Lankadatlanul fejleszti a celebcsaj-felszedési technikáit Nagy Roland. Miután a dobos Kis Juditot, a Groovehouse énekesnőjét oltár, majd válóperes ügyvéd elé vezethette, Tóth Gabi következett. Egy civil lány ugyan belerondított a sormintába, de a mostani barátnő, Bernáth Cecília modell helyreállította a kizökkent világrendet.

A múlt héten futott be a hír: Nagy Roland rockzenész összejött a glammodell Bernáth Cecíliával. A Blikk szerint Nagy elég lazán tolja: a budai lakásban már ott alszik Bernáth, miközben az exnő Tóth Gabi neve még kint van a postaládán. A megismerkedésük nem volt különösebben celebes, egy klubban kezdtek el dumálni, majd a dobos másnap megkereste a modellt, akinek Nagy szerint "esélye sem volt nemet mondani".

Nagy Rolandnak már több magyar híresség sem tudott ellenállni. A Velvet is szakszerű dokumentációt készített a 2006. augusztus 20. és 2011. november 29. közötti szerelmi életéről. Első celebfogása rögtön esküvőig fajult, a Groovehouse énekesnőjével három és fél évig volt együtt, ennek ellenére Kis "Judy" Judit még becenevet sem kapott a rockertől. 2009 eleji szakításuk után két héttel egy egyszerű polgári lányt vetett a sors Nagy elé, akit pár hónap alatt le is rendezett.

Aztán jött Tóth Gabi

Szintén a 2009-es év eseménye volt a nemrég véget ért Tóth Gabi-affér, ami az év nyarán indult. Az énekesnő sokáig lubickolt, és fel is nőtt a pasija mellett, amint ezt ő maga állította. Az idill 2011 novemberében ért véget, relatíve nyugodt körülmények között.

Ki volt Nagy Roland eddigi csúcsfogása?

Esztétikai, érzelmi kérdésekben nem tisztünk dönteni, de nem mehetünk el szó nélkül ennyi celebbarátnő mellett. Szavazza meg, melyik celebcsaj volt az igazi főnyeremény eddig a doboslegenda számára: az első feleség Kis Judy, a fiatal szerelem Tóth Gabi vagy az újdonság erejével ható Bernáth Cecília!