Ice T óriásmellű neje Miami Beachen mutatja be, hogyan kell szakszerűen alkalmazni a napolajat ilyen nagy felületen. Szerencsére egy kamera is akadt a közelben. A Twitter-fotóiról közismert nej ezúttal mozgóképen!

A rapper Ice T és melleiről ismert neje, Coco laza napot töltöttek Miami tengerpartján, melynek során az asszony látványosan adott az UV-védelemre. Coco T azzal szerzett rajongói tábort magának, hogy életének minden pillanatában fáradhatatlanul fotózza önnön óriási mellét és fenekét, a képeket pedig Twitter-oldalán osztja meg a közzel. Rajongótábora legalább annyira imádja Cocót, mint ő saját magát, így a Celebbuzz blog most minden félnek nagy-nagy boldogságot okozott, amikor videón örökítette meg, amint a bíborvörös - és természetesen csakis tangás - mikrobikinit viselő Coco nagy gondossággal alkalmazza magán a naptejet, sőt kicsit még el is beszélgettek a kannatulajdonossal a cápahelyzetről.

Coco természetesen nem csak azért ismert, mert Ice T neje, ő valódi self-made-woman: dolgozott a Playboynak, eljátszott pár kisebb filmszerepet is, folyamatosan rengeteget fotózzák, minden évben naptárat és DVD-t jelentet meg, weboldalát, a Cocosworld.com-ot pedig kétmillióan nézik naponta. Coco-T természetesen nagylelkűen azokra is gondol, akik még nem zárkóztak fel az modern kor internetes kihívásához, az ő kedvükért hagyományos, nyomtatott formában is elérhetővé tette magát. 2008 szeptemberében Coco Magazine néven lapot indított, melyben mi más volna, mint ő maga, a rengeteg előnyre összpontosítva.