Kevés olyan lecsúszott, plasztikázott, alkesz színésznőt köpött ki Hollywood, mint Tara Reid. Az európai hapsikból gyűjteményt építő, parizermellbimbós celeb újabb fotósorozattal jelentkezett sokadik Amerikai Pite-filmje alkalmából. Ott elmondta élete tételmondatát: vedelni nem bűn!

Mindent megtesz az Amerikai Pite egyik ősszereplője, Tara Reid, hogy valamilyen módon a figyelem középpontjában maradjon. Az elfuserált plasztikai műtéteitől is hírhedtté vált nő most a brit Loaded magazinban pózolt fürdőruhában. A fotókon relatív kevés a retus, így jól látni Reid rücskös hasát és abnormálisan elálló műmelleit.

Persze az sem utolsó, amiket az interjúban elmondott. A Loaded kérdezte a particica-korszakról, amikor csak a berúgásaival és a partizásával tudott bekerülni a bulvárhírekbe. Reid erre azt felelte: "Partiztam, de sohasem szegtem meg a törvényt". Szerinte sok más ember szokott vedelni, és ettől ő még nem lesz rossz ember. Kérdezték a kamuházasságáról is, amit Michael Lillelunddal kötött tavaly, erre azt felelte, hogy a múltjával való foglalkozás zaklatásnak minősül nála.

Amikor még színész volt

A 37 éves Tara Donna Reid ugyan 1982 óta színészkedik, az egyszeri filmnéző nem igazán tud többet kapcsolni a nevéhez, mint az Amerikai Pite-filmek pofonegyszerű mellékszerepét. Még gyerekként főleg reklámokban szerepelt, majd jóval később, 1997-ben került Hollywoodba. A nagy áttörést A nagy Lebowski egyik szerepe hozta neki 1998-ban. Ezután jött a Rémségek könyve, a Kegyetlen játékok és a Dr. T és a nők. A nagy lökést egy évvel később az Amerikai pite első része adta neki, melyben manapság döbbenetesen hangzóan egy szüzet alakított. Közben eljegyezte Carson Daly tévés műsorvezető, de ebből végül nem lett házasság.

Még befigyelt az Amerikai pite 2. és a Buliszerviz is, de egyre kevesebb mozifilmje és egyre több Zs-kategóriás tévéfilmje, vagy eleve DVD-re készült filmje készült. Ez volt az a hanyatló időszak az életében, amikor a mozimagazinok címlapjáról (egy Arany Málna-díj kíséretében) gyorsan a bulvárlapokéra került. Sikerült mindezt elképesztően szétszabatott műmelleivel elérnie, amiket aztán 2006-ban helyrevágatott.

Nagyívű leépülés

2007-ben már annyira trash celebnek számított, hogy az ausztrál prostik báljának díszvendége lett. Az elcseszett önkép azonban ahhoz vezetett, hogy táplálkozási zavarai lettek, azaz anorexiás lett. Hiába próbálta ennek ellenkezőjét bizonyítani, egyre horrorba illőbb képek jelentek meg róla. 2008-ra kissé rendeződött a helyzete, összejött a francia Julien Jarmoune-nal, akivel már az esküvőjüket tervezgették.

Mivel fog újra a címlapokra kerülni Tara Reid?

2009-ben megpróbálkozott egy saját ruhamárka piacra dobásával is, de a piac visszadobta azt, ő pedig bevonult a rehabra. Aztán jött az újabb nagy dobás: a Playboytól eddig ódzkodó Reid kitalálta, hogy megmutatja helyreállított melleit a nagyvilágnak, persze hol máshol, mint a Playboyban. Aztán 2010-ben menetrend szerint jött a következő eljegyzés (ezúttal a netes vállalkozó Michael Axtmannal) és a következő szakítás.

Tara Reid ezután is bizonyította, mindig van lejjebb. Újra kidobta a parizert, aztán újabb nagy fogyása előtt addig bulizott, amíg el nem hagyta a koronát a fogáról. Szerepelt a Celebrity Big Brother 2011-ben Nagy-Britanniában, lopott egy bevásárlókocsit, brahiból férjhez ment dán barátjához, Michael Lillelundhoz, végül pedig sakálrészegen mulatott karácsonykor. Később kiderült, hogy az első hírekkel ellentétben Zack Kehayov bolgár bankár lett a férje, de a házasság nem volt törvényes. Most ugyan újra reflektorfénybe került az Amerikai Pite: A találkozó premierje miatt, de nem borítékolható nála, hogy nem lesz újabb botránya. Szavazza meg, mi a legvalószínűbb következő dobbása!