Somogyi István és Gregor Bernadett újra egymásra talált, kész szerencse, hogy a színésznő rosszul címezte meg a válókeresetet tartalmazó borítékot, és így nem kell újraházasodniuk. A sámántól Magyar Attila miatt akart elválni, de aztán újra egymásra találtak. Nem lányregény.

Gregor Bernadett újfent Hajdú Péter Frizbijébe szaladt beszámolni aktuális szerelmi életéről, állítása szerint ezt olyankor teszi, ha tiszta vizet akar önteni a pohárba, más kérdés, hogy az ő pohárába kéthavonta amúgy is új víz kerül. Most azonban nem az új víz, Magyar Attila, hanem a régi, Somogyi István kísérte el, hogy újra fellángolt szerelmükről cseverésszenek.

Tiszta

Hát, mi történt, újra egymásba szerettek, ilyen az élet. A múltkor még arról beszélt, hogy a színpadon összejött partnerével, Magyar Attilával, de az a múltkor volt. Gregor szavai szerint vannak olyanok, amikor szétfele-, van, amikor összefele mennek a kapcsolatok. Az ő kapcsolata Somogyival, a sámánnal most éppen összefele mehet, olyannyira, hogy a proverbiális vízről is kiderült, hogy több mint tiszta, hiszen Gregor nem csalta meg kisebbik gyermekének az apját, és bizony a hűség élőszobraként Somogyi se lépett félre, amikor együtt voltak - igaz elég rapszódikus a házasságuk.

Soha ne mondd

A végére csak kiderült, hogy bár mindketten éltek mással, tudtak is egymásról, a kapcsolatukról nem beszéltek, csak a közös gyerekről, mert mindketten azt hitték, hogy köztük mindennek vége. Azért mindemellett azt is érezték, hogy ez a dolog még nincs lezárva.

Gregor keveset beszélt nyuszómuszó expasijáról, és amit elmondott, az is abból a hot! magazinból származott, aminek állítólag nem is nyilatkozott, hiszen a bulvársajtó nagyban hozzájárult ahhoz, hogy vége lett annak a halálos szerelemnek.

Somogyinak mindeközben szilárd gyémánt volt a szívében, mégis elengedte szerelmét, mert tudta, hogy a kapcsolat még folytatódni fog - naná, hiszen ő egy sámán. Hajdú meg azt akarta tudni, hogy elváltak-e, mielőtt újra összejöttek, ekkor kiderült, hogy nagyon vicces dolog történt, ugyanis Berni hiába adta postára a papírokat, a keresetet visszaküldték, mondván nem sikerült rendesen megcímeznie a borítékot. Na, ennél a pontnál már egészen biztosak voltunk benne, hogy mégis csak píár szerelem volt az a mindent elsöprő Magyar Attilával, bár elképzelni se tudjuk, hogy ki megy el azért megnézni egy darabot, mert a főszereplők a való életben is összejöttek.

Becsület

Az egy dolog, hogy Gregor egyik fontos bevételi forrása Hajdú Péter és az ő Frizbije, de az talán már túlzás, hogy a műsorvezető komoly drámákról beszélt. Mi bolhacirkusznak hívnánk, ha már nevesíteni kell. Gregort mindez mérsékelten érdekli, mert ő leszámolt azzal, hogy mit gondolnak róla, szerencsére ugyanezt tette akkor is, amikor összejött a nős Magyarral. A színésznő tükörbe tud nézni, senkit nem bántott, nem volt becstelen.

Végül azért megtudtuk, hogy a színésznő jól döntött, amikor beperelt néhány lapot, mivel visszavettek vele kapcsolatban, Somogyi pedig kifejtette, az a baj a bulvárral, hogy az igazság az nem eladható, ezért a cikkekből nem az jön vissza, amit elmond, hanem szappanoperát csinálnak belőle. Az nyilván nem szappanopera, hogy két hónapos eltéréssel egy asszony ugyanazon fórumon kétszer lesz halálosan szerelmes, és erről magától be is számol. "Az nem igaz, hogy az emberek nem kíváncsiak az igazságra" - mondta még, aztán megint hadovált egy sort szerelemről, meg a kapcsolatokról.