Tóth Vera szerint a tizenöt éves megasztáros biztos befutó, Szecsődi Károly pedig úgy véli, Radics Giginek nincs szüksége a győzelemre ahhoz, hogy felkapott énekesnő legyen. Az idei tehetségkutató versenyzőjének mindenki világsikert jósol, a lány már Andy Vajnát is a rajongói közt tudhatja. Ám hiába esett le az álluk a nézőknek Radics első szereplése alkalmával, már egyre többen unalmasnak tartják a lány profizmusát és előadásmódját. Ön szerint győzni fog?

„Radics Giginek adjuk oda a díjat... azt' ennyi...” – írta ki a Facebookon Tóth Vera még márciusban, a Megasztár élő show-ja alatt, miután a tizenöt éves lány elénekelte Leona Lewis Bleeding Love című számát. Ezzel egyébként az énekesnő ismerősei és a kommentelők többsége is egyetértett, és nemcsak amiatt, mert Radics egyértelműen jó, hanem mert az egész mezőnyben kiemelkedően ő a legjobb a többi hamis hangú versenyző mellett.

„A fennmaradó időben játsszanak régi magyar tévéfilmeket, Giginek meg rakjanak össze egy egy órás showműsort, aztán helló. A többiek meg örüljenek, hogy egy színpadot taposhattak a lábukkal vele” – fűzte hozzá az egyik néző, míg egy másik szerint, ha nem Radics nyeri meg a tehetségkutatót, az "megint egy bunda lesz": "Nem vagyok nagy Megasztár rajongó, de ez a lány Amerika színvonal. Gratulálok!!!!!"

Szecsődi Károly szerint nem Radics nyer

"Egyértelműen ő a kedvencem, de nekem már évek óta, hiszen az én szériámban is próbálkozott már tizenegy évesen. Akkoriban annyira nem volt jó, mint most - ebben az évben fantasztikus, amit művel. Viszont szerintem nem ő nyeri meg" - mondta a Velvetnek az éppen mellet növesztő Szecsődi Károly, aki szerint idén egy fiú lesz a befutó. Az énekes véleménye az, hogy Radics annyira tehetséges, és akkora kereslet lesz rá bárhol, hogy nincs szüksége az első helyre. "Akárhová megyek, akárkivel beszélek, mindenki azt mondja, hogy úristen, a Gigi, és hogy ilyen énekesnőnk még nem volt. Tizenöt éves, nagyon fiatal. Az ember huszonéves koráig tudja fejleszteni a hangját, mi lesz még itt?"

Lakatos Yvette már a kanyarban sincs

Radics Gigi már harmadjára jelentkezett a tehetségkutató műsorba. Sokak (többek között Szandi) véleménye szerint hülyeség erőltetni a dolgot, ha elsőre nem jön össze, erre viszont nemcsak Radics cáfolt rá, hanem ott van például Tóth Gabi, Muri Enikő és Kocsis Tibor esete is, akiknek végül sikerült bejutniuk a legjobbak közé. A lány ráadásul az ötödik széria párbaján is már klasszisokkal jobb volt, mint azóta a süllyesztőben eltűnt Lakatos Yvette, akit végül győztesként hozott ki az akkori zsűri.

Első élő előadása után ő volt az egyetlen, aki nem kapott kritikát és énekesi instrukciókat a hét dedikált zsűritagjától, Falusi Marianntól, Mester Tamás alig várta, hogy tanulhasson tőle, Bochkor Gábor szerint pedig kenterbe vágta Leona Lewist is. Radicsra mindemellett Andy Vajna is felfigyelt, aki úgy véli, az énekesnek arra sem lesz szüksége a későbbiekben, hogy valaki tutujgassa:

„Téves az az elképzelés, hogy egy pályakezdő tehetségnek mecénásra van szüksége, aki pénzeli, és aki a kapcsolatai révén olyan társaságba viszi, ahonnan gyakorlatilag minden ajtó nyitva van” – mondta a producer. „Giginek sem erre van szüksége. Õ egy kivételesen tehetséges hölgy, fantasztikus a hangja, és az is, ahogy bánik vele. Neki nem lesz másra szüksége, mint rengeteg kitartásra, elhivatottságra, szorgalomra és hitre. Ha elhiszi, hogy belőle akár egy új Whitney Houston lehet – és erre minden adottsága megvan egyébként – akkor az is lesz, akár itthon énekel, akár Amerikában” – tette hozzá Vajna, aki mellett Radics másik nagy rajongója pont vetélytársa, Burgess Benji apja. „Ő egy világsztár! Ebben a versenyben két kategória van, az egyik Radics Gigi, a másik az összes többi versenyző” – jelentette ki Michael Bugess a Blikknek.

Már sokan unják

Viszont ahogy telik az idő, úgy tűnik, Radics profizmusa kezd kissé unalmassá válni, míg Szakos Andrea egyre jobban feljön a mezőnyben, sőt, Falusi Mariann szerint a két lány már egyformán jól énekel.

Ön szerint Radics Gigi nyeri a Megasztárt?

"Döbbenet, hogy hogy énekelsz, de nem tudom, hogy a nézők nem kezdik-e el unni a technikai részeket (...) Rúgd be az ajtót, törj át mindenen! El kell kezdened megmoccanni, mert azt gondolom, hogy ezt előbb-utóbb megunják az emberek” – figyelmeztette Bereczki Radicsot a harmadik adás után, és hát igen, félelme beigazolódott:

„Én egyre inkább unom ezt a Gigit. Először még leesett a pofám tőle, mekkora hangja van (ami igaz is), de most már uncsi. Egyféleképp tud énekelni, vagy csak mindig ennyire ratyi számokat kap. Bár szerintem utóbbi, kéne neki már valami jó kis feladatot adni, nem a tánc hiányával van a baj, hanem, hogy borzasztó ócska számokat kap. Szerintem” – írta az egyik kommentelő.