Stohl András bejelentette, hogy határozatlan időre visszavonul a tévézéstől. A héten kedden láthatjuk utoljára a Való Világ műsorvezetőjeként, úgyhogy eljött az emlékezés ideje. Önnek melyik a kedvenc Stohlos videója?

Melyik a legjobb?

Stohl Andrást március végén első fokon 2 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélték az okozott közlekedési balesete miatt, a színész pedig az ítélet hatására hétfőn bejelentette az RTL Klub Fókusz című műsorában, hogy addig visszavonul a tévézéstől, amíg teljesen le nem zárul az ügye.

De mielőtt bizonytalan időre búcsút vennénk a színésztől, emlékezzünk meg róla néhány szórakoztató videójával, mert azt nem lehet mondani, hogy Stohl András senkinek sem szerzett vidám, kárörvendő perceket. Kezdve hasonmásának  sörvisszaköpésétől egészen a Kiszel Tündén borzongásig.

Stohl András röhög

Nem akartunk az elején egyből a kemény anyagokkal kezdeni. Felvezetésnek tökéletes lesz az a videó, amit prímán jellemezte a Reggeli című műsort , amíg a színész volt a műsorvezetője. A felvételen Stohl kontrollálatlanul röhög nagyjából az idő felében, amit azzal tetéz, hogy direkt a szája előtt tartja a mikrofont.

Stohl András fintorog

Szintén a Reggelinél maradva emlékezzünk meg arról is, hogy Stohl milyen őszinteséggel vezette a műsort. Amire csodálatos példa volt az az adás, amikor Kiszel Tündét tanította a rúdon pörögni Pirner Alma. A kínos jeleneteket Stohl csak néhány fanyar fintorral tudta elvilselni. Az érdekes rész kb. 4:20-nál kezdődik, amennyiben nem kíváncsi arra, hogy Kiszel Tünde hogyan pörög a rúdon.

Stohl András esése

Stohl András még a Csillag születik első szériájának egyik adásában mutatta meg, hogy milyen jót tettek neki az elmúlt évek akciószerepei, mert amikor elvágódott a stúdió egyik lépcsőjén élő adásban, könnyedén továbbgurult, hogy csökkentse a becsapódás erejét. A színész végül gyorsan felpattant az esés után, mintha mi sem történt volna.

Stohl András verekszik

Stohl András még 2009-ben, egy kis somogyi faluba, Inkére ment elvonulni a világ elől néhány barátjával, de nem sikerült feltűnésmentesen szórakoznia . A színész alaposan berövidezett a barátaival, akik közül az egyikkel kocsmai pofozkodásba is kezdtek. De nemcsak kocsmában bunyózott, egy helyi lakos azt vette fel, hogy Stohl egy terepjáró platójáról egy bottal hadonászva próbálja meg elkergetni az embereket. A színész sajnálatát fejezte ki az eset miatt, majd megjegyezte, reméli, hogy a következő nyaralásáról nem olyan videók készülnek majd, amikenn egy részegen tomboló Stohl látható.

Stohl András drogozna

Szintén 2009-es az a videó, ami Herczeg Zoltán H1Z1 nevű kollekciójának bemutatóján készült, és Stohl András egy mondattal vitte el a hátán az egész tudósítást. A bemutatón az Isten Háta Mögött nevű magyar metálegyüttes zenélt, ezért elment a helyszínre a Kettőnégy nevű metálblog is, ahol a ruhákat bemutató magyar hírességekkel készítettek interjúkat. Stohl Andrást például arról kérdeztik, hogy látott-e a bulin drogot. Amire Stohl csak annyit válaszolt, hogy nem, még nem, de feltétlenül szóljanak neki is, ha talál valaki.

Stohl András hányós hasonmása

A legkínosabb Stohl Andrásról készült videóban az a legjobb, hogy nem is Stohl András szerepel rajta, a magyar folklórba viszont egyértelműen úgy vonult be, hogy Stohl András kiüríthetetlen poharáról szól. A videón egy férri sört próbál inni, de sajnos mindig visszaöklendi az italt a pohárba, amit utána persze újra megpróbál meginni, aztán megint kihányja. "Nem láttam és nem hallottam még erről a videóról. Viszont nem hiszem, hogy én lennék, mert sosem öklendezném, és nem is köpném vissza a sört - ha már egyszer megiszom" - nyilatkozta a Velvetnek Stohl András, amikor a 2004-es videóról kérdeztük.

Stohl András nem iszik, ha vezet

Az egyik legjobb videó viszont az, amelyik a sors iróniája miatt lett nagyon szórakoztató. Autóbalesete idején Stohl András a tűzvonalban című sorozatban alakított rendőrt, és a szerepe szerint persze példamutató életet élt. Az egyik részben ki is mondta, hogy nem iszik alkoholt, mert autóval van. Az életben viszont ezt az alapszabályt nem sikerült betartania.