Sharon Stone hasonmása puncit, Larissa Riquelméé pedig szilikonmelleket villantott. Szaporodnak Kelet-Európában a nyugati celebeket majmoló figurák, persze Magyarország mindig igyekezett az élmezőnyben maradni, gondoljunk csak a magyar Elvisre vagy Bud Spencerre.

Sharon Stone nemrég Romániában járt, és azt gondolta, ha már ott van, ideje lenne a kelet-európaiaknak is megmutatni magát. A Stone-i, Elemi ösztönben bemutatott puncivillantás a Manna.ro szerint a helyi televíziósokat is megihlette, meg is találták iziben a helyi Stone-pótlékot, Ana Vaidát. Beültették a stúdióba, rá egy bárszékre, majd terpeszre kötelezték, hogy kivillanjanak azok a szeméremajkak.

Nem a román tehetség azonban az egyetlen a k.-európai térségben, aki nyugati celebek hasonmásának adja ki magát, őket majmolja, utánozza, és így akar némi tőkét kovácsolni magának. Sokan persze önhibájukon kívül kapják meg a cimkét, mint a szlovák Paris Hiltonnak nevezett Eva Rezešová.

Lengyel testvéreink nem tökörésznek hasonló produkciókkal, egyből belevágnak a tutiba. Megihlette őket a paraguayi törzsszurkoló, a melltartót rendre ledobó Larissa Riquelme, és kitenyésztették saját glammodelljüket, Natalia Siwieczet. A nő kísértetiesen emlékeztet Riquelmére, hasonlóak az arcvonásai és a szilikonmellei is, erről korábbi cikkünkben is meggyőződhet.

A Kárpát-medence copypaste-jei

Komár László egyértelműen a magyar Elvis Presley, avagy a Király nem is halt meg, csak átlényegült. Találtunk is egy csodás videót, ami valamikor az 1990-es évek derekán készülhetett Csákányban (Somogy megye, Marcali kistérség), ahol a helyi Elvis-bálon maga Komár szolgáltatta a talpalávalót. Ha van felesleges egy órája, nézze meg, felejthetetlen kikapcsolódás!

Ha már Magyarország, akkor érdemes megemlékezni a pár éve elhunyt Bujtor Istvánról, aki nemcsak hogy a magyar Bud Spencer volt, hanem az olasz sallercsászár rengeteg filmjében ő szinkronizálta Spencert. Az Ötvös Csöpi-filmek pedig méltó ellenfelei bármelyik Bud Spencer-komédiának. A szerkesztőségben ugyan nem teljes ez ügyben az egyetértés, de Kern András, alias Kardos doktor pedig Terrence Hill is lehetne (ha nem az ügyetlenség állna a karakter középpontjában).

És végezetül következzen munkatársunk nagy kedvence, a szlovák Scooter, aki még a basszust is nyomja a SuperStar tehetségkutató selejtezőjében.