Charlize Theront fehérneműre vetkőztette az ELLE

2010.08.27. 18:55
A világ egyik legdögösebb hírességének tartott színésznő szerep kedvéért hajlandó vetkőzni, de ritkán pózol magazinoknak, és még ritkább, hogy ne felöltözve tegye. Utoljára egy éve szerepelt magazinban, és akkor is nyakig beöltözve láthattuk. Az ELLE így szinte kivételes helyzetben van: nekik fehérneműre vetkőzött.

Az orosz ELLE szeptemberi számában a 35 éves dél-afrikai színésznő egy fehérneműs fotósorozaton látható. Bár a képeken nem mutat intim részleteket, a legtöbb internetes oldal szerint a sorozat nagyon szexi, és Theron "iszonyatosan jól néz ki" a fotókon. A szőke híresség utoljára egy évvel ezelőtt szerepelt magazinban, akkor a Vogue-ban tűnt fel, és lényegesen több ruhát viselt, mint az aktuális fotókon. Pedig nyilván lenne igény arra, hogy egy kicsit többet mutasson meg magából, és többet szerepeljen a magazinokban, hiszen az egyik legdögösebb hollywoodi hírességnek számít. Három évvel ezelőtt az Esquire magazin őt kiáltotta ki a legvonzóbb nőnek kerek e világon, júniusban pedig hasonló elismerésben részesült a Spike televíziós csatorna Guys Choice gáláján.

Szakmai vetkőzés

Klikk a többi képért!
Klikk a többi képért!

A színésznő, aki szívesen áll ki jó ügyek mellett, legyen szó akár a környezetvédelemről, akár nehéz sorsú gyerekekről és nőkről, egyébként nem szívesen mutogatja magát, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy beperelte azt a fotóst, aki a Playboynak eladta azon meztelen képeit, amiket még modellként készítettek róla. Persze abban az esetben szívesen szabadul meg a ruháitól, ha egy filmszerep miatt kell vetkőznie.Többek közt Guillermo Arriaga The Burning Plane című filmjében is láthatjuk őt melltartó nélkül . Az általa képviselt nemes ügyek esetében persze már más a helyzet. Bár nemrég egy jótékonysági árverésen megcsókolt egy nőt, de egyelőre nem teljesítette Jenna Jameson kérését. A volt pornós pár éve kifejtette, örülne, ha Charlize Theron is csatlakozna az állatok jogaiért pucéran küzdő hírességekhez.

Mint a nyilatkozataiból kiderült, nagyon zavarja, ha úgy érzi, hogy külseje bármilyen szerepet is játszik karrierje alakulásában. Négy éve elmondta, valószínűleg azért nem kap meg bizonyos szerepeket, mert túl kicsi a melle. Korábban pedig azon feltételezések miatt panaszkodott, amelyek szerint csak azért kapta meg az Oscar-díjat, mert olyan sikeresen csúfították el a Szörnyeteg című film kedvéért.

Szereti a testét?

Arról, hogy mennyire elégedett magával, egyébként meglehetősen ellentmondásosan vélekedik. Sok évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy vannak olyan napok amikor tükörbe sem bír nézni, sokszor úgy ébred fel, hogy iszonyatosan kövérnek érzi magát, majd az öregedés első jelei miatt aggódott. Ezután kifejtette az Aktívnak, hogy bár egy egész csapat dolgozik azon, hogy a nyilvánosság előtt tökéletes legyen a megjelenése, azért neki is van egy ronda arca, amit nem lát senki. Majd 2008-ban már azt nyilatkozta, hogy elfogadja testét olyannak, amilyen, nem aggódik túl sokat az alakja és az öltözködése miatt, és nem igazán érdekli, hogy mit gondolnak róla.