Lindsay Lohan egyre kevésbé titkolja, hogy leszbikus

2008.07.08. 12:42
A színésznő születésnapi partiján egy számára nagyon fontos személyről beszélt, és egyik ismerőse szerint ez a leírás csak barátnőjére, Samantha Ronsonra illik. A bulvárlapok szerint ez felér egy beismerő vallomással. A DJ-ként dolgozó Ronson is hasonlóan körmönfont módon coming-outolt, ő egy közös, csókolózós képet rakott fel a MySpace-re. A barátok beszámolóiból az is kiderült, hogy Ronsonék úgy élnek mint egy igazi házaspár, és a feleség szerepét Lohanre osztották.

Bár a színésznő hivatalosan még mindig nem ismerte el, hogy gyengéd érzelmeket táplál barátnője, Samantha Ronson iránt, születésnapi buliján félig-meddig felvállalta, hogy leszbikus kapcsolatban él – írja a Sun. Amikor az egybegyűltek megkérdezték, hogy mit vár a következő évtől, ezt válaszolta: „Remélem, hogy ez az év boldogságban és egészségben telik majd. Folytatni akarom az utam, és szeretnék együtt lenni azzal a személlyel, aki nagyon fontos számomra, valamint a családommal.”

Mrs. Lindsay Ronson

Lohan egyik barátja a Mirrornak dekódolta az utolsó mondatot „Egyetlen különleges személy van Lindsay életében: Samantha. Időbe telt, amíg végre úgy érezte, hogy beszélhet a kapcsolatról.” Az ismerős szerint a két lány elválaszthatatlan, és Ronson kifejezetten jó hatással van Lohanre . „Amióta együtt lógnak, Lindsay nem randizott pasikkal. Az elmúlt két hónapban szinte egyetlen napot sem töltöttek külön” – tette hozzá a bennfentes, aki az is megjegyezte, hogy a pár a színésznő otthonában él, és szinte olyanok, mint egy házaspár. A FemaleFirst információi szerint a szerepek is le vannak osztva. „Lindsay a feleség. Úgy tűnik, nekik bevált" - mesélte egy ismerős.

A családi hangulat jegyében Lindsay Lohan és Samantha Ronson először Disneylandbe látogatott el a színésznő 22. születésnapja alkalmából múlt csütörtökön. Miután ráuntak a hullámvasútra, átmentek a Teddy’s nevű szórakozóhelyre, ahol együtt ünnepeltek Lohan családjával és barátaival, többek közt Nicole Richie-vel, valamint Jamie Lynn Siglerrel a Maffiózok című sorozatból – olvasható a DailyMail oldalán. A lapok információi szerint a termet piros, kék, ezüst, rózsaszín lufik és műpálmafák díszítették és Lohan egy fekete-fehér Bradley Bayou miniruhát viselt.

Csóközön

Eközben Samantha Ronson is csendben vallott a románcról, MySpace-oldalára ugyanis egy olyan képet tett fel, amin ő és Lohan látható, amint csókolóznak. A fotó még májusban készült a Cannes-i Filmfesztivál alatt Diddy jachtján – írja a New York Daily News. Ronson a képet valamilyen oknál fogva nem közvetve hirdeti, csupán az egyik galériába csempészte be. Nem ez az első alkalom, hogy a páros az interneten keresztül üzenget egymásnak. Az első intim vallomások tavaly júliusban kerültek nyilvánosságra, bár már áprilisban sejteni lehetett, hogy több van köztük, mint egyszerű barátság, hiszen rajtakapták őket, amint egy japán klub előtt smároltak.

Bár Lohan és Ronson a paparazzók kamerái előtt váltott csókokon kívül semmi jelét nem adta annak, hogy együtt lennének, kapcsolatuk főbb állomásait mégis jól dokumentálta a sajtó. Így tudtuk meg, hogy négy évnyi se veled, se nélküled kapcsolat után a színésznő áprilisban rászánta magát a nagy lépésre, és összeköltözött DJ-ként dolgozó barátnőjével. A brit Daily Star azt is tudni vélte, hogy a híresség júliusban, Dolly Parton vidámparkjában, Dollywoodban fogadna örök hűséget kedvesének. Röviddel ezután a színésznő édesapja, Micheal Lohan rávilágított arra, hogy akinek egy kis esze van, azt tudja, hogy leánygyermeke és Samantha Ronson egy pár. Az Ok! Magazin a papa nyíltságán felbuzdulva egymillió dollárt ígért a celebnek, aki még ennyi pénzért sem volt hajlandó hivatalosan elismerni, hogy leszbikus kapcsolatban él.

Kivételek

Néhány hete ugyan volt egy kisebb mosolyszünet, de pár nappal később már Lohan és barátnője együtt látta vendégül Los Angelesben Lily Allent, akivel állítólag duettre készül. Valamivel később egy barátjuk is megerősítette, hogy a két híresség szerelme komoly, hiába próbálja Lohant visszacsábítani egykori pasija, Calum Best. Az elmúlt egy év alatt egyébként Lindsay Lohan többször kirándulást tett a másik oldalra. Decemberben például három pasival is smárolt Capri szigetén, és egyikükkel, Alessandro Di Nunzióval állítólag le is feküdt. Hogy a Bobby Brown fiával történt mosdós incidens is erre az időszakra esik-e, azt sajnos nem tudjuk.