A paraguayi vezérszurkolók legcsinosabbja most az argentin Szombat esti lázban villantott tisztességeset. Rúdtánccal szállt be a versenybe, póló helyett pedig kis mellbimbótapaszokkal takarta, amit takart. Képek, videó.

Larissa Riquelmének bejött a sorozatos vetkőzés, meghívták az argentin Szombat esti lázba, ahol saját stílusában szállt versenybe a többi celebbel: rúdtáncolt férfi partnerével, akinek közel sem állt olyan jól a fémen csúszkálás, mint a modellnek.

Riquelme testhez tapadó lakknadrágban, felül semmiben akrobatizált a rúdon, miközben Jon Bon Jovi Livin’ On a Prayer című ősslágere szólt és a közönség őrjöngött - írja az Egotastic. Nem tudni, hány pontot kapott előadására, de van egy olyan érzésünk, hogy a lehető legtöbbet.

Eközben a Szombat esti láz amerikai verziójában Cher transznemű lányát, Chaz Bonót lehet nézni, aki szemtanúk szerint borzalmasan esetlen és rengeteget izzad. Nálunk utoljára 2008-ban ment Szombat esti láz, azt a szériát a fitneszceleb Katus Attila nyerte – rúdon pörgéssel pedig csak a Csillag születik egyik versenyzője, Kollár Betty próbálkozott a tévében, de hamar kiesett.

A legjobban fizetett paraguayi modell-színésznő és vezérszurkoló a 2010-es foci VB-vel vált igazán ismertté: bár kedvenc csapata nem nyert, így a győzelmük esetére beígért meztelenül rohangálást megúszta, de kihasználta a hirtelen jött népszerűséget. Előbb levetkőzött egy helyi lapnak, majd még pár spanyol nyelvű magazinnak, többek közt a Playboynak is. Azóta is vetkőzéssel és nagy melleivel tartja fenn a figyelmet, és bár szeretne színésznőként befutni, ez még mindig nem sikerült neki. A 24 éves modell fotósorozatiban mindig nagy szerepe van a focinak, de ez is elég a népszerűséghez.