18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ki az Éden2 legjobb csaja?

2012.05.07. 20:18
Az Éden Hotel 2 játékosnői erotikus fotókat készítettek egymásról, miután a biztonság kedvéért egy szál bugyiban fürdőztek. Fenekek és mellek is villantak, de melyiküké a legszebb? Szavazza meg, ki az Éden legjobb nője!

Az Éden Hotel 2 női rendszeresen táncolnak és szexelnek, de az is hasonlóan látványos, amikor vetkőznek. Most ez történt, merthogy erotikus fotókat készítettek egymásról. Csak előtte még melltartó nélkül ugrottak a medencébe, mert ez nyilván elengedhetetlen.

Most, hogy szinte mindegyikük mellét láthattuk már, felmerül a kérdés, melyik, még játékban lévő nő a legjobb csaj? Mindegyiküket megmutatjuk, aztán kattintson!

Edina

Aki Edinát nem vágja kapásból, még egy részt sem látott a Viasat realityjéből, ugyanis az egyik legrégebbi szereplő, a kezdő tízes cukrászdatulajdonosi álmokat dédelgető tagja. Igen, akit Éden Máté rendszeres időközönként meghemperget a takaró alatt.

Noémi

A szlovákiai Noémi a mezőny egyetlen vörös hajú versenyzője, aki ránézésre hivatásos táncos is lehetne, olyan intenzitással szokta magát rázni a mexikói villa teraszán. És a környékén mindig felbukkan egy hibiszkuszvirág. Mindennek vállalja a következményét, nyerni jött.

Anikó

Anikó az egyik legcélratörőbb játékos, akit meglehetősen lefoglal, hogy kavarja a szálakat, de néha szexelni is van ideje szobatársával, a csak Papucsállatkaként emlegetett Leventével. Amúgy értékeli a gömbölyű férfiseggeket, és ő is szívesen mutogatja a sajátját.

Betti

Éden Betti ügyintéző, úgy lett biztos helye a játékban, hogy védettséget kapott. Amúgy táncórákra jár, ezzel tervezi megszilárdítani a pozícióját. És a fenti galériánkban látható jelek alapján szeret pálmafánál pucsítani.

Andi

Éden Andi, csakúgy, mint Betti, 21 éves. Amúgy edző, mostanában Éden Pít idegeit edzi (merthogy ő a szobatársa), amúgy meg másokat, aerobikkal és kangooval. Állítása szerint mindig boldog, hát persze.

És akkor szavazás

Ki a legjobb?

 • 10758
  Edina
 • 3976
  Noémi
 • 1824
  Már kiesett
 • 1021
  Anikó
 • 863
  Betti
 • 486
  Andi

Több irányból és formában is megmutattuk most az Éden Hotel 2 nőit, úgyhogy most már lehet szavazni: melyik, éppen most játékban lévő hölgy a mezőny legjobb csaja? Ha pedig már kiesett a legszebb játékos, válassza az utolsó opciót.

Bónusz: ha valaki kedvence már távozott volna a mexikói kéjtúráról, annak íme még egy lehetőség, hogy jól megnézze magának.