Mulatós sztár lesz VV Fecóból

2012.03.07. 13:13
Az ötödik Való világ bólogatója, Fecó úgy döntött, belevág a mulatós zenébe. Pár másodperc már elérhető a készülő alkotásból, de a teljes lemezre és a hozzá tartozó klipre sem kell sokat várni. Ha minden jól megy, Fásy Ádámmal turnézik majd.

“Korábban nem nagyon énekeltem, de a villában Vastag Csaba azt mondta, hogy van egy kis hangom, és próbáljak ebbe belekezdeni. Felkerestem egy énektanárt, hozzá járok Szigetvárra tanulni” - mondta a Velvetnek VV Fecó, aki olyannyira belekezdett mulatós zenei karrierjébe, hogy hamarosan a Muzsika TV-n látható Házibuli Attilával című műsorban ereszti ki hangját.

Egy teljes lemezt vesznek fel

“Feltettem az oldalamra egy 54 másodperces zenét, és már írtak is párszázan, hogy nagyon jó, és tetszik nekik. Ma és holnap veszem fel a dalokat Attilánál, egy teljes lemezt csinálunk, és lesz videoklip is, ami jövő hét végére készül el.” A kiesésekor az albérlete elvesztésével is fenyegetett Fecó saját dalokkal akar berobbanni a mulatós világába, amikbe vallomásokat is belecsempészett.

“Lesz egy nagyon szép lassú szám, ami a feleségemről, Angéláról szól, hogy fogom a kezét, kezdjünk bele az új életbe, ami most elkezdődik újra vele. Lesz egy másik, ami a Való világról szól, a benti életemről és érzéseimről” - vázolta fel a készülő lemez tartalmát, aminek hírverése nem áll meg itt. “Most megyek a Muzsika TV-be, ha minden jól megy, akkor onnan mennék a Dáridóba, onnan pedig Fásy Ádámhoz. Ha meglesz a zene, akkor leülök vele beszélni, és együtt turnéznánk.”

VV Fecó nem keresi magát hülyére első fellépésén, de ezt nem is bánja. “Azt mondják, hogy ezért nem nagyon jár gázsi, ez ilyen reklám. Promónak számoljuk” - mondta az  friss mulatós sztár, akinek csak drukkolhatunk, hogy sikerüljön betörnie az ország olyan méltán kedvelt előadói közé, mint Sláger Tibó, A Jó Laci Betyár és persze Fásy Ádám.