Felhalmozódott tartozások miatt veszélybe került a Balogh család lakhatása, ráadásul az exjátékos most munkanélküli. VV Fecó inkább normális munkát szeretne, mint a VV5-tel haknizni, de úgy érzi, romaként hátrányból indul. Mindemellett Dya is jól bekavart a magánéletébe, el nem tudja képzelni, miből gondolta a plázacica, hogy esélye lehetne nála.

„Nem gondoltam, hogy ekkora lesz a százalékkülönbség. Azt hittem, hogy nagyon szoros lesz a küzdelem” – magyarázta a pénteki kiesése után a Velvetnek Balogh VV Fecó, akinek családja szinte biztos volt a győzelemben, hiszen egy korábbi állást mutatva mindaddig a Nagydumás vezetett elég nagy fölénnyel.

„Beszéltük a családdal, hogy mivel korábban felfedték a fantomképeket, amikor is én vezettem 63 vagy 64 százalékkal, a rajongóim megnyugodhattak, Attila rajongói viszont őrült módon elkezdtek szavazni. Úgy gondolom, ha nem mutatják meg a pillanatnyi állást, megnyerhettem volna ezt a párbajt” – mondta a játékos, aki ezen kívül nem is gyártott más elméleteket arra, mi lehet annak az oka, hogy 23-77 százalékos arányban ütötte ki a nagy taktikus.

„A villában tisztában voltunk azzal, hogy Attila egy nagyon erős karakter, de ettől függetlenül én úgy gondoltam, hogy ha egy százalékkal is, de ráverhetek. Nem akartam Seherezádét kivinni, annak ellenére sem, hogy gyengének tartom és szerintem mellette visszamentem volna a villába – de ha már ott volt egy erős férfi, inkább őt viszem ki, könnyebb a lelkemnek és a tükörbe tudok utána nézni” – tette hozzá Balogh, aki az első éjszakáját egy szállodában töltötte majdnemfeleségével, és ahogyan ő fogalmazott „megismerte az asszony új testét.”

Le fog ülni Dyával beszélni

„Sok volt ez a 160 nap a villában” – jegyezte meg utalva arra, hogy mivel hűségét bizonyítva ment be a játékba, sok esélye nem volt, hogy gerincre vágjon bárkit is, mint Cristofel vagy Péter.

Csodálatos tehetséggel viszont Dyának sikerült szinte az utolsó napon bekavarni VV Fecó magánéletébe, a plázacica ugyanis bevallotta, belezúgott játékostársába. „Angéla nagyon dühös emiatt a dolog miatt, hiszen ő is tudja, hogy én semmi jelét nem adtam annak, hogy többet éreznék iránta, vagy, hogy lehetne köztünk valami. Le kell ülnöm majd Dyával beszélni, hogy nekem itt van a családom, itt vannak a gyerekek – nem is tudom, mi mást is lehetne erre mondani.

Romaként nehéz munkát találnia

Baloghéknál viszont most ez a legkisebb probléma, pillanatnyilag ugyanis ki akarják tenni őket az albérletükből a felhalmozódott adósságok miatt. Eddig apósa, anyósa segített a családon, de most, hogy kijött a villából, a családfő is szeretné odatenni magát a helyrerázódás érdekében. VV Fecó nem a haknikban bízik, hanem egy normális munkában.

„Eredeti foglalkozásom felszolgáló, illetve vendéglátó üzletvezető. Ezekben dolgozgattam korábban, 18 éves korom óta. Romaként egyébként nagyon nehéz munkát találni, mert az a baj, hogy általánosítanak az emberek. Biztos vagyok benne, hogy voltak olyan helyek, ahová csak a származásom miatt nem vettek fel. Most abban bízok, hogy a villában látták, hogy jó ember vagyok, és rövidesen lesz egy biztos állásom.”