Jelenleg a BRFK és a Pest Megyei Rendőrség is foglalkozik a Való Világ Plasztikcicájának állítólagos rablási ügyével. Ha a rendőrség azt kéri, a csatorna kiviszi Szandikát a luxusbörtönből.

A VV Plasztikcicája, Szandika még péntek hajnalban beszélt arról villatársának, Olivérnek, hogy kanos férfiakat csábított el kietlen helyre, akiket barátaival megvertek és kiraboltak. Sanyi, aki még eteti is Szandikát, azt állítja, ilyesmire nem lenne képes Szandika. „Szandi nem csinált ilyet soha, szerintem ha mondott is ilyet, csak azért tette, hogy érdekesebbé tegye magát a versenytársak és a nézők számára. Ha kivizsgálják az ügyet, ki fog derülni, hogy csak szerepet játszott” – védte meg a tököli lányt jó barátja, Sanyi.

A csatorna szóvivője elmondta, ők nem találták meg azt a felvételt, amin Szandika bevallotta a rablást, de ha kell, mindenben együttműködnek a rendőrséggel. “Olvastuk az újságban a hírt, visszanéztük a felvételeket, és mi nem találtuk meg ezt a beszélgetést. Nem keresett meg bennünket hivatalosan a BRFK, és természetesen ahogy megkeresnek, mindenben alkalmazkodunk. Úgy járunk el, amit igényel az eljárás. Ha ki kell vinni Szandikát, akkor kivisszük" – nyilatkozta Dobsi Adrienn.

Az esetről bejelentés érkezett a BRFK-hoz, ahol megkeresésünkre azt nyilatkozták, jelenleg a Pest Megyei Rendőrkapitányság is vizsgálódik.

“Tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett kereskedelmi tévécsatornán sugárzott valóságshow egyik adásában elhangzottakkal kapcsolatban érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, melyet a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysághoz hasonlóan a BRFK is vizsgál” – írta a Velvetnek a BRFK kommunikációs osztálya.

“A Pest Megyei Rendőrkapitányságon ez ügyben eljrás nem indult, hiszen a bejelentést a BRFK kapta, ott a rablási osztály munkatársai megkezdték a vizsgálatot. Mi egy megkeresést kaptunk tőlük, annak voantkozásában, hogy vizsgáljuk meg, hogy annak a kapitányságnak az illetékes területén történt-e ilyen bűncselekmény,  ahol a hölgy lakik. Most ennek a feltérképezése folyik, és a napokban meg fogjuk állapítani, hogy ahol a hölgy lakik, történtek-e ilyen jellegű bűncselekmények” –  mondta a Velvetnek Beluzsárné Belicza Andrea, Pest Megyei rendőrkapitányság szóvivője.

A rendőrség, még ha átláthatatlan módon, de két szálon is foglalkozik Szandika ügyével, és ha kell, akkor tanúként is ki fogják hallgatni. Ha bebizonyosodik, hogy a Plasztikcica magatehetetlen embereket rabolt ki, akár öttől tizenötévig tartó börtönbüntetést is kaphat.