Kiárusítjuk Hollywood legmenőbb külföldi hírességeit, akik már egy jó ideje nem találják az igazi boldogságot. Melyiküknek adná meg végre azt, ami jár? A zsánereket és egyéb fontos tudnivalókat minden esetben feltüntettük.

Cameron Diaz

A 38 éves Cameron Diaz még sosem volt férjnél, ellenben megvont neki egy rakás nagyvad, például Jared Leto és Justin Timberlake. Mostanság lejjebb adta, Madonna és Kate Hudson levetett baseball-bikájával, Alex Rodriguezzel építget kapcsolatot, változó sikerrel: hol járnak, hol nem, és amint megerősítik, hogy szakítottak, valaki rögtön meglátja őket együtt andalogva. A jelenség nem új keletű, már tavaly ősszel is ezt csinálták. Amennyiben Ön nem rosszfiú, simán pályázhat Diaz kisasszony kezére.

 

Jennifer Aniston

A 42 éves Jennifer Aniston 2005-ben vált el Brad Pittől, Angelina Jolie hathatós közreműködésével, már ami Brad Pitt figyelmének elterelését illeti. A színésznő azóta sokakkal randizott eredménytelenül. Most épp Justin Theroux-val jár, és bár randizgatott Bradley Cooperrel, Vince Vaughnnal, John Mayerrel, de még mindig nem alapított családot. Ha rá pályázik, siessen, mert egyszer már kijelentette: előbb-utóbb feleségül megy George Clooneyhoz. Állítja egyébként, hogy szingliként is boldog tud lenni, nem kesereg - hisz neki?

 

Jessica Biel

A huszonkilenc éves Jessica Biel első dokumentált kapcsolata évekig tartott Derek Jeter baseball-játékossal, aztán Justin Timberlake udvarolt neki csaknem négy évig. Már mentek a találgatások, hogy mikor házasodnak, de idén márciusban szétmentek, noha, mint Timberlake mondta, ő volt az egyik legmeghatározóbb nő az életében. Egy darabig Gerard Butlerrel látták motorozgatni, állítólag jó alaposan hozzásimult a férfihez, de ezt azért is lehetett, nehogy leessen a járműről. Most viszont most Colin Farrellel kezdett randevúzni. Erről  eddig az derült ki, hogy szexinek találja a színész akcentusát, és odavan a személyiségéért.

 

Lindsay Lohan

Házi őrizetben nyilván nehezebb megtalálni az igaz szerelmet, de a 24 éves Lindsay Lohan csinált már annyi baromságot, hogy tőle ezen se lehetne csodálkozni. A színésznő 2004-ben Wilmer Valderrama színésszel, 2007-ben Calum Best brit tévéssel kavart, aztán egy elvonón összejött Riley Giles snowboardossal, végül 2009-ben egy merész váltással Samantha Ronsonnál kötött ki, igaz, kapcsolatuk elég viharos volt, még terápiára is jártak. Ha valakinek, neki aztán nincs zsánere, kérdés, hogy ő kinek lehetne az. Samantha Ronsonnak bejön, az ő házából március végén egy gigászi plüssmackóval távozott. Szóval a kérdés: terelgetné-e helyes útra a fekete báránykát?

 

Jude Law

A 38 éves Jude Law 1997-2003 között Sadie Frost színésznő férje volt, azóta pedig Sienna Millerrel hol együtt vannak, hol nem. Először 2006-ban szakítottak, három év után, mert Law rákívánt a Frosttal közös gyerekei nevelőnőjére. 2009 őszén megint jól összejöttek, amikor közös darabban kezdtek el játszani. A karácsonyt, gyerekek kíséretében, együtt töltötték Barbadoson, de 2011 februárjában végleg szétmentek, ekkor is Miller dobta ki Law-t. Pedig még áldás is volt rajtuk. Tanulság nincs, az olvasóra vár, hogy kirángassa a színészt a se veled, se nélküledből.

 

Gerard Butler

A 41 éves skót színészt mostanában mindenkivel összehozzák, akinek szerelmi élete nem egy konstans kéjmámor: például Jessica Biellel, Jessica Simpsonnal és Jennifer Anistonnal. J betűvel kezdődő keresztnév, úgy tűnik, előny.

Segítene neki, hogy legalább szex közben ne legyen paranoiás? Vigyázat: állítólag unalmas fickó. A bolond csajokat szeretné elkerülni, de nem megy neki: állítása szerint hiába az elhatározás, ha találkozik egy őrülttel, az mindig lenyűgözi. Leütné mögüle a motorról Jessica Bielt? Ha igen, voksoljon rá.

 

George Clooney

Az ötven éves George Clooney valószínűleg a büdös életben nem fog már lenyugodni, házasodni legalábbis nem tervez, gyereket meg végképp. Nemrég szakított Elisabetta Canalisszal, akivel 2009 óta voltak együtt. Hollywood leghíresebb agglegénye egyszer azért volt házas is, Talia Balsam színésznővel húztak le négy évet 1989-től, aztán 2000-2005 között járt Lisa Snowdon modellel, majd egy Sarah Larson nevű pincérnővel is. A legutóbb kidobott Elisabetta Canalissal együtt úgy tűnik, szakmától függetlenül a barna hölgyeket kedveli. Embert nem választottak még ennyiszer a világ legszexibb férfijévé - megmutatná neki, hogy az igaz szerelem valóban létezik, vagy csak egy kósza kufircra kellene?

 

Jake Gyllenhaal

A jelek szerint a 30 éves színész is adott típusra gerjed, de sose fognak Clooneyval összeveszni egy csajon: az ő választottjainak többsége ugyanis fiatal, szőke, bájos színésznő vagy énekesnő. Járt Kirsten Dunsttal, Reese Witherspoonnal - vele elég sokáig, úgy tűnt, még a színésznő gyerekei is elfogadták pótapjuknak, sőt, majdnem összeházasodtak -, legutóbb pedig erőset fiatalított a 22 éves Taylor Swift countryénekesnővel. Aztán jól szakított is mindenkivel, bár lehet, hogy Swifttel megint összejön. Hacsak meg nem szánja más. Például Ön?

 

Kit tenne boldoggá?

Szóval akkor kinek adná meg, ami jár? A hol szakítós, hol nem szakítós, de állandóan égig érő combú Cameron Diaznak? Az állítólag szingliként is boldog Jennifer Anistonnak? Jessica Bielnek, aki majdnem Timbelake-né lett? A házidutyis Lohannek? Vagy valamelyik csajozógépet tenné boldoggá? Szavazzon!

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!