Katalin hercegné mellbimbói számos szimpatizánst megihlettek, akik most a tumblren mutatják meg a világnak a sajátjukat. Ő lehet, hogy szégyenkezik, de férje, Vilmos, és sógora, Harry is túlélt már hasonlót.

Katalin hercegné támogatókra lelt a tumblren: a Nips out for Kate (ki a bimbikkel Kate-ért) blog szereplői Vilmos herceg feleségének félmeztelen fotóira reagálnak. Többségük a hercegné protréját mintázó álarccal teszi magát azonosíthatatlanná, de mint alábbi galériánk nyitóképén is látszik, vannak, akik a királynőnek, vagy Fülöp hercegnek álcázzák magukat. Kattintsanak!

Middleton mellei egyébként nem először hívják fel magukra a figyelmet, csak ez eddig elkerülte a figyelmünket: csaknem négyszázan lájkolták azt a Facebook-oldalt, amely emléket állít a hercegné esküvőjén meredező bimbóinak.

Arra is volt már példa, hogy a királyi család egyik tagjáért vetkőzzenek az alattvalók (és persze sokan mások). Harry herceg közelmúltbeli, las vegasi botrányának is emléket állít egy Facebook-csoport, amelyben már csaknem 37 ezren biztosítják támogatásukról a hercegné sógorát. Harry ugyanis egy szál pöcsben biliárdozott, le is bukott, amit vidáman tűrt, és még a bortermelőket is megihlette.

Katalin azért szomorúbban viselte a saját botrányát, biztos már elfelejtette, hogy férje, várhatóan Nagy-Britannia következő uralkodója, már a farkát is közszemlére tette egyszer, a nagymamája pedig még azóta sem tagadta ki.