Az énekesnő most melltartó nélkül ment utcára, de ez semmi ahhoz képest, amiket eddig miket művelt. Cyrus lányokkal smárolt, felnyiratta a haját, nagyisztriptízt nézett, verekedésbe keveredett, rémes fotókat tesz közzé magáról és a Twitteren sopánkodik olyan stílusban, mint egy emós tini. Félő, hogy lassan megőrül, és kopaszra nyírja magát, mint Britney Spears.

Miley Cyrus és vőlegénye, Liam Hemsworth Los Angelesben vásárolgatott pár napja. A fotókon látszik, hogy Cyrus melltartó nélkül ment utcára, és villantott egy kis mellprofilt is. Persze ő megteheti, mert ilyen mellmérettel még bátran lehet szaladgálni anélkül, hogy nevetségesen nézzen ki az ember. Az énekesnő arról pedig már amúgyis gondoskodott, hogy nevetséges legyen, és itt nem csak az alpaka-frizurára gondolunk.

Emós tinilány

Cyrus karrierje korán indult. Már 15 évesen életrajzi könyvet adott ki, miután befutott a Disney csatornán, mint Hannah Montana. 16 évesen pedig Britney Spearshez hasonlóan azt nyilatkozta, hogy szüzességet fogad, és amíg hozzá nem megy valakihez, nem fekszik le senkivel, mivel katolikus. Ebben az időben egyébként egy 20 éves pasija volt, és egy idő után ugye Britney-ről is kiderült, hogy annak idején hazudott. Egy évre rá már összejött mostani pasijával, Liam Hemsworth-szel, aki azóta el is jegyezte Cyrust. Az énekesnő egyébként imádja magát kínos helyzetekbe hozni. 2009-ben péládul törölte magát a Twitterről, és ezt egy videóban indokolta meg: elrappelte, hogy függővé vált, zavarta, ezért törölte magát. Függőségéről viszont nem tudott lemondani, és újra regisztrált. Azóta is szinte óránként posztol Twitterére, amiből az látszik, hogy Cyrus mostanában úgy viselkedik, mint egy zavaros tinilány. Először arról írt, hogy beteg, és emiatt annyira akarja az anyukáját, hogy mellé akar bújni az ágyban, majd kiírta, hogy a migrén igazi szopás. Ezután következett az igazi tinédzseres megnyilvánulás: "Éreztétek magatokat valaha úgy... többet akartok? Nem is tudom pontosan... talán több szenvedélyt?" Majd: "Néha úgy érzem jobban szeretek mindenkit, mint amennyire ők szeretnek engem. Utálom ezt az érzést." Úgy néz ki, ezen sokáig gondolkodott, mert pár órával később hozzátette: "Talán nem is kevésbé szeretnek, csupán annyira szeretnek, amennyire képesek", és mint megtudtuk tőle: "A menyországban nincs baj". Hogy ezekkel párkapcsolati problémákra akart-e célozni, nem tudjuk, mindenesetre ezekután még hozzátette, hogy végre ott van már vele a vőlegénye. 

Szeret, nem szeret

Miley Cyrus élete évekkel ezelőtt sem volt botránymentes. Amerika három éve egy emberként háborodott fel azon, hogy Cyrus a kilenc éves hugát buzdította seggrázós táncra. Ezek után az akkor 16 éves énekesnőt választották a legrosszabb celeb-példaképnek, rúdtáncos mutatványa, és szexi fotósorozata miatt. Már nem is csodálkoztunk, mikor kijelentette, hogy szívesen vetkőzne, a még mindig katolikus, és állítólag szűz Cyrus. Ezzel párhuzamosan próbált megszabadulni a tini jelzőtől, csinált egy nagylányos klippet, és a biztonság kedvéért producerének adott egy öltáncot is egy bulin, amjd Britney Spearshez hasonlóan a leszbicsók-kártyát is kijátszotta. Halott barátnője emlékére a fülére tetováltatta a "Just breathe" feliratot, majd hogy botrányairól elterelje a figyelmet, elkezdte tervezni az esküvőjét. Már mindenki az új Britney Spearst látta Miley Cyrusban, még Katy Perry is aggódva nyilatkozott róla. Ezután sorra következtek a bajok. Két évvel ezelőtt pasija, Liam Hemsworth és ő úgy döntöttek, hogy szakítottak, amit Cyrus később rettenetesen meg is bánt. Igaz, ezután végül kibékültek, most viszont Cyrus szülei jelentették be, hogy 17 év után elválnak. Az énekesnőt annyira összezavarhatta ez a dolog, hogy pasijával ismét szakítottak. Egyre mélebbre süllyedt: lebukott, ahogy bongot szívott, csináltatott magának egy negyedik tetoválást, majd Amy Winehouse új pasijával kezdett el járni. A sok botrány után kezdtek rendbejönn a dolgai: énekelve kért elnézést mindenkitől, kiderült, hogy szülei mégsem válnak, és Liam Hemsworth is visszatért az életébe.

Egy évvel ezelőtt ráindult a kutyákra, amiket már nevetségesen szeret, és gyűjteni is elkezdte őket. Szerencsére azért nem maradtunk botrányok nélkül 2011-ben sem, ugyanis volt egy kis mellvillantás, és ismét tetováltatott, mert miért ne. Kapott egy Bob Marley-tortát, és egy pénisztortát is, amit a biztonság kedvéért egy kicsit nyalogatott is. Egy diszkrét szex-jelenetet is bevállalt egy filmben, amiben Demi Moore-ral játszott együtt, amjd nem fogják elhinni, hogy mit tett: igen, ismét tetováltatott. "A szerelem sosem hal meg" szövegett varratta magára. A gyakran melltartó nélkül utcára menő énekesnőt ebben az évben a lesifotósok cigizésen is kapták, amiért Kelly Osbourne elismerően nyilatkozott róla. Nemsokára az is kiderült, hogy nem anorexia miatt fogyott sokat, hanem mert laktózintoleranciája van, és még kórházba is került.

Az új Britney Spears

Végül csak kiderült, hogy Cyrus már nem szűz, ugyanis rájött, hogy a szex csodálatos dolog, pedig Hemsworth csak ezek után kérte meg a kezét. Annyira boldog lehetett az eljegyzéstől, hogy többször még felöltözni is elfelejtett, vagy csak melltartót nem vett, jó szokásához híven. Viszont hamar kiderült, hogy mégsem mehetnek olyan jól a pár dolgai, ugyanis hamar kiderült pár fotóról, hogy Miley Cyrus vagdossa magát, majd még haját is levágatta egy picit, majd nagyon, amivel most leginkább egy alpakára hasonlít. Ismét kijátszotta a leszbicsók-kártyát, majd kurvás-manó képeket töltött fel magáról, és ha ez nem lett volna elég, egy 82 éves sztripper műsorát is megnézte, ahol vőlegényével egy verekedésbe is belekeveredtek. Mivel Cyrusnak egyre rövidebb a haja, és tetoválás sem fér már sok rá, várjuk a következő lépést, és őszintén reméljük, hogy a kezébe kerül egy nullásgép, hogy végre kimondhassuk: tényleg ő az új Britney Spears!