Gregor Bernadett többször szakított mint vetkőzött

2008.07.01. 09:46
A színésznő harmadik házassága is zátonyra futott, mivel férje, Somogyi István más nőkkel is ismerkedett. A rendezőből lett sámán szerint egyébként is kényszerből léptek frigyre, és korán elhidegültek egymástól. Gregor Bernadett igazi végzet asszonyaként főként fordulatos magánélete miatt lett híres. Többek között olyan ismert férfiakkal volt vélt vagy valós kapcsolata, mint például Gát György, Zámbó Jimmy, Erdélyi László, Frabato illetve Geszti Péter.

Napok óta ismét Gregor Bernadett magánéletétől hangos minden. Először csak annyit lehetett tudni, hogy a színésznő a negyedik hónapban elvetette gyermekét, majd kiderült, hogy nem egészségügyi problémák miatt döntött így, hanem egy lelki sokk miatt veszítette el gyermekét. Gregor Bernadett ugyanis egy árulkodó SMS-ből rájött, hogy aktuális férje, Somogyi István megcsalja őt. A férfi később azzal védekezett, hogy nem lépett félre, csupán ismerkedett. Gregor Bernadettet ez persze nem hatotta meg, lecseréltette a zárakat otthona ajtaján, a férfinak pedig bérelt egy lakást és eltiltotta őt közös gyermeküktől, a kétéves Álmostól. Bár Somogyi István először azt állította, hogy az ominózus sms-ek nem jelentik azt, hogy bármi probléma lenne a házasságával, később beismerte, hogy kapcsolatuk menthetetlen, sőt, már az első évben elhidegültek egymástól. Ezt bizonyítja az is, hogy 2005-ben is volt egy költözéses sztori. Ráadásul – vallotta be Somogyi - csak azért léptek frigyre, hogy a sajtó ne kezdje ki a bimbózó románcot.

A végzet vetkőző asszonya

Három férj, két gyerek

Több mint egy évvel ezelőtt már sejteni lehetett, hogy ez a kapcsolat sem tart örökké. Gregor Bernadett 2007 elején ugyanis elköltözött férjétől, aki szerint erre a lépésre csak azért volt szükség, hogy kapcsolatukat egy magasabb szinten tudják majd folytatni, és még közelebb kerüljenek egymáshoz. A válságról szóló hírek kapcsán a színésznő édesapjának, Gregor Józsefnek az özvegye elmondta, a legendás operaénekes soha nem fogadta el lánya harmadik férjét, mivel szerinte a férfinak el kell tartania családját, ebben pedig Somogyi István nem jeleskedett, mivel folyton anyagai gondokkal küzdött. Bármi is volt a mosolyszünet valódi oka, úgy tűnik, ideiglenesen sikerült elsimítani, ugyanis miután a színésznő levetkőzött egy férfimagazinnak, a lapok már azt írták, hogy férje támogatta a döntését. Majd augusztusban azt olvashattuk a Blikkben, hogy a színésznő nagyon jól érzi magát férjével, Somogyi Istvánnal és fiaival, a 12 éves Bencével és az egyéves Álmos Attilával.

Ez a nyilatkozat igazi kincsnek számít, hiszen Gregor Bernadett korábban úgy döntött, hogy nem nyilatkozik magánéletéről. Tény, hogy Gregor József lánya nem annyira színésznői kvalitásai, mint inkább botrányos szerelmi élete miatt került be a köztudatba. Először főiskolásként ment férjhez. Akkori választottja egy nőgyógyász volt, akinek egy gyermeket is szült. Nem sokkal azután, hogy Bence világra jött, a pár útjai különváltak. A színésznő ezután Gát György producer kedvese volt négy évig, és újból kimondta a boldogító igent, ám ez a házasság sem tartott sokáig. A színésznőt magával a Királlyal, azaz Zámbó Jimmy-vel is hírbe hozták. A ma.hu szerint ennek az állítólagos románcnak az vetetett véget, hogy az énekes nem volt hajlandó válni feleségétől. Igaz, a Blikk szerint hajlandó lett volna lakást vásárolni szeretőjének, akinek egyébként egyik plasztikai beavatkozását ő finanszírozta. A féléves kapcsolat szintén meglehetősen viharosra sikeredett, állítólag folyton összevesztek, majd kibékültek. Gregor Bernadett hódításaival kapcsolatban felmerült Vermes János üzletember neve is, aki ragaszkodott ahhoz, hogy őt csak és kizárólag szoros barátság fűzi a színésznőhöz.

Femme fatale

A színésznőt ezután Erdélyi Lászlóval hozta össze a sors. A zenész sem bizonyult jó választásnak, a híresség édesapja szerint a férfi többször is lekevert egy-egy pofont lányának. Pedig eleinte minden olyan szépen alakult, a pár még egy közös házat is vett Érden és már az esküvőt tervezgették. Erdélyit nagyon megviselte a szakítás, pszichiátriai kezelésre szorult és tizenhat darab kilencvenperces kazettára szakítottak.

Gregor Bernadett vetkőzései

Filmek: Tibor vagyok, hódítani akarok (2006), A Szent Lőrinc folyó lazacai (2003)

Magazinok: Playboy (2007. május)Playboy (2007. május), CKM (2001) , Playboy (2001. február), FHM (2000. december)

Alig pár hónappal később a híresség két színházi próba között férjhez ment az akkor 51 éves Somogyi Istvánhoz, a Budai Táltos Szellemi Közösség tagjához. Miután édesapja, az azóta elhunyt Gregor József értesült a frigyről, azt mondta, már régen nem szól bele lánya magánéletébe, de nem tartja elfogadhatónak, amit csinál. A villámesküvő ellenére sokan úgy gondolták, hogy Gregor Bernadett a rendezőből lett sámán oldalán végre megtalálja a boldogságot, ám mint ezt az elmúlt pár nap eseményei is bizonyítják, nem így történt, a híresség ismét egyedül maradt. Mozgalmas magánélete mellett a színésznőnek egy-két kisebb, nem pasikkal kapcsolatos botrányra futotta. 2006-ban sokan felháborodtak, amikor a Blikk információi szerint úgy döntött, hogy egy szakemberrel átvágatja túlságosan beszédes sziámi macskájának hangszálait. Amikor pedig kiderült, hogy a Playboy több mint kétmillió forintot fizetett Gregor Bernadettnek, ismét a kezüket dörzsölték az ellendrukkerek.