Ki a legférfiasabb megasztáros?

2012.05.05. 14:47

Az idei Megasztár vasalt hajú, feminin énekeseitől kiakadva előástuk a korábbi szériák férfi versenyzőit. Magunk is meglepődtünk, de alig találtunk olyanokat, akiket egy lapon lehetne emlegetni a férfiassággal. Összegyűjtöttünk nyolcat, ön pedig döntse el, melyikük bír a legtöbb maszkulin jegyekkel. Öt pontot adjon annak, aki egyértelműen bugyicserélős!

1. Gáspár Laci

A Megasztár első szériájának roma származású énekese ugyan nem az a tipikus brutálmacsó volt, amikor először a színpadra állt, sőt, túlsúlya miatt mackós is volt, de a műsor végére kikupálták.

Gáspár Laci leadta a súlyfelesleget és a stylist is jót tett neki, annyira, hogy még a feleségét is lecserélte nem sokkal a tehetségkutató után. Az énekest a rossz nyelvek szerint szeretik a nők azóta is, állítólag második neje is azért hagyta el, mert Gáspár félrelépett.

35-glamour
Fotó: Szécsi István

2. Nagy Edmond

Nem egy férfiszépség, de csípőmozgására azonnal kattantak a nők. Nagy Edmond meg rájuk. Az énekes korábban a Tabu Tv-nek úgy nyilatkozott, nem a legyet röptében típus, de a magyar férfiak igenis legyenek tökösek.

nagy edmond

"Szeretek csajozni, tudod, nők nélkül megbolondulnék. Nem tudok betelni a nőkkel, így nekem négy-öt nő kell, hogy na!" - fejtette ki a megasztáros.

3. Torres Dániel

Szerkesztőségünk egyik hímneműje elnyomott egy halk muhahát, amikor Torres Dániel neve felmerült a férfiassággal kapcsolatban, kollégánk szerint a Megasztár második szériájának szülöttje akkoriban egy tizennégy éves srác érettségi szintjét sugározta.

bsz 07
Fotó: Velvet

"Ráadásul szerintem a nyaktalanság bármilyen életkorban és nemnél gátja a vonzó megjelenésnek" - tette hozzá, ám mivel a nők körében viszont tocsognak a bugyik Torrest látva, olvasóinkra bízzuk sorsát.

4. Varga Ferenc

Varga Ferenc is egy nagy mackóként pördült be a Megasztár színpadára, kapta is az ívet rendesen a mozgása miatt.

varga-ferenc-megasztar-3-kepek

Aztán Gáspár Lacihoz hasonlóan ő is lefogyott, egész jó pasi lett belőle, úgyhogy a tehetségkutató egyik vokalistája jól el is szedte a feleségétől. Varga Ferenc Balássy Betti miatt robbantotta a házasságát és hagyta ott két gyerekével az asszonyt, mentségükre váljék, hogy azóta is jól megvannak, már közös gyerekük is van.

5. Kontor Tamás

A Megasztár harmadik szériájából Varga Ferenc mellett még Kontor Tamás ért volna meg egy-két ajtócsapkodást.

kontor-tamas-megasztar-3

A rekedt hangú gitáros azonban nem várta meg, hogy a grupik szedjék szét, még a műsor ideje alatt összejött Szabó Eszterrel, aki a döntőre már terhes is lett. Két gyerekük is van azóta.

6. Ásós Attila Pacsirta

A negyedik szériából befutott énekeseket úgy ahogy vannak, mellőzhetjük, élükön Szecsődi Károllyal, aki pillanatnyilag melleket is növeszt.

SCS 3605
Fotó: TV2

Egyedül Ásós Attilában látunk némi fantáziát, aki elég hamar kiesett, és azóta el is tűnt a süllyesztőben.

7. Kökény Attila

Kökény Attilának is le kellett fogynia ahhoz, hogy jobban megnézzék a nők, de a Megasztár fináléjára egész jó lett a végeredmény.

SCS 7947
Fotó: Schumy Csaba +36309645813

Az énekes egyébként azzal haknizta körbe a médiát, hogy bevallotta, korábban félredugott felesége mellett, ám szánja-bánja bűnét, csúnya dolog, nem fog előfordulni többé. Ehhez képest VV Frenki szerint excsaját is gerincre vágta, persze Kökény tagad és nevet, ahogyan ez lenni szokott.

8. Nagy Kristóf Bozont

Az idei széria is brutál, ami a felhozatalt illeti, tele metroszexuális, lányos énekesekkel, egyedül Nagy Kristóf Bozont bír némi maszkulin jegyekkel.

422586 309691895762008 298589220205609 844386 436278907 n

A rockerről érdemes tudni, hogy a pia mellett a szex a másik legfontosabb téma számára: "Még nem igazán érzem, hogy az ismertséggel az ágyba lehet csábítani a csajokat, de a fene tudja, lehet, hogy elképzelhető" - mondta korábban a Blikk.hu-nak.