Csütörtökön arra voltunk kíváncsiak, hogy a tehetségkutató verseny eddigi öt szériájából kit tartanak az olvasók a legjobb nőnek, most pedig azoknak kedvezünk, akik követelték a férfiakat is. Kiválasztottunk 13 énekest, akik a Megasztár színpadán tűntek fel először, ön pedig döntse el, melyikőjüktől indul be leginkább a fantáziája. Egy pontot adjon annak, akit legkevésbé néz férfinak, öt pont járjon a legszexibbnek!

Fekete Dávid

A Megasztár negyedik szériájának döntőjébe a vigaszágról került Fekete Dávid, aki végül a második helyre küzdötte fel magát. A versenyző a kezdetektől megértette párját, aki folyamatosan féltékeny volt rá, ám a feszültséget nem sikerült oldani (még egy eljegyzéssel sem), így egy időre szakítottak, majd kibékültek, aztán ismét eljegyezték egymást, mostanra pedig már házastársakként készítettek egy közös duettet. Fekete felesége egyébként az a Cserpes Laura, aki az idei Megasztárban a selejtezőkön elvérzett.

Gáspár Laci

Szintén a vigaszágról jutott be a Megasztár első szériájának döntőjébe Gáspár Laci, aki feleségének volt is oka a féltékenykedésre, hiszen az énekes még a tehetségkutató verseny alatt elhagyta családját, otthonába már csak kislánya, Mirjam miatt járt vissza. Gáspár mindvégig cáfolta, hogy egy másik nő miatt történt a szakítás, ám nem sokkal később már egy fiatal lány társaságában látták, majd nyilvánosan is megjelent új csajával. A Megasztár alatt 25 kilót fogyott énekes végül el is vette szerelmét, jelenleg kisfiukat várják, a celeb meg folyamatosan fogyókúrázik.

Gusztos Bence

A tizenéves megasztáros a tehetségkutató verseny ötödik szériájában tűnt fel, és egyből a tinilányok kedvence lett. Gusztosnak már most megvannak az elképzelései kinézetéről és stílusáról, egyik fellépésére például nem volt hajlandó felvenni azt a szerelést, amit a stylist összeállított neki.

Kállay-Saunders András

A Megasztár 5 döntősére úgy tűnik, már lecsapott Tolvai Renáta, de a versenyző külseje nemcsak az énekesnő figyelmét keltette fel, hanem például Zimány Lindáét is, bár a modell hozzátette, a félvér fiú hangja is bejön neki. Hangi adottságai mellett Kállay-Saunders András is igyekszik a külsőségeket kihasználni, már félmeztelenül is állt a kamerák elé, ami az anyjának nem nagyon tetszik.

Király Viktor

2008 hangja a verseny után kijelentette, hogy "harmóniás" kapcsolatban él, na, ehhez képest már követni sem tudjuk, hogy épp kivel van együtt. Király Viktornak állítólag még telefonszámot is kellett cserélnie, hogy ne zaklassák éjszakánként a rajongói, ám mindez kellemesen simogatta az egóját, a Velvetnek például kijelentette: férfidíva akar lenni.

Kökény Attila

Kökény Attila enyhe súlyfelesleggel debütált a Megasztár színpadán, de azóta az idegesség miatt 10 kilót dobott le magáról. Az énekes a kamerák előtt jelentette ki, hogy köszöni szépen, nem kér a szexuális tartalmú levelekből, többre értékelné, ha szusit küldenének a rajongók, mindemellett a jó házasság titkát is elárulta: "Megértés, kedveskedés a hölgyeknek, meg mittudomén, ilyesmik".

Kontor Tamás

Kontornak Tamás komoly kapcsolatban élt a Megasztár harmadik szériája alatt, ám rövid időn belül közbeszólt egyik versenytársa, Szabó Eszter. Az énekes ruhapróbákra és fotózásra kísérte Szabót, a műsor végére pedig összeköltöztek, és hamarosan összejött egy terhesség is. A pár azóta két gyereküket nevelik közösen, kizárva a médiát a magánéletükből.

Molnár Ferenc Caramel

Oly sok megasztároshoz hasonlóan Molnár Ferenc Caramel is mackóként lépett a színpadra, de ő is pillanatok alatt leadta magáról a súlyfelesleget. Talán ez is közrejátszott abban, hogy igencsak felkeltette Bartók Eszter érdeklődését, aki szintén a 2005-ös széria énekese volt. Három évig voltak együtt, aztán elfáradt a kapcsolatuk.

Palcsó Tamás

A második Megasztár második helyezettjének tesze-toszaságára legelőször Tóth Gabi figyelt fel, ám kapcsolatuk tiszavirág életűnek bizonyult. Palcsó Tamás szerelmi magánéletéről nem sokat tudni azóta, leginkább a feljelentők által értesülünk olyan dolgokról, hogy csajai nem anorexiás alkatúak, illetve egyik olvasónk megjegyezte, hogy az énekesben semmi extra nincs, aranyos.

Puskás Péter

Puskás Péter a Megasztár után nemcsak énekesi karrierjét egyengette, hanem színházi darabokban játszik és a TV2 Jóban Rosszban sorozatában is szerepet kapott. Feljelentőnk először nem akart arról szólni a Velvetnek, hogy látta a megasztárost (mivel mindaddig szimpatizált vele), ám Puskás kiverte nála a biztosítékot azzal, hogy kivillantotta alsógatyáját egy színházi előadás alkalmával. "Azon már meg sem lepődtem, hogy nagyon alacsony” - írta az olvasónk.

Torres Dániel

Az ecuadori-magyar énekes a Megasztár második szériájának köszönhetően vált ismertté, negyedik helyezést ért el. Torres Dániel később nem celebesedett el, így leginkább csak szakmai hírek jelennek meg róla: musicalt ír, illetve egy könyvet is megjelentetett már, ami nem volt nagy durranás a piacon.

Tóth Ádám

A 2010-es Megasztár énekese is egyből a lányok kedvencévé avanzsálódott: az Adams Comedy frontemberének rajongók százai küldözgettek szerelmes leveleket, többen is Tóth Ádám farkát követelték , legalább egy fotó erejéig. A megasztáros egy piros bugyit is kapott az egyik nézőtől, bár inkább zoknira vágyott, mert annak nagyobb szükségét érezte.

Varga Ferenc

Az eleinte példás apukaként sztárolt megasztáros feleségét és két gyerekét hagyta ott Balássy Betty miatt, aki az énekes háta mögött vokálozva nézhette végig, hogyan dobálja le Varga Ferenc a felesleges kilókat. A férfi azóta elvált az énekesnő miatt, és kapcsolatuk az egyik legtartósabb a Megasztárban kialakult szerelmek közül.

ruzsa vargav