Nagy Roland, a Holy Babies dobosa eleinte Groovehouse Judy tökéletes férje volt, majd Tóth Gabi tökéletes pasija. Most meg úgy tűnik, tökéletesen szingli, így talán esélye lesz arra is, hogy a zenéléssel foglalkozzon. Íme, a legalaposabban dokumentált szerelmi életű magyar férfi.

Nagy Roland, a Holy Babies dobosa előbb Groovehouse Judyval, majd Tóth Gabival járt, de már mindkét viszony a múlté. Honi viszonylatban az ő szerelmi élete a legalaposabban dokumentált (leszámítva persze Liptai Claudiát, de ő meg már az olvasóinkat sem érdekli), annak ellenére, hogy ő maga valószínűleg sosem nyilatkozott róla.

Tóth Gabi egyébként annyival kommentálta a szakítást, hogy megszűntek az érzelmei, de azért valószínűleg nem mind. Emellett kapcsolatuk kihűlt, ugyanakkor semmit sem bánt meg, hiszen Nagy mellett lett nő, és vele tapasztalta meg, milyen egy igazi kapcsolat. Az elválás egyébként baráti hangnemben történt, és az egykori pár a közös zenélést is folytatni fogja.

Amíg a dobos Groovehouse Judyval járt, állandóan érkeztek róla a hírek, Tóth Gabi mellett azonban szép csendesen a háttérbe szorult, kizárólag arról lehetett hallani, hogy milyen kedves, megértő ember ő. Nézzék hát meg ezt a fiatal férfit jó alaposan, és tekintsék át kapcsolatainak kronológiáját!

2006. augusztus 20.

Nagy Roland és Judy gyereket akarnak. Judy érettnek érzi magát az anyaságra, a párja is lelkesedik az ötlet hallatán, és az együttese életében sem jelentene különösebb változást a családalapítás.

2007. január 8.

Gyerek még nincs, de azt már lehet sejteni, milyen lesz Judy esküvője: egy esküvőiruha-szalon saját tervezésű ruhájában mondja ki az igent, utána magyaros ételeket esznek, és Gönczi Gábor zenekara lép fel.

2007. július 19.

Mégsem lesz még esküvő, mert a gonosz bulvárlapok kiderítették, hogy mikor lenne, és ettől minden elromlott. (Szerencsére aztán meg mégis lett). Ekkor már két éve húzódik-halasztódik az ügy, mint kollégánk akkoriban megjegyezte, Judy küzdött, mint malac a jégen.

2008. május 22.

Judyék nagyon akarják már azt a gyereket, két év sok idő, de szerencsére még mindig tombol az idill, és az is lehet, hogy a reménybeli dobos-apu megy majd gyesre. "Bár a baba még meg sem fogant, már azt a kórházat is kiválasztották, ahol a kicsi majd reményeik szerint természetes módon fog világra jönni."

2009. február 19.

Jaj, jön a válás. Judynak a férfi nem volt elég "gyengéd, odaadó, törődő társ". "Az együtt töltött három és fél évben még csak egy becenevet sem kaptam tőle.” Az énekesnő az utóbbi fél évet pokoliként írta le, mert férje egyszer sem igyekezett rendbe hozni a házasságát, miközben neje esténként telesírta a párnát – áztatta szirupba a történetet a Story.

2009. március 13.

Ha már így belejött, Judy a zenekarból is kirúgta a férjét. Hat nappal később feltűnt mellette Néhány Évvel Fiatalabb Balázs, akinek vezetékneve azóta sem tisztázott.

2009. március 25.

Hál'Istennek az exférj is új párt talált, akiről ekkor még nem tudta, hogy nemsokára kihajítja Tóth Gabi kedvéért.

2009. május 6.

Nagy Roland már leszarja, hogy megcsalták.

2009. július 9.

Nagy Roland elfelejtette, hogy már válófélben van.

2009. július 23.

Nagy Roland és Tóth Gabi randevúzik egymással, többet egyelőre nem tudni. Tóth Gabi nem váltott nagyot, előző pasija, Fekete Balázs is dobos. Nyár elején Nagy még egy civillel kavart, amiről úgy nyilatkozott „még nem sziklaszilárd a szerelmünk, de szerencsére elég hamar elmélyült."

2009. július 30.

Judy leszarja, hogy kivel jár a férje.

2009. augusztus 1.

Ja, mégse. Tóth Gabit elkezdte félteni az exférjétől. „Szerintem Gabi részéről őszinte érzésekről beszélhetünk, ezért féltem, hisz Roli oldaláról ugyanezt nehezen tudom elképzelni”. Utólag is gratulálunk az elegáns gesztushoz.

2009. szeptember 7.

Nagy Roland és Kis Judit válását kimondták. Judy nagyon örül annak, hogy végre hivatalosan is szabad – ugye emlékszünk, hogy március körül már feltűnt az új pasija? –, ennél azonban jóval nagyobb hírértékkel bír, hogy a közeljövőben nem szándékozik házasodni.

2009. október 29.

Noha már rég semmi közük egymáshoz, Judy még mindig a volt férjét alázza, mondván, az Ismeretlen Vezetéknevű Balázzsal töltött idő sokkal tartalmasabb volt, mint az exférjével töltött három év. Szerencsére emiatt egyszer majd házasodni is lehet kedve.

2010. március 8.

Valami végre magáról Nagy Rolandról is kiderül: hogy civilben futárkodik, és hogy bár nem parádézta tele a sajtót, taccsra vágta házassága vége. "Tavaly januárban, amikor szakítottam Judyval, a feleségemmel, szinte egyik pillanatról a másikra a padlóra kerültem, hisz az együtteséből is kidobott. Hazaköltöztem a szüleimhez, akiktől 16 éves koromban jöttem el, és átgondoltam, mit is kezdjek magammal."

2010. szeptember 13.

Tóth Gabi egy hosszú, nyugodt nyár után lemezen adja ki magából bánatát – szerencsére erre felfért egy, a pasijával közösen írt dal is. Amelyre ráadásul expasija, a másik dobos írt szöveget. Az énekesnő rajong szőrös pasijáért, akivel együtt lehet alkotni.

2010. november 19.

Nagy Roland rehabilitáltatik, hiába volt exneje szerint alkalmatlan egy kapcsolatra. „Roli az én stábom. Nagyon sokat segít ebben, mert nőként kezel. Furcsa, hogy azt gondolod magadról, hogy gyerek vagy, és úgy is kezel mindenki, erre jön a Roli, aki folyton azt mondja, hogy de hát te már nem vagy gyerek, és igaza van. Tök jó érzés volt, hogy már felnőtt dolgokkal is megbízott, és egyre jobban kezdtem belejönni” – áradozott róla Tóth.

2011. július 7.

Noha nem sokkal azelőtt menyasszonyként fotózta Kasza Tibor, Tóth Gabi nem akar fiatalon házasodni, Nagy Roland viszont a tökéletes férfi, aki megtanította bocsánatot kérni és kompromisszumokat kötni. Azt se bánná, ha csak harminc éves kora után mondaná ki a boldogító igent, de ha pasija megkéri a kezét, hozzámegy.

2011. szeptember 7.

Az emberek arról beszélnek, hogy Tóth Gabi férjhez megy pasijához, ezért a pár az RTL Klub Reggeli című műsorában haknizott, ahol cáfolták a híreket, mondván, most is úgy élnek, mintha házasok lennének. Az énekesnő hozzátette, a lánykérés majd igazi procedúra lesz – ha lesz –, falusi lány lévén a nagymamától kezdve mindenkitől meg kell majd kérni a kezét.

2011. október 27.

Nagy Roland kicsit megnyugodhat: exneje csak elhallgatott végre, hiszen férjhez ment, és császármetszéssel ad majd életet gyerekének.

2011. november 29.

Tóth Gabi és Nagy Roland kapcsolata véget ért. Az énekesnő a nyilvános Facebook-oldalán azt írta, "csak annyit mondanék erre a sok hiteltelen, vádaskodó cikkre, hogy ha valakit érdekel az IGAZSÁG, az nézze ma este az RTL-en a Fókuszt... szép napot nektek is....", amivel jól megszivatta a vele foglalkozó napilapokat, de hát ő tudja.

Update: Nagy Roland a Facebookon egy szép és hosszú posztban köszönt meg mindent Tóth Gabinak, aki viszonozta a kedvességet.