ami tényleg leköti a nézőket. Viszont, aki tud énekelni és tehetséges is, tud produkálni is valamit, az sokkal maradandóbb sikereket tud létrehozni.”

A Bölcs Király király Viktor mellett Bencsik Tamara is megszólalt, és persze fordult is néhányat a tengelye körül, hiszen már vetkőzött a Playboynak. "Bikicsunáj, csunáj, csunááj, vicsáj! De csak ennyit tudok. De persze vannak nagyon tehetségesek is, mint például a New York-i csávó, Ő fantasztikus" – mondta az énekesnő, majd be is mutatta, hogy kell szólni a 2010-es év gerappájának.