Celebcsajok skalpjait gyűjti Tóth Gabi exe

2012.03.18. 08:42 Módosítva: 2012.03.18. 08:43
Lankadatlanul fejleszti a celebcsaj-felszedési technikáit Nagy Roland. Miután a dobos Kis Juditot, a Groovehouse énekesnőjét oltár, majd válóperes ügyvéd elé vezethette, Tóth Gabi következett. Egy civil lány ugyan belerondított a sormintába, de a mostani barátnő, Bernáth Cecília modell helyreállította a kizökkent világrendet.

A múlt héten futott be a hír: Nagy Roland rockzenész összejött a glammodell Bernáth Cecíliával. A Blikk szerint Nagy elég lazán tolja: a budai lakásban már ott alszik Bernáth, miközben az exnő Tóth Gabi neve még kint van a postaládán. A megismerkedésük nem volt különösebben celebes, egy klubban kezdtek el dumálni, majd a dobos másnap megkereste a modellt, akinek Nagy szerint "esélye sem volt nemet mondani".

Nagy Rolandnak már több magyar híresség sem tudott ellenállni. A Velvet is szakszerű dokumentációt készített a 2006. augusztus 20. és 2011. november 29. közötti szerelmi életéről. Első celebfogása rögtön esküvőig fajult, a Groovehouse énekesnőjével három és fél évig volt együtt, ennek ellenére Kis "Judy" Judit még becenevet sem kapott a rockertől. 2009 eleji szakításuk után két héttel egy egyszerű polgári lányt vetett a sors Nagy elé, akit pár hónap alatt le is rendezett.

Aztán jött Tóth Gabi

Szintén a 2009-es év eseménye volt a nemrég véget ért Tóth Gabi-affér, ami az év nyarán indult. Az énekesnő sokáig lubickolt, és fel is nőtt a pasija mellett, amint ezt ő maga állította. Az idill 2011 novemberében ért véget, relatíve nyugodt körülmények között.

Ki volt Nagy Roland eddigi csúcsfogása?

  • 2768
    A bögyös Bernáth Cecília
  • 523
    A bakfis Tóth Gabi
  • 311
    A menyecske Kis Judy

Esztétikai, érzelmi kérdésekben nem tisztünk dönteni, de nem mehetünk el szó nélkül ennyi celebbarátnő mellett. Szavazza meg, melyik celebcsaj volt az igazi főnyeremény eddig a doboslegenda számára: az első feleség Kis Judy, a fiatal szerelem Tóth Gabi vagy az újdonság erejével ható Bernáth Cecília!