Angelina Jolie háza havonta hárommillió, a gyerekek kétmillióért járnak iskolába, a Rózsák tere egy napra nyolcmillió volt. Ezek a színésznő eddigi legnagyobb költségei Magyarországon.

Angelina Jolie megkezdte a forgatást Magyarországon, amivel egy időben el is kezdte szépen költeni a pénzét. Egész pontosan A téglát, az Alit és az Aviatort is jegyző GK Films pénzét, ez a cég támogajta Jolie rendezői szárnypróbálgatásait.

A színésznő a napokban a Rózsák terén forgatott, ahol a kerületi szabályozás értelmében négyzetméterenként 650 forint + ÁFA a bérleti díj. Ez a Rózsák tere esetében összesen nagyjából nyolcmillió forint + ÁFA egy napra. "A Rózsák tere nemrég volt felújítva, erre kínosan ügyelünk, ezért a stáb a templom előtti járdaszakasz leaszfaltozását vállalta, illetve három fa elültetését" - mondta a Velvetnek a VII. kerületi városüzemeltetés egyik munkatársa.

Csütörtökön a Tűzoltó utcában forgattak, kerestük a IX. kerületi önkormányzatot, de egyelőre nem kaptunk választ arra, hogy mennyiért béreltek helyszínt. A VII. kerületben azt mondták, a 650 forint + ÁFA a kerületi teljesen átlagos ár, de az összeg kerületenként változhat.

A területbérlések után a legkomolyabb költség a házbérlés, ami az eddigi információk szerint havonta hárommillió forint. A színésznő és családja minimum három hónapot marad, ami kilencmillió forint bérleti díj.

A négy gyerek iskoláztatása nagyjából kétmillió forintba kerül erre az időszakra, de ehhez az összeghez hozzá kell még tenni a menza, valamint az olyan egyéb szolgáltatások, mint a felügyelőtanár néhány tízezer forintos díját.

Az autóbérlés nagyban függ attól, hogy milyen céggel állapodtak meg, illetve hogy a hosszú használatbavételi időszakra kapnak-e valamilyen kedvezményt, de a pár által használt minimum négy autó bérlete három hónapra összesen akár 8-10 millió forint is lehet.

A milliós tételeken felül volt még egy csomó apró kiadás, amit valakinek sikerült megörökítenie, mint például néhány sátor a kertben, egy kis fagyi, pár baseballsapka, illetve néhány játék, köztük egy világ körüli útra kelt fakard is .