Kelly Osbourne a decemberi Shape magazin hasábjain büszkén mutogatja testét, amit korábban már egyébként aranyszínű festékkel borítva is láthattunk. A celebet sírásra bíró fotó mellé egy interjú is dukált, amiből többek közt kiderült, hogy Ozzy Osbourne legkisebb lánya cuki edzőruhák és némi smink segítségével érte el azt, hogy rendszeresen járjon edzeni.

Végre nyilvánosságra kerültek azok a bikinis fotók, amelyek miatt az új, soványabb külsővel rendelkező Kelly Osbourne elsírta magát. Persze nem ez az első eset, hogy a most éppen 50 kilogrammot nyomó celeb igen kevés anyagot viselve mutatja meg testét: szeptemberben a Pussycat Dolls csapatával közös fellépésekor fűzőben prezentálta külsejét, majd a Sky TV új szolgáltatását reklámozza aranyszínűre mázolva egy szál bugyiban. A Shape magazin fotóin pedig ismét meg lehet tekinteni, hogy hova is jutott el az elmúlt egy év alatt. A magazinnak adott videós interjúban elmondta, mennyire rosszul esett neki az, hogy amikor még kicsit kövérebb volt, minden egyes vele foglalkozó cikkben megjegyzéseket tettek a súlyára. Ezért is olyan nagy elégtétel számára az, hogy ő lett a november 22-én megjelenő Shape címlaplánya.

Szeresd magad!

Kelly Osbourne természetesen azt is megosztotta a magazin munkatársaival, hogyan is edz. „Szeretek súlyzózni és fekvőtámaszokat csinálni, mert ettől erősnek érzem magam. A guggolást viszont utálom, rettenetesen gyűlölöm” – nyilatkozta Kelly Osbourne, aki szerint nagyon fontos az elszántság, valamint az, hogy a testedzés örömet okozzon. „Ha valamit nem élvezünk, azt nem szívesen csináljuk. Nem könnyű úgy lemenni az edzőterembe minden egyes nap, hogy nem szereted magad” –  tette hozzá a híresség, aki elmondta, hogy ő hogyan próbálta magát rávenni arra, hogy rendszeresen mozogjon. „Beszereztem pár cuki edzőruhát, és kisminkeltem magam az edzések előtt” – fejtette ki az éppen szőke celeb, aki szerint érdemes barátokat is magunkkal vinni, mert nagyon ösztönzően hathatnak ránk. „Így nem érzed magad annyira egyedül” – vélekedik Kelly Osbourne, aki számára inkább érzelmi és nem fizikai utazás volt a fogyása.

Nagyon durva

Az énekesnő szerint óvatosan, fokozatosan kell belevetni magunkat a testmozgás örömeibe. Mint elmondta, az elején csak tíz percet bírt a futógépen, és egyetlen felülést sem tudott csinálni, azonnal rosszul lett. Most már persze teljesen más a helyzet, és ha éppen sír és nyafog is, idővel mindig ráébred, hogy hova jutott el, és ettől máris jobban érzi magát.  Mint elmondta, barátnőivel éppen egy új mozgásformát, a pliometrikus edzést próbálgatja. „Nagyon durva, annyira fáj, de amikor kisétálsz az edzésről, arra gondolsz, hogy mennyire hihetetlen, hogy végigcsináltad, és mennyire jól is nézel ki."

26 évbe telt

„Korábban egész nap chipsszel és süteménnyel tömtem magam, és rengeteg üdítőt ittam.  Ideje volt változtatni. Néha egy kis pizzával, sütivel és sajttal kényeztetem magam. Imádom a brie nevű sajtot. Most már azonban már azonnal abbahagyom az evést, ha úgy érzem, hogy tele vagyok. Ugyan 26 évbe telt, amire eljutottam ideáig, de végre megtanultam, hogy mit kell tennem” – nyilatkozta Kelly Osbourne, akinek az átalakulása akkor kezdődött, amikor a Dancing with the Stars című műsorra készült fel táncpartnere, Louis van Amstel segítségével: „Pulykahúsos hamburgert és salátát etetett velem. Amikor kezdtek leolvadni a kilók, rájöttem, hogy igaz, amit mondanak, a megfelelő értrend és a mozgás tényleg segít”.

Összetört a szívem, romokban hevert az önbizalmam

Hozzátette, amikor ismert lett, nagyon sokan cikizték a megjelenése, alakja miatt. „Tudom, hogy ez a hírnév velejárója, de összetört a szívem, romokban hevert az önbizalmam. Borzasztóan megutálja az ember önmagát. Nagyon feldühített az, amit az emberek mondtak rólam. Azt hiszem ez volt a fő oka annak, hogy Vicodint kezdtem szedni, és háromszor is az elvonókúrán kötöttem ki. Utáltam magam” – nyilatkozta Ozzy Osbourne kisebbik lánya, akinek persze már nincsenek önértékelési problémái. Az énekesnő korábban egyébként azt is megjegyezte, hogy valószínűleg ő és bátyja, Jack is vélhetően apjától örökölte a függőségre való hajlamot. „Bezzeg ha például rákosak volnánk, amiatt senki nem nézne le bennünket” – tette hozzá Kelly Osbourne, aki azt is elárulta, hogy 13 évesen már drogozott.

Sosem akartam tökéletes lenni...

Öt évvel ezelőtt egyébként teljesen más módszerrel akart megszabadulni a felesleges kilóktól, amiktől olyan borzasztóan érezte magát a bőrében. Akkor azt fontolgatta, hogy anyja, Sharon Osbourne nyomdokaiba lép, és elmegy egy plasztikai sebészhez egy jó kis zsírleszívásra. Megjegyezte, műtét ide vagy oda, nem akar hasonlítani a többi hollywoodi celebre, akik átalakíttatták magukat. "Los Angelesben mindenki ugyanúgy néz ki. Inkább lennék csúnya, mint olyan, mint a többiek!" 2008-ra eljutott odáig, hogy inkább megpróbálja elfogadni a súlyát. "Sosem akartam tökéletes lenni. Szeretem, hogy van rajtam némi fölösleg és valószínűleg mindig túlsúlyos leszek. Nem tökéletes, hanem egyéniség akarok lenni" – nyilatkozta Kelly Osbourne, aki azt is megosztotta a világgal, hogy óriásbugyival tartja kordában a hurkáit.

Miután 2009-ben kijött utolsó elvonójáról ismét diétázni kezdett, és Nintendo játékkonzolját is bevetette a fogyás érdekében. Majd az újra józan életet élő celeb kifejtette, hogy nem igazán szimpatizál azokkal a hírességekkel, akik kokainnal vagy gyógyszerrel próbálnak fogyni. Később azért elárulta, hogy anno ő is élt ezzel a módszerrel, és mostani látványos fogyása előtt csak akkor tudott 36-os méretű ruhákat hordani, amikor keményen drogozott.